3D Dot Game Heroes PS3

3D Dot Game Heroes PS3
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: TBA év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A 3D Dot Game Heroes PS3 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi 3D Dot Game Heroes PS3 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

3D Dot Game Heroes PS3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 3D Dot Game Heroes egy elképesztően egyedi ötleten alapul: mi lenne, ha csinálnánk egy olyan játékot, amely totálisan emlékeztet mindenkit a 90'es évek elején népszerű SNES-es játékokra? Na, itt ilyesmire kell gondolni, csak éppen a pixeles két dimenziós grafikát egy különös, kockákból, blokkokból felépített három dimenziós világ váltotta fel. Mintha valaki legóból építette volna fel a hősöket. A játék maga kardozós szerepjáték, ahol az ügyességre és a jó helyezkedésre lesz szükség - és közben a fejlesztők igyekeztek mindenütt utaláskat elhelyezni a régi idők klasszikusaira. Nem meglepő tehát, hogy főleg a retrót kedvelő játékosok fogják imádni a korai Final Fantasy, Zelda játékok hangulatát idéző 3d Dot Game Heroest.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Friss megjelenések: 3d Dot, Split Second, Red Dead
 - Friss megjelenések: 3d Dot, Split Second, Red Dead
A Blackrock Studio által fejlesztett játék az autóversenyzős világ azon szeletébe tartozik, amelyben az autókat nem éppen sérthetetlen csodaként tisztelik. Éppen ellenkezőleg: az előző generációban a Burnout nevével fémjelzett stílusban a versenyek alatt minden pillanat halálos lehet a fémmonstrumok számára - és ezer meg egy módon ütközhetünk hihetetlen látványosan, a játék pedig igyekszik mindent úgy prezentálni, hogy a gyors száguldás izgalma és a rombolás veszélye egyaránt megjelenjen. Az egyjátékos kalandot és a többjátékos meccseket egyaránt tartogató játék május végén jelenik meg, és eszméletlen tempójával, látványos ütközéseivel, valamit az igen jól mutató grafikus motorral próbálja majd elcsábaítani a játékosokat. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére