Battlefield Hardline PS3 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Battlefield Hardline (PS3)

Battlefield Hardline PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +55 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Battlefield Hardline PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A legendás Battlefield sorozat már egy évtizede a háborús, online multiplayerre építő játékok szinonímájává vált. A legújabb rész, amelynek címe Battlefield: Hardline, most egy új irányt ad a széria számára, hiszen a Visceral fejlesztői ezúttal eltávolodtak a hagyományos katonai konfiktusoktól, és a hétköznapi városok utcáinak nem is annyira ritka konfliktusaira helyezik a hangsúlyt. A Hardline alcímre hallgató új részben a szervezett – és nem mellesleg fegyverekkel is alaposan felszerelt – bűnözők csoportjai csapnak össze a rendfenntartó erők különleges, bűnelhárító osztályaival! Búcsút mondhatsz tehát a tankoknak és a rakétavetőknek, és a tűzerő helyét a komolyabb precizitást igénylő új eszközök vették át (mint például a sokkoló). Ne legyenek azonban kétségeid: a Battlefield Hardline konfliktusai ugyanolyan valósak, mint a BF3-ban és 4-ben látott katonai ütközetek!
Battlefield Hardline gameplay 01Battlefield Hardline gameplay 02

A Battlefield Hardline természetesen továbbra is megtartja a Battlefield sorozat legfontosabb jellemzőjét, méghozzá azt, hogy a történet végigjátszását követően hosszú hónapokra merülhetsz majd el a játék online módjaiban, ahol gépi ellenfelek helyett emberek által irányított barátok és ellenfelek várnak majd! Az új környezetnek köszönhetően egy rakás új játékmód került be Hardline multiplayerébe, mint például a Heist (ahol az egyik oldal épp egy rablást foganasít, a másik oldal pedig megpróbálja azt megakadályozni), vagy épp a Blood Money, ahol mindenki a pálya egyik pontján elhelyezett “piszkos pénzt” próbálja a saját kamionjaiba elhelyezni – az nyer, aki a legszorgosabb volt! Persze viszontláthatod majd a klasszikus túszejtős ütközeteket és az autós üldözést is, sőt: visszatér a BF4-ben megismert Levelation is, amelynek lényege, hogy a pályák egyes elemei roncsolódhatnak, átalakulhatnak a multiplayer ütközetek során! Ha szereted az online multiplayerre építő FPS játékokat, de a háborús sztorikat már unod, akkor bátran kosárba teheted a Battlefield: Hardline-t!

KÉPGALÉRIA:

Battlefield Hardline PS3
 
Battlefield Hardline PS3
 
Battlefield Hardline PS3
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére