Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed Brotherhood Vásárlás PS3 Essentials

Assassin's Creed Brotherhood PS3 Essentials
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.03.28. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-36
Eredeti ár:
5490 Ft
Bruttó ár:

3.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

ASSASSINS CREED BROTHERHOOD ISMERTETŐ

Ha szereted az akciójátékokat, amiben nem a modern kori lövöldözés van a középpontban, akkor nincs mese: az Assassin's Creed egy olyan sorozat, ami egész egyszerűen kihagyhatatlan kalandot kínál: több hatalmas méretű epizód, igen összetett, jól kialakított történet, és végig elképesztően magas minőség: ez vár rád az Assassin's Creed játékokkal eltöltött hetek alatt. A széria egyik legfontosabb része nem más, mint az Assassin's Creed: Brotherhood!Az Assassin's Creed: Brotherhood az Assassin's Creed Saga második nagy fejezetének második része: az Assassin's Creed II-ben debütált Ezio Auditore da Firenze kalandjai bonyolódnak a reneszánsz korabeli Itáliában - a Templomosok és az Asszasszinok rendjének mindent behálózó rejtett háborúja alaposan felforgatja az ismert világot. A halálos pengék elől nem menekülhetnek a korrupt vezetők, legyenek akár a leghíresebb uralkodók vagy a leggazdagabb nemesek: ezt a leckét pedig maga Ezio fogja megmutatni az érintetteknek.

Az Assassin's Creed Brotherhood igen összetett játékmenettel bír, amiben a parkour-jellegű mászkálásra, ugrándozásokra és futásra építő kalandozásokat gyors, lendületes, ritmusjátékokra emlékeztető csaták váltják. Ezio látványos mozdulatok tucatjait képes végrehajtani, a show minőségét pedig igazából csak az határozza meg, hogy Te mennyire vagy ura az aktuális helyzetnek! A Brotherhood fejlesztői itt már maximálisan kitanulták az Assassin's Creed formuláját, és igen változatos küldetéseket, alaposan elrejtett titkokat, összetett történetet hoztak össze. Így válhatott az Assassin's Creed Brotherhood az Xbox 360 és a PlayStation 3 egyik legjobb, legemlékezetesebb játékává - az Essentials változat kedvező árának köszönhetően most te is igen olcsón beugorhatsz ebbe a nagyszerű kalandba!
Assassin's Creed Brotherhood PS3 Essentials

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére