Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Disgaea D2 PS3

Disgaea D2 PS3
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

DISGAEA D2 - ISMERTETŐ:

A Nippon Ichi Software pontosan tíz évvel ezelőtt jelentette meg PlayStation 2-n az első Disgaea játékot, ami azonnal magával ragadta a körökre osztott stratégiai játékok rajongóit. Miért? Az aranyos grafika és a brutálisan sok opcionális tartalom mellett a szinte zseniális harcrendszer és a fekete humorra építő történet volt a legegyértelműbb okok közt. Azóta már tíz év telt el, a Disgaea sorozat pedig csak növekszik és növekszik: megélt több folytatást, illetve bemerészkedett a különböző hordozható konzolok birodalmába is. Az első tíz év évfordulójára azonan valami egészen különlegessel készült a Nippon Ichi fejlesztőgárdája: jön a Disgaea D2!


A Disgaea D2: Brighter Darkness egy teljesen új játék, ami magas felbontású karaktermodelleket (két dimenziós rajzolt figurák, ahogy az a sorozattól már megszokott), három főszereplőt (Etna, Laharl, Flonne) tartalmaz, és temérdek tartalmi bővítésen esett át az előző részekhez képest!

Teljesen átalakított Item World: Visszatér a Disgaea leghíresebb funkciója, az Item World, aminek lényege, hogy egy általad megszerzett felszerelési tárgyat a tárgy belső "világában" egyre nehezebb ellenfeleket legyőzve folyamatosan fejlesztesz - miközben maguk a karakterek is szintet léphetnek, illetve új tárgyakat kaphatnak. Játék a játékban? Az Item Worldben több száz órát eltöltesz majd, hogy a legjobb tárgyakat felturbózd!

Szörnylovaglás, környezeti hatások. A Disgaea sorozatra jellemző volt korábban is, hogy a csatatér és az ellenfelek nem csak statikus bábuk, illetve egy mező, ahol harcolsz, hanem annál jóval több! Visszatérnek a geo-panelek, amiket aktiválva különféle hatások lesznek érvényesek a pályák egyes részein - sőt, lehet olyan karaktered is, amelyik a panelek módosítására, illetve létrehozására szakosodik. Ezen felül egy másik szörny nyakába is pattanhatsz a karaktereiddel, hogy a szörny típusától függően különféle bónuszokhoz juss!


Mester és tanítvány: fejlődés megállás nélkül! A Disgaea D2: Brighter Darkness új Mester és Tanítvány rendszert vezet be, aminek lényege, hogy az összekötött karakter közül a tanítvány a mester bónuszait kapja meg fejlődés közben, de mindez hasznos a mesternek is, aki jobban fejlődik, ha rendelkezik tanítványokkal. Tehát most már nem csak a tárgyaid fejlesztésére, a különféle skillek és fegyverhasználat tuningolására kell odafigyelned, hanem lehetőséged lesz a karakterek közt komplex hálókat szőni: a cél persze a határtalan fejlődés lesz!

A Disgaea D2 a hardcore stratégiák egyik legjobbjának igérkezik: hihetetlen mennyiségű tartalom, újdonságok tömkelege, és a szokásos sötét humorra építő sztori vár majd Rád a játékban. Készülj, hogy órák százait ölheted majd bele a játékba a legnagyobb örömmel: a Disgaea csatái ugyanis az első perctől az utolsóig szórakoztatók maradnak!
Disgaea D2 PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére