Call of Duty: Ghosts PS3

Call of Duty Ghosts PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
-38
Eredeti ár:
3990 Ft
Bruttó ár:

2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Ghosts PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Call of Duty: Ghosts a patinás sorozat új tagjaként szórakoztató, izgalmas játékélményével garantálja, hogy akkor is élvezhető legyen ha ha most ugrasz először fejest egy Call of Duty-játékba, és akkor is, ha fejből vágod az előző részek teljes fegyverválasztékát, és kívülről tudod az összes pálya felépítését!
 

A Call of Duty: Ghosts története az eddigieknél is szomorúbb, kegyetlenebb alappal nyit (már ami az Egyesült Államok nézőpontját illeti): néhány hihetetlen erejű bomba a földdel tette egyenlővé az USA legnagyobb katonai bázisait és városait, a megmaradt túlélőknek, és a még harcra kész csapatoknak egy szinte már teljesen elvesztett háborút kell folytatni, az árnyékban osonva. Gyors, kegyetlen küldetések várnak a csapatra, a tagok pedig valóban egyetlen hibát sem követhetnek el, különben percek alatt hatalmas túlerővel néznek majd szembe.
 

Az új, igen komor történet mellett persze nem feledkeztek meg a fejlesztők a játék legnagyobb újdonságáról sem: természetesen a multiplayer módról beszélünk. A Call of Duty-játékok már eszméletlenül nagy rajongótáborral rendelkeznek, hiszen a multi évről évre több száz óra szórakozást nyújt a legprofibbak és az amatőr játékosok számára egyaránt. A Ghosts most felrázza a széria szabályait, és egyből a legfontosabb elemet rombolja le - szó szerint! A játékba bekerült ugyanis a pályák részleges rombolhatósága. Felejtsd el tehát azt az érzést, hogy egy sarkon befordulva mindig tudod, hogy mi fogad majd - ha egy rosszul/jól irányzott lövedék berobban, akkor alaposan átrendeződhetnek az erőviszonyok. Néhány perccel a meccs kezdete után átrendeződnek az útvonalak, megszűnnek a betanult taktikák, és pokoli élet vár az egy helyben álló kemperekre is!

A Call of Duty: Ghosts 60fps-es grafikájával, izgalmas és komor történetével, és az alaposan felturbózott multiplayerével az egyik legjobb választásnak bizonyulhat, ha szereted a műfajt!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére