Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Crysis 2 PS3

Crysis 2 PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

CRYSIS 2 - ISMERTETŐ:

Az első Crysis mérföldkőnek számított a pécés játékok piacán, hiszen a több, mint hat évvel ezelőtt megjelent játék egészen a mai napig képes arra, hogy két vállra fektesse még a legjobb, legerősebb számítógépek processzorait is videókártyáit. Akármennyire is meglepő, a döbbenetesen jól kinéző játék nem csak és kizárólag a grafikáról szólt: a fejlesztők már az első Crysissal megalkották a "nanosuit" különleges játékmenetét, amit kihasználva érdekes, izgalmas csatákban vehettek részt a játékosok, ahol a győzelemhez nem csupán egyetlen út vezetett.


Ezekre az alapokra építkeztek a Crytek Games fejlesztői, amikor megalkották a Crysis második részének vázát. A játékhoz és a kellő szórakozáshoz szinte minden adott volt: egy döbbenetesen erős grafikus motor, egy jó játékmenetet lehetővé tevő nanosuit-rendszer és persze a széles fegyverválaszték. Mi kellhet még? Nos, egy jó kis idegen inváziós sztorihoz mit szólnál?

Vár a háború alatt álló New York! A Crysis 2 története három évvel az első rész után játszódik, aminek következtében New York infrastruktúrája és épületeinek jelentős része teljesen megsemmisült. Az idegen invázió teljes erővel tombol, a város lakosságát pedig a kormány evakuálta - a csatatér tehát adott a Prophet becenévre hallgató veterán harcos számára. Valahogy le kell győzni a megállíthatatlannak tűnő idegen inváziót, és eközben pedig jó lenne azt is kideríteni, hogy az igen gyanús háttérrel rendelkező Crynet milyen szálakkal is kötődik ehhez az egész kalamajkához! A Crysis 2 történetében az elődhöz képest lineáris, szépen elmesélt történet vár Rád, ahol mindig egyértelmű lesz majd a továbbjutáshoz szükséges célpontok holléte és iránya, így garantálva azt, hogy előrehaladásod folyamatos maradjon.

Elképesztő grafika és minőség. A Crysis 2 minden szempontból magas szintű, profi videojáték. Bár az első Crysis totális szabadságát, a teljesen bejárható szigetet egy jóval kötöttebb játékmenetre cserélték, mindezt a pörgősebb sztori és az izgalmasabb harcok miatt megérte meglépni. A játék látványvilága abszolút magas minőséget képvisel: PC-n csak és kizárólag a géped teljesítménye szabhat határt a Crysis 2 által kínált döbbenetes látványnak, konzolokon pedig a gépek által elérhető tudás kilencven, kilencvenöt százalékát kiaknázza a játék. Az eredmény? Olyan kaland, aminek a legjobb jeleneteire hónapok múltán is emlékezni fogsz majd.


Taktikázós játékmenet. A Crysis 2 egy elemében drasztikusan eltér a több belsőnézetes lövöldözős játékoktól. Természetesen a Nanosuitról van szó, amit a játék főhőse, Prophet használatba vesz. A ruhánk lehetővé teszi, hogy különböző módok közt váltva más és más extra képességekhez juthass. A Power Mode lehetővé teszi, hogy olyan erővel és sebességgel közlekedj, amire egy hétköznapi halandó nem lenne képes, a Tactical módban úgy alakíthatod a harcmezőt, ahogyan eltervezted, a Stealth Mode pedig a rejtőzködés kedvelőinek mentheti meg az életét a kifejezetten hatékony álcázási képességeivel. A játék többjátékos módjában ezek a funkciók ugyanúgy megtalálhatók lesznek, így készülj majd arra, hogy ha nem látsz ellenfelet, attól az még nem jelenti azt, hogy nincs a közelben elég halálos veszély!

A Crysis 2 nem viccel: profi játékmenettel, a konzolon és pécén elérhető grafika legjobbjával, és persze a kötelező online multiplayer lehetőségével garantálja, hogy jól fogsz szórakozni a játékkal, ha szereted a belsőnézetes lövöldözős játékok műfaját. A Crysis 2 ráadásul drasztikusan eltér attól az ösvénytől, amit elődje kitaposott, így akkor is találkozhatsz majd meglepetésekkel, ha az első részt már sokszor végigjátszottad.
Crysis 2 PS3
CRYSIS 2 - 16 ÉVEN FELÜLI JÁTÉKOSOKNAK!
A Crysis második része nem túlozza el az agressziót és az erőszakot, éppen ezért egy erős kategóriával visszafogottabb akciót vonultat fel, mint azt más, hasonló stílusú FPS játékoktól megszokhattunk. Ehhez jön még az is, hogy az idegenekre vadászni jóval kevésbé realisztikusabb, mintha egy földi, ország-ország elleni összecsapás szimulációval játszanánk, úgyhogy ezen a fronton is jól szerepel a játék. Összességében tehát nyugodtan lehet játszani a játékkal 16 éves kortól kezdve és attól felfelé. Jó szórakozást kívánunk!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Crysis 2 ismertető, előrendelési akció!
 - Crysis 2 ismertető, előrendelési akció!
Az Electronic Arts csapatától évről- évre kiemelkedő minőségű játékokat láthatunk, a Need For Speed sorozat, a Medal of Honor, vagy a Half-Life 2 mind a kiadó nevéhez fűződik, de ha sportjátékra van szükségünk, első alkalommal szintén ők jutnak eszünkbe, és bár komoly kritikák érik a kiadót a megfeszített munkatempóért, az eredményt tekintve azt kell mondjuk, megéri a fáradozásaikat. Most egy EA-Crytek partner-kiadásban a pc-n ismert széria, a Crysis folytatása következik. Az EA gondozásában jelent meg 2007. novemberében a Crytek csapat fejlesztése, a Crysis nevű sci-fi akciójáték, ami saját grafikai motorjának köszönhetően már akkor kenterbe verte a legnagyobb játékokat látványvilágban, és sajátos története kötelező darabbá tette a scifirajongók körében - látvány szempontjából pedig még ma is a legjobbnak számít műfajában. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére