Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dragon's Dogma PS3

Dragon's Dogma PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Ajándékok:

- Armor Upgrade Pack DLC (Farewell Hood, Farewell Gloves, Farewell Cloak)

DRAGON'S DOGMA - ISMERTETŐ:

A fantasy szerepjátékok ismét divatba jöttek. Néhány évvel ezelőtt szinte úgy tűnt, hogy nincs helye a klasszikus, középkori hangulatot hozó játékoknak (tisztelet a kivételnek: az európai pécés fejlesztőcsapatok azért rendre jelentkeztek egy-egy ilyen játékkal szinte minden évben). Aztán a Demon's Souls megjelenése mindent megváltoztatott. A játékipar mintha rádöbbent volna, hogy van még potenciál ebben a környezetben és ebben a stílusban: a Namco Bandai a Dark Soulssal folytatta a kalandot, a Capcom pedig úgy döntött, hogy a legjobb fejlesztőikkel létrehoznak egy minőségi fantasy szerepjátékot.


A Dragon's Dogma ennek az elhatározásnak lett az eredménye: a 2012 májusán megjelent játéknak talán csak az volt az egyetlen problémája, hogy a legtöbb játékosnak fogalma sem volt arról, hogy mit várjon ettől a játéktól. A reklámkampányokra ugyanis már nem jutott annyi pénz és energia, mint a játék fejlesztésére, így igen kevés információ volt elérhető a Dragon's Dogmával kapcsolatban. Aki azonban elég bátor volt ahhoz, hogy elkezdjen a játék világában kalandozni, az már néhány óra játék után tudta, hogy a Capcom megint valami különlegeset alkotott!

Akció-szerepjáték a legjobb fejlesztőktől: A Dragon's Dogma fejlesztői korábban olyan nagy nevű hack'n'slash játékokon dolgoztak, mint a Devil May Cry 3 vagy 4, így talán érthető, hogy miért fektettek akkora hangsúlyt arra, hogy a játék szerepjátékos elemei mellett egy valóban súlyos, élvezetes harcrendszer is legyen. Az eredmény? Mindegy, hogy milyen kaszttal van főhősöd, változatos és izgalmas helyzetekben vehetsz majd részt, ahol a csaták kimenetele csak és kizárólag a képességeiden és a segítőid leleményességén múlik majd. Ahogy fejlődsz majd, úgy válhatsz egyre merészebbé, egyre bátrabbá - és ha ötleteid sikeresnek bizonyulnak, akkor korábban nem látott jutalmak várnak majd csapatodra!


Izgalmas küldetések, réteges tartalom: A Dragon's Dogma egy igen nagy bejárható területen játszódik, ami azért szigorú méretek alapján nem veszi fel a versenyt a legnagyobb nyílt téren játszódó sandbox játékokkal. Miért nem? Mert a fejlesztők inkább arra koncentráltak, hogy megtöltsék tartalommal ezt a helyszínt. Szinte minden sarkon extra kihívásokba, elrejtett labirintusokba és rusnya szörnyekbe botolhatsz - arról nem is beszélve, hogy a játékban valódi napszakváltások is szerepelnek. De vigyázz: ha kint ér az éjszaka, a vadonban, akkor a látótávolság hirtelen szinte a nullával lesz egyenlő, ilyenkor pedig a túléléshez lehet, hogy nem lesz elég a csapatod képessége és felszereltsége!

Látványos grafika, szép animációkkal: A Dragon's Dogma által kínált élmény technikailag és művészileg is igen kiemelkedőnek számít. Nem véletlenül fogad minket ennyire szép látvány, különösen a külső terepeken és a főellenségeknél: a játék két évig készült, 150 fős fejlesztőcsapat mellett. A magas minőségű látnivalók mellett végre változatos animációkkal harcolnak a közelharci kasztok, súlya van a lövedékeknek és a varázslatoknak, tehát egy sokkal hihetőbb fantasy élményben lesz részed, mint sok más, hasonló stílusú játékban. A Dragon's Dogma egyértelműen egy első osztályú kaland játékmenet és grafika frontján egyaránt!
A DRAGON'S DOGMA KASZTRENDSZERE:
A Dragon's Dogma fejlesztőinek jól jött az, hogy korábban javarészt Devil May Cry játékokon edződtek, hiszen egy akció-szerepjátékban nagyon fontos, hogy minden játékos a vérmérsékletének és ügyességének megfelelő karaktereket tudjon kiválasztni. A játékélmény alkalmazkodik majd választásodhoz, hiszen teljesen más kihívásokkal nézhetsz majd szembe akkor, ha például a közelharcban, a változatos támadásokban erős Fighterrel vagy Warriorral harcolsz, mint ha a nagy szörnyek leterítésében, a mászkálásban és a kitérésben erős Stridert választod. Ha pedig egyik opció sem tetszik, akkor a távolsági harcban társaid óvó pajzsai mögül oszthatod majd az áldást, legyen szó fizikai lövésekről (Ranger) vagy a mágia rejtélyes varázslatairól (Sorcerer, Mage).

A Dragon's Dogmában a siker kulcsa az, hogy mindig megfelően kell majd helyezkedned a csaták alkalmával, kihasználva saját kasztod - és csapatod - sajátosságait. A Pawn rendszernek hála lehetőséged lesz arra is, hogy a gép által irányított segítők viselkedését is valamilyen szinten testreszabd, hogy ne akadályozzanak majd, hanem épp ellenkezőleg, segítsenek téged a harcok során. A jó játékosokat az különbözteti majd meg a kevésbé ügyesektől, hogy mennyire tudnak karaktereikkel összedolgozni a csapattagokkal, mennyire használják ki a felmerülő helyzeteiket az ellenségek legyűrésére. És persze ne feledd...ha eljön az éjszaka a játékon belül, akkor jobb, ha odafigyelsz: vannak erők, amik ellen sem a pajzs, sem a távolság, sem a hasznos varázslatok nem tudnak megvédeni!
Dragon's Dogma PS3
DRAGON'S DOGMA - 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A Dragon's Dogma több okból sem való a fiatalabb játékosok kezébe. Az első és leginkább szembetűnő ok az agresszió és a látnivalók: a játékban rusnya szörnyek hordáit kell eltenni láb alól, akiket agresszív, néhol egészen sokkoló támadásokkal sebezhetsz majd meg - ez pedig nem épp a fiatalabb játékosoknak való látvány. Ráadásul a Dragon's Dogma hangulata is igen nyomasztó tud lenni, főleg ha a legsötétebb katakombák mélyén, vagy az elhagyatott erdőkben szaladgálsz az éjszaka közepén - így egy picit néha még a horrorjátékok hangulata felé is el tud mozdulni a játék. Végül, de nem utolsósorban a játékmenet komplexitása is felnőtt játékosokat követel meg: összetett, angoltudást igénylő és tervezést is megkövetelő játékról van szó, így csak és kizárólag 18 éven felüli játékosoknak ajánljuk azt!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
 - Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
Az egyik legismertebb japán kiadó és egyben fejlesztő egyértelműen a Capcom, akiknek a olyan népszerű és roppant minőségi sorozatokat köszönhettünk, mint a Devil May Cry, a Resident Evil, a Street Fighter, vagy épp a Dead Rising és a Lost Planet. Ebben a konzolgenerációban a japán kiadók egyre nagyobb gondokkal küszködtek: nehezükre esett az átállás az új gépekre, a nyugaton népszerű konzolok (360, PS3) a szigetországban egyáltalán nem terjedtek el annyira, mint akár a hordozható masinák - hogy a megnövekedett fejlesztési költségekről ne is beszéljünk. Éppen ezért döntöttek úgy a fejesek, hogy itt az ideje a Nyugat felé nyitni egy teljesen új sorozattal, ami az Elder Scrolls Skyrim és a Dark Souls babérjaira szeretne törni: így született meg a Dragon's Dogma. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére