Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Battlefield 4 Limited Edition PS3

Battlefield 4 Limited Edition PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK:

China Rising DLC:
Az első Battlefield 4-es DLC ajándékba érkezik az előrendelők számára. A csomag tartalma:

 • Négy új multiplayer pálya
 • Bónusz fegyverek
 • Bónusz felszerelési tárgyak!

BATTLEFIELD 4 ISMERTETŐ:

Manapság minden eddiginél népszerűbbek a belsőnézetes lövöldözős játékok. Az egyik legnépszerűbb sorozat ebben a konzolgenerációban egyértelműen a Battlefield volt, amely a harmadik rész megjelenésével sikeresen játékosok millióit csábította a boltba, hogy aztán hosszú hónapkra ne is engedje őket el a tévék képernyője elől. Mi volt a titka? A csapatmunkára építő taktikázós, járműhasználós multiplayere. A negyedik rész ősszel jön, és minden szempontból ott van a szeren!A DICE (az előző Battlefield-játékok fejlesztői) hallgatott a játékosok és a kritikusok tanácsaira és megjegyezéseire, így ahelyett, hogy megpróbáltak volna szigorú keretek közé szorítani a BATTLEFIELD 4 történetében, inkább nagyobb szabadságot biztosítanak majd, hogy nyugodtan akciózhass a saját stílusodnak megfelelően. Az új történet bővelkedik az izgalmakban, hiszen az amerikai-orosz-kínai konfliktus nem kevesebbel fenyeget, mint a Harmadik Világháború kitörésével - és nagyon úgy néz ki, hogy ha a háború fogaskerekei útnak indulnak, akkor nincs megállás...

A Battlefield 4 természetesen továbbra sem hanyagolja el a többjátékos módot. Sőt: az akár 32 játékost is támogató multiplayer lényege, hogy a különböző kasztokba tartozó harcosok erősen egymásra vannak szorulva, így nem nagyon fordulhat elő, hogy egy-egy katona magányos rambózása valódi sikerekkel jár. Épp ellenkezőleg: a jó csapatmunka, a taktikai érzés, vagy akár a parancsnoknak kinevezett játékos követése komoly jutalmakkal jár majd! A Battlefield multiplayerében az az igazán jó, hogy lehet hobbiszerűen, több hónapon - sőt, éven - át játszani, egyre komolyabb és tapasztaltabb ellenfelek ellen...


A tartalomra és a játékmenetre biztosan nem lesz panasz az őszi Battlefield 4-ben, a DICE fejlesztői pedig mindent megtettek azért, hogy a játék kifacsarja a maximumot a PlayStation 3 hardveréből is: az eredmény egy olyan játék lesz, ami minden szempontból első osztályú szórakozást kínál majd! Rendeld elő még most, hogy biztosan hozzájuss saját példányodhoz!
Battlefield 4 Limited Edition PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Elindult a Battlefield 4 nyílt bétája!
 - Elindult a Battlefield 4 nyílt bétája!
Az Electronic Arts és a DICE csapata végre hivatalosan is lerántotta a képzeletbeli leplet az új Battlefieldről, ami nemes egyszerűséggel BATTLEFIELD 4 névre hallgat majd. A döbbenetesen szép, elképesztő látványvilággal bíró leleplező videók és trailerek alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy az idei ősz legnagyobb durranásáról van szó. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére