Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Batman Arkham Collection PS3

Batman Arkham Collection PS3
Státusz: Rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
13.490 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

BATMAN: ARKHAM COLLECTION ISMERTETŐ:

Kevés annyira jó szuperhősös, képregényes játék van a piacon, mint a három Batman-játék. Sőt, ha jobban belegondolunk, egy sincsen: az Arkham Asylummal indult, majd később az Arkham Cityvel, végül pedig az Arkham Originssel sorozattá váló játékok valóban döbbenetesen jól sikerültek - most pedig még jobb a helyzet, hiszen a három játékot egy csomagban vásárolhatod meg, igen kedvező áron!

Batman Arkham Collection 01Batman Arkham Collection 04

Itt van rögtön a történet kiindulópontja, a 2009-es Batman: Arkham Asylum. Batman bőrébe bújva először itt élheted majd át, hogy milyen érzés nyomozni, több tucat fegyveres ellenfelet akár lopakodva, akár a teljes harci repertoárodat bevetve eltenni láb alól! És szintén itt járhatod be az Arkham elmegyógyintéznek dedikált sziget egészét, titkokat és extra kihívásokat felderítve!

A történet a második játékkal, a Batman: Arkham City-vel folytatódik. Itt már nagyobb a tét, hiszen az elmegyógyintézet terjeszkedik, és már Gotham városának egy egész nagy szeletét a korrupt, mocsokban és sötétségben üzemelő létesítmény teszi ki - és itt kell Batmant irányítva helyt állnod egy hatalmas bejárható zónában, újabb titkokkal és ellenfelekkel! A Batman: Arkham City egy profi sandbox-jellegű akciójáték, kalandelemekkel, lopakodással, és veszettül látványos grafikával: gyakorlatilag a generáció egyik csúcsa!

Batman Arkham Collection

Végül, de nem utolsó sorban itt van a Batman: Arkham Origins, a legfrissebb Batman-játék. Ebben a részben az új fejlesztőcsapat megtette a lehetetlent, és szinte minden szempontból jobb játékot tettek le az asztalra, mint az Arkham City! A történet ezúttal a múltban játszódik, minden más azonban a jövőbe mutat: ez a legfejlettebb, legjobban összerakott rész a sorozatból, az Arkham City minőségi alapjának köszönhetően!

Kár lenne kihagynod a Batman játékokat, az Arkham Collection pedig segít abban, hogy ne kelljen külön vadászni a példányokra. Egy csomagban benne van minden - a pénzedért cserébe azonban három roppant minőségi játékot kapsz!
Batman Arkham Collection PS3

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére