Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Call of Duty: Ghosts Vásárlás PS3

Call of Duty Ghosts PS3
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.11.21. (kedd)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
-38
Eredeti ár:
3990 Ft
Bruttó ár:

2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Ghosts PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Call of Duty: Ghosts a patinás sorozat új tagjaként szórakoztató, izgalmas játékélményével garantálja, hogy akkor is élvezhető legyen ha ha most ugrasz először fejest egy Call of Duty-játékba, és akkor is, ha fejből vágod az előző részek teljes fegyverválasztékát, és kívülről tudod az összes pálya felépítését!
 

A Call of Duty: Ghosts története az eddigieknél is szomorúbb, kegyetlenebb alappal nyit (már ami az Egyesült Államok nézőpontját illeti): néhány hihetetlen erejű bomba a földdel tette egyenlővé az USA legnagyobb katonai bázisait és városait, a megmaradt túlélőknek, és a még harcra kész csapatoknak egy szinte már teljesen elvesztett háborút kell folytatni, az árnyékban osonva. Gyors, kegyetlen küldetések várnak a csapatra, a tagok pedig valóban egyetlen hibát sem követhetnek el, különben percek alatt hatalmas túlerővel néznek majd szembe.
 

Az új, igen komor történet mellett persze nem feledkeztek meg a fejlesztők a játék legnagyobb újdonságáról sem: természetesen a multiplayer módról beszélünk. A Call of Duty-játékok már eszméletlenül nagy rajongótáborral rendelkeznek, hiszen a multi évről évre több száz óra szórakozást nyújt a legprofibbak és az amatőr játékosok számára egyaránt. A Ghosts most felrázza a széria szabályait, és egyből a legfontosabb elemet rombolja le - szó szerint! A játékba bekerült ugyanis a pályák részleges rombolhatósága. Felejtsd el tehát azt az érzést, hogy egy sarkon befordulva mindig tudod, hogy mi fogad majd - ha egy rosszul/jól irányzott lövedék berobban, akkor alaposan átrendeződhetnek az erőviszonyok. Néhány perccel a meccs kezdete után átrendeződnek az útvonalak, megszűnnek a betanult taktikák, és pokoli élet vár az egy helyben álló kemperekre is!

A Call of Duty: Ghosts 60fps-es grafikájával, izgalmas és komor történetével, és az alaposan felturbózott multiplayerével az egyik legjobb választásnak bizonyulhat, ha szereted a műfajt!

KÉPGALÉRIA:

Call of Duty Ghosts PS3
 
Call of Duty Ghosts PS3
 
Call of Duty Ghosts PS3
 
Call of Duty Ghosts PS3
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére