Call of Duty Advanced Warfare PS3

Call of Duty Advanced Warfare PS3
Státusz: Elfogyott
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +69 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Call of Duty Advanced Warfare PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Megszoktad már, hogy minden évben elindulsz az online csatamezőkön ellenfelekre vadászni az éppen aktuális Call of Duty játékban? Akkor most örülhetsz, hiszen a Modern Warfare és a Black Ops után egy egészen új széria veszi kezdetét novemberben: jön ugyanis a Call of Duty: Advanced Warfare!
 
Call of Duty Advanced Warfare 01 Call of Duty Advanced Warfare 02
 
Bár már a korábbi COD-epizódok is bele-belekóstoltak a legmodernebb hadviselés nyújtotta izgalmakba, az Advanced Warfare még ennél is tovább megy. 2054-ben játszódik a játék története, a technológiai fejlettség pedig már jóval túlmutat az egyre ügyesebb drónokon: exoskeletonok, harcra kész művégtagok, intelligens gránátok, tökéletes helyzetérzékelésű járművek – van itt minden, amire az igazi katonának szüksége lesz majd. A cyberháborúk és a privatizált összecsapások korában a nagyhatalmak uralmának vége: a játékban is egy hatalmas erővel bíró – és persze magánkézben lévő – cég sztoriját ismerheted majd meg, testközelből.
 
A modern hadviselés különösen azért izgalmas, mert alaposan átalakítja a Call Of Duty jól bejáratott játékmenetét. Ha már veteránnak tartod magad, akkor is lesz részed meglepetésekben, hiszen az új kütyük teljesen felforgatják majd a csatamezőt, a megszokott fedezék-alapú harcok helyét dinamikusabb, vadabb, már-már kaotikus összecsapások vették át! Add hozzá ehhez a PS3 képességeit kihasználó grafikát, a töretlen népszerűségnek örvendő online multit, és persze az izgalmas, egyedi sztorit kínáló kampányt, és meg is van a konzol egyik legizgalmasabb FPS játéka!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére