Crysis 2 PS3 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Crysis 2 PS3

Crysis 2 PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Crysis 2 PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Crysis 2 PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Borderlands The Pre-Sequel! PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Call of Duty Advanced Warfare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Resistance 2 PS3 Platinum használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Crysis 2 PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Crysis 2 a közeli jövőben játszódik, a világ nagyhatalmai által felfedezett idegenekkel szembeni küzdelemben. 2020-ban egy, a Dél-Kínai tengeren lévő szigeten az Észak-Koreai hadsereg kutatóegysége egy rejtélyes objektumot fedez fel, mely lehetőséget ad a világ fölötti teljes hatalom átvételére. Az Egyesült Államok természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, a két hatalom erői megütköznek egymással, de ezalatt a titokzatos objektum működésbe lép.

A szigetet idegen erők árasztják el, majd nem telik sok időbe, hogy az egész világot letarolják. Az emberiség nagy hányadát pusztulásba taszítják, az életet halállá változtatják. Az emberiség utolsó reménye a haditechnika legújabb vívmányában, a NanoSuit 2-ben van, ami a Crysis2 egyik legnagyobb innovációja. Ez a nanoruházat apró robotok összessége, melyek páncélként és orvosi műszerekként egyaránt funkcionálnak, és a pillanat tört része alatt változtatható funkciójuk. Azt mondják, a ruha viselésével több leszel egy hétköznapi katonánál. A NanoSuit2- nek négy fontos tulajdonsága, hogy erősebbé, gyorsabbá teszi a játékost, erősíti a páncélzatot, ezáltal az sebezhetetlenné válik, illetve láthatatlanságot biztosít. De mindennek ára van, az energia, melyet az öltözet használ, véges, így a saját taktikánkra van bízva, épp melyik funkcióját használjuk ki. A NanoSuit 2 nem változtat élő fegyverré, de megadja a választás lehetőségét. A páncélzat mellett természetesen fegyverek széles tárháza, pisztolyok, gépfegyverek és robbanószerek várnak ránk, hogy az emberiség utolsó reményeként felvehessük a harcot a Földet leigázó idegen harcosok ellen. A Crysis 2 minden akciójáték, és FPS rajongónak kihagyhatatlan, 2011. március 24-én megjelenik PC, PS3 és Xbox 360 felületekre egyaránt.

A Limited Edition tartalma:

- SCAR gépfegyver
- Speciális fegyverre csatolható hologram kivetítő (az ellenfél megtévesztésére)
- Bónusz XP pontok
- Platinum dögcédula, ami folyamatosan mutatja online rangunkat

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Crysis 2-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Crysis 2 egy jövőben játszódó belsőnézetes akciójáték, mely remek választás lehet azoknak, akik szeretik az igazán eredeti, futurisztikus környezetben kibontakozó történetet, a rendkívül pörgős, intenzív játékmenetet és a páratlanul szép grafikát. Az irányítandó főhős, a Nanosuit2 nevű öltözetnek köszönhetően különleges képességekre tehet szert: láthatatlanná, vagy hihetetlen gyorssá válhat és emberfeletti erőre kaphat. Az idegenek elleni harcban tehát nem csak az egyébként igen impozáns fegyverarzenál áll a játékos rendelkezésére, de a nanoruha nem hétköznapi erejére is támaszkodhat. A lebilincselő egyszemélyes módozat mellett a Crysis 2 hasonlóan izgalmas multiplayer lehetőséget is tartalmaz, mely jócskán dob a játék szavatosságán, amit annak jellege miatt 16 éven felülieknek ajánlunk elsősorban.

KÉPGALÉRIA:

Crysis 2 PS3
 
Crysis 2 PS3
 
Crysis 2 PS3
 
Crysis 2 PS3
 
Crysis 2 ismertető, előrendelési akció!
 - Crysis 2 ismertető, előrendelési akció!
Az Electronic Arts csapatától évről- évre kiemelkedő minőségű játékokat láthatunk, a Need For Speed sorozat, a Medal of Honor, vagy a Half-Life 2 mind a kiadó nevéhez fűződik, de ha sportjátékra van szükségünk, első alkalommal szintén ők jutnak eszünkbe, és bár komoly kritikák érik a kiadót a megfeszített munkatempóért, az eredményt tekintve azt kell mondjuk, megéri a fáradozásaikat. Most egy EA-Crytek partner-kiadásban a pc-n ismert széria, a Crysis folytatása következik. Az EA gondozásában jelent meg 2007. novemberében a Crytek csapat fejlesztése, a Crysis nevű sci-fi akciójáték, ami saját grafikai motorjának köszönhetően már akkor kenterbe verte a legnagyobb játékokat látványvilágban, és sajátos története kötelező darabbá tette a scifirajongók körében - látvány szempontjából pedig még ma is a legjobbnak számít műfajában. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére