Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dead Island Riptide Vásárlás PS3

Dead Island Riptide PS3 Collector's Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A CSOMAG TARTALMA:

A játékhoz posztert adunk ajándékba!

Gyűjtői kiadás tartalma:
- Dead Island: Riptide játékszoftver
- Machete alakú kulcstartó
- Balta alakú sörbontó
- Nyakba akasztó
- Matrica
- Zombi kabala
- Póló
- Túlélő kártya

(A kép illusztráció, a csomag a PS3-as verziót tartalmazza!)

DEAD ISLAND: RIPTIDE - ISMERTETŐ:

2011 egyik legnagyobb meglepetése volt a Dead Island, amit a kritikusok és a játékosok egyaránt kitörő örömmel fogadtak. A Deep Silver által fejlesztett Dead Island látszólag nem volt más, mint egy újabb zombis akciójáték - a végleges játék azonban nem is állhatott volna távolabb ettől a koncepciótól! Bár a zombis téma nyilván adott volt, a játék egy igen összetett, közvetlenül a szerepjáték műfajából idecsempészett rendszert húzott fel erre az alapra, mellékküldetésekkel, tuningolható tárgyakkal, karakterfejlődéssel, xp-vel. Közben pedig figyeld a hátad, nehogy kiharapjonak belőle egy darabot a zombik!

Az akció-szerepjáték és a túlélő horror stílusa igen ügyesen keveredett a játékban, így a játékkal eltöltött izgalmas órák tucatjai kellemes élményként maradtak meg a játékosokban. A fejlesztők idén áprilisban már hozzák is a következő részt, ami Dead Island: Riptide névre hallgat - és az első rész alapjait fejleszti tovább, és bővíti egészen új elemekkel.


Egy új rémálom vár a Túlélőkre!
A Banoi szigetén történt rémálom túlélői igen kevés ideig érezhették biztonságban magukat: valahogy sikerült a fertőzést továbbvinni a menekülést biztosító katonai hajón, egy extrém vihart követően pedig ismét egy komoly, ráadásul új mutációkkal bővült zombi-fertőzés vár Rád Palanai szigetén. A sziget új veszélyekkel, vízi utazást elősegítő motorcsónakokkal, igen változatos környezettel bír, hogy a legprofibb Dead Island-veteránoknak is elég meglepetést tartogasson majd!

Akció-szerepjáték kalandok, megannyi titokkal és extra tartalommal!
Természetesen visszatér minden, ami az elődöt naggyá tette. Ismét szintlépések, egyre nagyobb sebzések, xp-özön, tuningolható képességek, fegyverek és munkaasztal vár majd rád a küldetések közben és azok közt - ráadásul a játékban a négy főhőshöz egy ötödik csatlakozik, aki teljesen egyedi képességekkel próbálja majd meg segíteni a csapat túlélését. Új fegyverek, új képességek, egy teljesen új fajta ellenségtípus, és megannyi meglepetés: erre számíthatsz majd a Dead Island: Riptide-ban!

Egyedi hangulat, továbbfejlesztett látvánnyal!
A 2011 óta eltelt másfél-két évben a fejlesztők elég sokat dolgoztak azon, hogy a játék a jelenlegi generációs konzolok - az Xbox 360 és a PlayStation 3 - képességeit alaposan kihasználják. Javított fény/árnyék hatások, élethűbb környezet, csiszolt mozgású zombik, és persze a szokásosnál is ütősebb fegyverek várnak majd rád, a részletekre pedig továbbra is nagyon ügyeltek a játék fejlesztői. A Dead Island: Riptide látványvilága kifejezetten ütősre sikeredett, de ne feledd: itt nem egy fps-ről van szó, ahol csak a külső a lényeg: a játék alapja továbbra is egy részletes fejlődési rendszerrel megáldott szerepjáték!A Dead Island: Riptide folytatja az elődje által lefektetett hagyományokat. Az akció-szerepjáték elemek továbbra is jól passzolnak a zombis témákhoz, a különböző játékstílusú kalandorok pedig a multiplayer módokban igazán jó csapatokat tudnak majd alkotni, ahol a túlélésre is nagyobb az esély. Vigyázat azonban: a Dead Island Reptide nem egy pár órás kaland. Elszántságot, több tucat óra játékidőt igényel majd a teljes végigjátszás, és akkor még a multiplayert és a titkok teljes felderítését nem is számoltuk bele ebbe az időbe! Készen állsz egy újabb elkeseredett harcra a zombik ellen?
A DEAD ISLAND: RIPTIDE TÖBBJÁTÉKOS MÓDJAIRÓL:
A Dead Island képesség-, és xp-alapú játékmenete tökéletesen adta magát egy többjátékos módhoz, hiszen szinte nem is nagyon kellett átdolgozni az alapjáték szabályait ahhoz, hogy máris több játékos ügyködhessen a pályákon. A Dead Island: Riptide az újfajta fenyegetésekkel és az ötödik játszható "kaszttal" tovább erősíti a multiplayer elemeket is: a játékosok még több módon tudnak segíteni majd egymásnak. Lesz, aki a közelharc mesterének mondja magát, vagy épp a bombák és az aknák segítségével tartja magát életben, míg akadnak majd a rejtőzködésre, a távolsági harcra szavazók... a játék legújabb, bázisvédő módjában pedig mindenkire szükség lesz a túléléshez!

A Dead Island: Riptide tehát nem csupán egy tartalmas egyjátékos kampányt kínál majd, több tucat játékórára elegendő kihívással, hanem egy olyan multiplayert is, amelyre rákapva hosszú heteken át ölheted majd a zombikat online, barátokkal és idegenekkel egyaránt. A fejlesztők még további meglepetéseket is igérnek a multival kapcsolatban, amikről remélhetőleg a megjelenés előtti hetekben már több információval szolgálhatunk majd.

Dead Island Riptide PS3 Collector's Edition
DEAD ISLAND: RIPTIDE - 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A zombis kalandok nem számítanak a fiatalabb játékosok szórakozásának, pláne ha nem épp egy vicces, szórakoztató feldolgozásról van szó, hanem egy komoly, véres játékról. A Dead Island: Riptide pontosan ilyen játéknak számít, igen komoly mennyiségű brutalitással, véres akcióval. Éppen ezért semmiképpen nem tudjuk a fiatalabb korosztálynak számítani. A játék dobozán szereplő tizennyolc éven felülieknek jelzés tehát jól írja le azt, amire a játék vállalkozik: vér, menekülés, akció és mészárlás, zombikkal és túlélőkkel!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére