Dragon's Dogma PS3

Dragon's Dogma PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
NEM RENDELHETŐ
A Dragon's Dogma PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dragon's Dogma PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
9890 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Ajándékok:

- Armor Upgrade Pack DLC (Farewell Hood, Farewell Gloves, Farewell Cloak)

Dragon's Dogma PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A Capcom legújabb, saját fejlesztésű akció RPG szerepjátékában egy minden eddiginél autentikusabb fantáziavilágba csöppenhetünk, ahol harci gúnyánkat magunkra öltve egy az egész világot fenyegető félelmetes sárkány nyomába eredhetünk. A játék története egy hatalmas nyílt világban teljesedik ki, amiben még a műfajtól is szokatlanul nagy szabadságot kapunk: szó szerint bárkivel szóba elegyhetünk – akik normál szinkronhanggal válaszolnak kérdéseinkre! -, bárhová elkalandozhatunk, felfedezőútra indulhatunk, vagy akár belevághatunk a 200 mellékküldetés egyikébe!

A Dragon’s Dogma alatt duruzsoló (legújabb verziójú) MT Framework motornak köszönhetően a játék nem csak hogy hatalmas bejárható területeket pakol a képernyőre, de mindezek mellett páratlan grafikával is kényezteti látószerveinket, ám a Dragon’s Dogma nem csak szépségével emelkedik ki a tömegből: a Capcom fejlesztői rengeteg olyan játékmeneti újítást pakolt a programban, amitől az egészet frissnek érezhetjük majd.

A történet kimenetelét döntéseinkkel befolyásolhatjuk és az integrált fejlődési rendszer is kellően átgondolt, logikus felépítésű lesz (A rendszerrel mi is megismerkedhetünk a hamarosan elérhető demó által!) A játékban összesen 10 karakterosztály közül választhatunk, melyek a következők: Fighter, Warrior, Mystic Knight, Strider, Ranger, Assassin, Mage, Sorcerer és Magic Archer. A sztori teljesítésében nem leszünk egyedül, ugyanis 3 gépi segítőnk is akad majd, akiket – bár nem közvetlenül, de bizonyos utasításokkal mi magunk is irányíthatunk. Persze ez önmagában még nem nagy kunszt, de ha hozzávesszük azt a tényt, hogy ezek a bajtársak képesek megörökölni az általunk megszerzett tudást, s velünk együtt fejlődnek, továbbá képesek önállóan harcolni és cselekedni, akkor láthatjuk, hogy a Capcom megoldása jóval komplexebb az eddig látottaknál.


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Dragon’s Dogma -t és ha igen, kinek ajánlott?

A Dragon’s Dogma egygyönyörű környezetben, egy sárkányvilágban játszódó (dark)fantasy szerepjáték, melyet – az erőszakos játékmenet és a témaválasztás miatt – 18 év felett minden vérbeli RPG rajongó számára ajánlunk. Az Dragon’s Dogma-ban hatalmas területeket járhat be (és fedezhet fel) a játékos, léphet kapcsolatban a világ lakóival, szállhat szembe vérszomjas, kinézetükben és tulajdonságaikban eltérő, változatos ellenfelekkel és oldhat meg gondolkodtató feladatokat. A játékos által választott karakter természetesen folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, így mindig lesz egy újabb cél, egy újabb elérendő szint, ami motiválni fogja őt. A Dragon’s Dogma szavatossága több 10, akár 100 órára is rúghat attól függően, hogy a játékos mennyire veti magát a kalandba, mennyire merül el a páratlanul izgalmas sztoriba, s mennyire megy rá a 100%-os teljesítésre.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
 - Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
Az egyik legismertebb japán kiadó és egyben fejlesztő egyértelműen a Capcom, akiknek a olyan népszerű és roppant minőségi sorozatokat köszönhettünk, mint a Devil May Cry, a Resident Evil, a Street Fighter, vagy épp a Dead Rising és a Lost Planet. Ebben a konzolgenerációban a japán kiadók egyre nagyobb gondokkal küszködtek: nehezükre esett az átállás az új gépekre, a nyugaton népszerű konzolok (360, PS3) a szigetországban egyáltalán nem terjedtek el annyira, mint akár a hordozható masinák - hogy a megnövekedett fejlesztési költségekről ne is beszéljünk. Éppen ezért döntöttek úgy a fejesek, hogy itt az ideje a Nyugat felé nyitni egy teljesen új sorozattal, ami az Elder Scrolls Skyrim és a Dark Souls babérjaira szeretne törni: így született meg a Dragon's Dogma. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére