Call of Duty: Modern Warfare 2 Collectors Hardened Edition PS3

Call of Duty Modern Warfare 2 Collectors Hardened Edition PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Modern Warfare 2 Collectors Hardened Edition PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Modern Warfare 2 Collectors Hardened Edition PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
10990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

A csomag tartalma:

- -Modern Warfare 2 alapjáték
- -Fémdoboz
- -Artbook
- -COD 1 letöltésére jogosító kód (kérdéses)

Call of Duty Modern Warfare 2 Collectors Hardened Edition PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A pályafutását PC-n beindító legendás sorozat, a Call of Duty, híres volt arról, hogy a háború érzetét kegyetlen precizitással varázsolta át a monitorokra: leginkább a történelem legvéresebb, legdurvább összecsapását, a Második Világháborút. Az Xbox 360 megjelenése ennek a sorozatnak pont kapóra jött, és a harmadik rész hiánypótló darab volt, amely megalapozott egyfajta rajongótábort, és a régi motorosok mellett egy rakás új játékost is bevont a buliba. Ekkor jött a drasztikus irányváltoztatás, és a negyedik rész, amely a “Modern Warfare” címre hallgatva eldobta a II. VH koncepciójáté, és egy jövőbeli kelet-európai színtéren játszódott. A Call of Duty 4: Modern Warfare azóta meghódította a világot, és egy csapásra elhódította a legnépszerűbb FPS-nek járó címet a tőle egy hónapra korábban megjelent Halo 3-tól.

A játék érdemei kettősek: egyrészt a remekül megkomponált, izgalmas és pörgős Single Player rész, másrészt pedig a hosszú évekre elegendő szórakozást kínáló, kaszt, szint, perk-alapú, karakterfejlesztgetős Multiplayer az, ami miatt a mai napig rengetegen játsszák ezt a részt vagy az utána következő epizódot. Az Activison cserés modellt alakított ki: a 2008-as évben visszatért a sorozat a második világháborúhoz (az alcím ezúttal World at War lett), de mindezt egy másik fejlesztőcsapat, a Treyarch készítette el. Ezalatt az Infinity Ward tovább dolgozott a Modern Warfare folytatásán, ami hamarosan meglátogatja az Xbox 360 és a PlayStation 3-tulajdonosokat egyaránt. Nem fogunk csalódni.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 az előd után néhány évvel játszódik. Az orosz régióban komoly ultranacionalista fenyegetés emelkedik erőre ismételten, mi pedig Gary “Roach” Sanderson szerepébe bújunk bele, aki a nemzetközi Task Force 141 segítségével elindul helyrerakni az alaposan felfordult erőegyensúlyt. A negyedik rész főszereplője visszatér, de ezúttal már nem mi irányíthatjuk – új főhős és új kalandok várnak ránk. Ami viszont változatlan marad, az a minőség és a hangulat: a Modern Warfare 2 szintén egy alaposan elkészített, szigorúan felpörgetett tempójú, sok politikai és katonai dilemmát kifejtő történetet kínál majd – és ez persze még mindig csak a bevezetés. A Call of Duty sava borsa mindig is a többjátékos mód volt: ez visszatér, újabb változtatásokon esik majd át, de a lényeg – a hosszú távon is szórakoztató összecsapások, a karakterkehez köthető kiválasztható extrák, a szintlépések, mind változatlan marad. Szintúgy maradt az előző két rész grafikus megjelenítője, az engine további finomításokon esett át, hogy az eddig is csodaszép látványt még magasabb szintre emelhessék, ráadásul a fejlesztői igéretek alapján ezúttal sokkal több nyílt térrel találkozhatunk a küldetések során, és egyáltalán nem lesz az az érzésünk, hogy egy folyosón vezetnek majd végig.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 az év kőkemény nehézsúlyú versenyzője, a legnagyobb és legfontosabb megjelenés: a többiek hozzá igazítják a megjelenési dátumokat, próbálnak elé vágni vagy nagyon sokkal mögé kerülni. Miért? Mert az Infinity Ward nem ad ki gyenge terméket a kezeik közül, és a Modern Warfare 2 annak a játéknak a folytatása, amelynek eladásai jóval tíz millió fölött járnak, és az azt megvásárlók azóta is rendszeresen játszák valamelyik COD-ot (4 vagy 5) multiplayer formájában – ez pedig várhatóan a hatos résszel is így lesz. Azoknak lesz érdemes nagyon készülnie a játékra, aki szereti az FPS-eket, szereti a modern környezetet, és nem utolsósorban az egyjátékos kampány végigjátszása után szeret beleugrani a több embert összeugrasztó Multiplayerbe. Garantáltan meglesz az idei évre a szórakozás – és talán még tovább is!
 
A kérdés: érdemes-e ajándékba venni a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, és ha igen, kinek? A Call of Duty Modern Warfare 2 a Grand Theft Auto sorozathoz hasonlóan a szatíra és a bántó realizmus határmezsgyéjén egyensúlyozik, ami nem csak azt jelenti, hogy tizennyolc éven aluli játékosoknak semmiképpen sem ajánljuk, de azt is jelenti, hogy még a felnőtt játékosok sem fogják feltétlenül élvezni mindezt. A Modern Warfare története “botrányos”, a terrorizmust és a modern háborúkat mutatja be. Felnőtt játékosra, az angol nyelv ismeretére és erős gyomorra lesz szükség erre a kiemelkedően egyedi történetű játékhoz. A multiplayer persze ettől teljesen független, így sokan fogják teljes egészében kihagyni a történetet, és csak a barátaik ellen játszanak majd.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Megjelent a Call of Duty: Modern Warfare 2!
 - Megjelent a Call of Duty: Modern Warfare 2!
A várakozásnak vége, az Infinite Ward két éve csiszolt játéka, minden idők legnagyobb eladásaira számító videójátéka, a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelent – és mától kapható üzletünkben. Az előrendelőinknek ezúttal is köszönjük, hogy minket választottak, a csomagokat a mai nappal továbbítottuk az egyeztetett címekre – így hamarosan megérkeznek majd. Tovább...
Call of Duty - hírmorzsák a nagyvilágból
 - Call of Duty - hírmorzsák a nagyvilágból
Eladási előrejelzések, sokkoló játékelemek, a fejlesztők nyilatkozata a jövendőbeli tervekről, és végezetül: a Modern Warfare 2 előrendelési százalékai és az online petíció: a megjelenés egyre közeledik, így egy összefoglaló keretein belül nézzünk körbe a játék háza táján: Call of Duty: Modern Warfare 2 apróhírek következnek. Tovább...
Heti összefoglaló - megjelenések, előrendelések a héten
 - Heti összefoglaló - megjelenések, előrendelések a héten
Ezen a héten sem nagyon unatkozhattak azok, akik az újdonságokra voltak kíváncsiak, hiszen az új játékmegjelenések, gépek mellett több előrendelési akciót is beindítottunk – mostanra ráadásul a multiplatform Call of Duty mellett minden asztali konzol (PlayStation 3, Wii, Xbox 360) egy-egy exkluzív játéka is közeledik – ezekhez is előrendelési akciók tartoznak. Nézzük, pontosan melyekről van szó! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére