Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dragon Age Inquisition PS3 Vásárlás

Dragon Age Inquisition PS3
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.10.23. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

DRAGON AGE INQUISITION ISMERTETŐ - PLAYSTATION 3

Igen komoly teljesítménynek számít manapság az, ha egy fejlesztőcsapat skeresen végigvisz egy trilógiát a modern videojátékos világban - de ennél jóval ritkább az, hogy egy stúdiónak sikerüljön nem is egy, de rögtön két ilyen sorozatot is létrehozni. A Bioware egy ilyen stúdió: ők nem csak a Mass Effect trilógiát tették le az asztalra a PS3/360 nevével fémjelzett konzolgenerációban, de egy fantasy szerepjáték-szériát is megalkottak. A Dragon Age 2014 őszén trilógiává bővül, hiszen a harmadik rész - a Dragon Age: Inquisition - már több éve készül!

Dragon Age artwork 01

A Dragon Age történet az első résszel, a 2007-ben igen nagy sikereket elért Originssel kezdődött: a játékosok és a sajtó is egyöntetűen az akkori korszak egyik legjobb szerepjátékának tartották azt, és még többet követeltek. A folytatásra nem is kellett sokat várni - de itt már akadtak problémák. A Dragon Age 2 története egyetlen városban játszódott, ahol alaposan a mélyére áshattunk a faji konfliktusoknak, a bizalmatlanság és az árulás csapdáinak - ez az új irányvonal azonban sokaknak nagyon nem tetszett. A Bioware úgy döntött, hogy több időt szán arra, hogy a harmadik rész, az Inquisition elkészüljön. Megérte várni: az új rész ugyanis nagyobb, összeszedettebb, tartalmasabb lesz, mint akár az első, akár a második rész volt.

Dragon Age kép 01Dragon Age kép 02 Morrigan

Visszatér például a taktikázásra alapuló harcrendszer: sokkal nagyobb szerepe lesz a játékban annak, hogy karaketereinkkel hogyan helyezkedünk, és milyen felállásban harcolunk, mint eddig. Főleg a második részt érte sok kritika amiatt, hogy a csaták kiszámíthatatlanok, gyakran kaotikusak voltak - itt ez már nem fog előfordulni. Csatákra pedig gyakran sor kerül majd, hiszen az Inquisition minden eddiginél magasabb tétre játszik: egy különös szakadás jelent meg a Lepelben, ami a világunkat elválasztja a Fade-től, a természetfeletti erők által dominált régiótól. Az Inquisitior szerepébe bújva nem más lesz a feladatunk, mint hogy a szakadás forrását megismerjük, és ha lehet, megakadályozzuk azt, hogy elnyelje világunkat ez a kaotikus létsik. Nem egyszerű feladatról van szó - de hogy pontosan hogyan is oldod majd meg a problémát, az a Dragon Age-re jellemző módon valóban csak Rajtad áll! Lehetsz vérszomjas bosszúálló, harcra kész katona, vagy éppen az elméleti síkon mozgó, a békés megoldásokat kereső teológus. Az Inquisition fejlesztői a második résznél sokkal, sokkal nagyobb méretekkel játszanak: az új epizód nyitottabb helyszínekkel bír majd, mint az elődei, méretét tekintve pedig sokkal nagyobb lesz az első résznél is.

A Dragon Age: Inquisition 2014 őszén jelenik majd meg PS3-ra, és nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztők megtesznek mindent azért, hogy a sorozat legjobb részét hozzák létre. Ha szereted a szériát, vagy csak egyszerűen egy jó szerepjátékra vágysz, akkor érdemes lesz előrendelni a Bioware legújabb játékát, ami könnyen a 2014-es év legjobbjai közé kerül majd!
Dragon Age Inquisition PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére