Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Beyond Two Souls Vásárlás PS3 (magyar felirattal)

Beyond Two Souls PS3 (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

BEYOND TWO SOULS: ISMERTETŐ

2012 júniusában jelentette be a Quantic Dream és a Sony a legújabb izgalmas, készülő játékát, ami nemes egyszerűséggel Beyond: Two Souls címre hallgat. A bejelentést természetesen egy - itt is látható - videó formájában ejtették meg, amiben nagyjából jó képet kaphatsz arról, hogy mire számíthatsz majd ebben az igazán különleges akció-kalandjátékban.A Beyond: Two Souls a természetfelettivel való kapcsolatunkról foglalkozik, egy igen komor jövőkép felhasználásával. A történet főszereplője Jodie Holmes (akit a híres szinésznő, Ellen Page fog eljátszani a motion-capture technológia segítségével, de hangját is ő kölcsönzi majd a karakternek), aki egyik napról a másikra egy másik "látogatót" vél felfedezni saját testében. Az idegen jelenléthez nem csak egy másik hang társul, de különös dolgok is történnek Jodie körül: felrepülő tárgyak, szokatlan elektromos kisülések - olyan jelenségek, amelyek a paranormális határait feszegetik.

Jodie tisztában van azzal, hogy valami nincs rendben vele, és segítséget próbál keresni. A helyi hatóságok azonban nem bizonyulnak segítőkésznek, és hamarosan egy igazán szomorú helyzetben találhatjuk magunkat mi, játékosok: Jodie menekülni kényszerül, miközben a kormány erői megpróbálják minden erejüket felhasználva elkapni őt - hogy pontosan miért, az egyelőre még nem ismert, de a fegyverhasználat miatt nagy valószínűséggel nem békés célokról van szó.

A játék átvezetőit motion capture technológiával, valódi szinészekkel veszik fel. Jobb oldalt Ellen Page, a híres szinésznő

A Beyond: Two Souls egy akcióelemekkel megkevert kalandjáték lesz, ami szinte már jellemző a játék egyedi fejlesztőcsapatára, a Quantic Dreamre. A játék 2013 októberében fog megjelenni, méghozzá PlayStation 3-ra (és talán az újonnan bejelentett konzol, a PlayStation 4 sem marad majd ki a szórásból), a játék pedig döbbenetesen jól kinéző karaktereket és környezetet fog szerepeltetni, ami maximálisan kihasználja a PS3 képességeit! Ha szereted a természetfeletti kalandokat, és kíváncsi vagy arra, hogy milyen mélyebb mondanivaló fér meg ebben az igen tág témakörben, akkor a Beyond: Two Souls-t kár lenne kihagynod.
Beyond Two Souls PS3 (magyar felirattal)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére