Castlevania Lords of Shadow PS3

Castlevania Lords of Shadow PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Castlevania Lords of Shadow PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Castlevania Lords of Shadow PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Castlevania Lords of Shadow PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Castlevania az a sorozat, amely a kilencvenes évek közepe óta folyamatosan újabb és újabb két dimenziós részekkel jelentkezik - a legismertebbek manapság a DS-es epizódok, amelyek kiváló minőségű mászkálós-gyűjtögetős kalandot kínáltak azoknak, akik kedvelik a misztikus történeteket. A Konami sokáig várt, mielőtt úgy döntött volna, hogy eljött az ideje ismét megpróbálni a sorozatot három dimenzióba átültetni: a MercurySteam és a Kojima Productions most úgy néz ki, hogy megcsinálta. A Lords of Shadow bámulatosan kinéző, sötét hangulatú, akciódús, titkokkal teli játék, amiről csak úgy süt a Castlevania-hangulat: érdemes lesz kipróbálni azoknak is, akik nem ismerték korábban a sorozatot, de szeretik a Devil May Cry-féle akciójátékokat.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Castlevania Lords of Shadow-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Castlevania Lords of Shadow egy 16 éven felülieknek szóló szórakozás, melyben leginkább a brutalitáson, a vad kaszabolásokon van a hangsúly. A játék egy harmadik (külső) személy nézetű akciójáték, ami olyan meseszép fantázia szülte tájakon játszódik ahol különféle torz kreatúrák, farkasemberek, orkok és egyéb lények ellen vehetjük fel a harcot. A játék szavatossága a hasonszőrű társaihoz képest kimondottan jó, ugyanis a teljes kalandot végigjátszani, legyőzni az összes főellenséget nem egy pár órás mulatság! Ajánljuk mindenkinek, aki korábbról már ismeri a szériát, illetve azoknak, akik egy God of War szerű élményre vágynak – kicsit más köntösben, és más sztorival.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Castlevania: Lords of Shadow előzetes, előrendelési akció!
 - Castlevania: Lords of Shadow előzetes, előrendelési akció!
Vannak sorozatok, amelyek már olyan régóta léteznek, hogy nem a három dimenziós korszakban számítottak kiemelkedőnek, hanem jóval korábban, a balról jobbra haladós játékok világában. A Castlevania pontosan ilyen széria: NES-en, SNES-en, majd az elmúlt néhány évben Nintendo DS-en jelentek meg remek Castlevaniás játékok, amelyek különleges mitológiájukkal, vámpírvadászattal, rengeteg felfedezhető titokkal, és egy igazán jó játékmenettel szereztek maguknak komolyabb rajongótábort. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére