Child of Eden PS3

Child of Eden PS3
Státusz: Rendelhető
Move szenzor szükséges
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Ügyességi
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Child of Eden PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Child of Eden a legendás Tetsuya Mizuguchi legújabb játéka. A mester a shooter játékok műfajában már egyszer lerakott az asztalra egy felejthetetlen darabot, a Rez és a Rez HD ugyanis a mai napig bámulatos, már-már kötelezően végigjátszandó kalandok... Kíváncsi vagy arra, hogy most mi következik? A Child of Eden csodálatos, elvont és mégis fergetegesen látványos grafikával, szürreális, földöntúli zenékkel invitál Téged egy felejthetetlen utazásra a videójátékok világában. A Kinect-el is játszható játékban célzol és lősz - a lövedékek pedig új hangokat hoznak be a játékba, a lelőtt ellenfelek úgyszintén - az élmény pedig egy folyamatosan változó szinesztézia, amihez foghatót utóljára pontosan tíz évvel ezelőtt, a Rez megjelenésekor élhettél át. Készen állsz?

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Child of Eden-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Child of Eden egy remek ügyességi játék, melyet kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlunk. Nagyszerű ajándék lehet azon játékosoknak, akik a mostanában oly divatos lövöldözős, vérontós - egyszóval - erőszakos játékok mellett valami kevésbé agresszívat is kipróbálnának: A Child of Eden ugyanis nem tartalmaz semmiféle durva elemet, csupán a képernyőn megjelenő nem emberi, amorf térbeli alakokat kell szétlőnie a játékosnak. A játék Xbox360-as verziója Kinect támogatást is kapott, így a teljes élmény elérése érdekében mi mindenképp ajánljuk a különleges mozgásérzékelő kamera beszerzését - amennyiben még nem lenne természetesen - mert az igazi élményt így nyújtja a játék! 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére