Yakuza 3 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Yakuza 3 PS3 használt

Yakuza 3 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Yakuza 3 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Yakuza 3 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-66%
-66
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Yakuza 3 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játékhoz ajándék zenei cd is tartozik, a játék zenéjével!
 
Ismertető:

A Ryu ga Gotoku (nálunk Yakuza) című sorozat még a PlayStation 2-n indult hódító útjára, és igen rövid idő alatt a SEGA egyik legjobb eladásait produkáló akciójátékává vált. Ez a siker azonban sajnos csak Japánban volt igaz, Amerikában és Európában mindkét rész nagyon nagy bukásnak számított - nem csoda hát, hogy a SEGA hosszú évekig nem akarta elkészíteni az immáron PlayStation 3-as Yakuza 3 angol változatát. Végül a rajongók győzködésére engedtek, így mi is kipróbálhatjuk ezt a legendás játékot, amiben a nyomozás, a minijátékok, és persze a bunyó keveredik egy különös hangulatú, igazán japán koktélt eredményezve.

Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Yakuza 3 az előző generáció végén megjelent SEGA-fejlesztés, amely leginkább arról volt híres, hogy a Shenmue nyomdokain haladt - bár annál jóval keményebb, hidegebb világot ábrázolt. A tokiói bűnszövetkezetek - a japán maffia, másnéven Jakuza - életébe bepillantást nyújtó Yakuza tulajdonképpen a szabad mászkálást és az akciójeleneteket ötvözi, filmszerű átvezetőkkel.

Milyen stílusú játék a Yakuza 3 és van benne multi?

A Yakuza 3 gyakorlatilag egy mászkálós, nyomozós szekciókkal megtűzdelt akciójáték. A hangsúly a látványos átvezető animációkon, a japán stílusú párbeszédeken, a bizarr bandákon és a maximális tempóra felpörgetett akción van: verekedés verekedés hátán, persze kicsit eltúlozva, már ami a brutalitást illeti. Multiplayer nincs, ez egyjátékos kaland, viszont ennek megfelelően nemcsak hogy tartalmas, de vannak benne minijátékok is.

Kinek érdemes kipróbálni a játékot?

A Yakuza 3 azoknak ajánlott, akik:

- ismerték és végigjátszották a PlayStation 2-es két elődöt, ami a gépre készült utolsó nagy játékok közé tartozott
- szereti vagy érdekli a japán városok bemutatása, az ottani alvilág és a hétköznapok bemutatása, stilizált formában: hiába hasonlítson a játék a GTA-ra, nem való mindenkinek, aki azt szerette
- elmúltak tizennyolc évesek: a Yakuza 3 brutális harcokat, kemény témákat, drogokat, erőszakot, visszafogott meztelenséget is felvonultat - éppen ezért csak felnőtteknek való

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Yakuza 3-at és ha igen, kinek ajánlott?

 A Yakuza 3 a jelenkori Japánban játszódik, és különböző alvilági bűnszervezetek, Yakuzák háborúiba enged bepillantást a játékosnak. Műfaját tekintve a Yakuza 3 harmadik személy nézetű akciójáték, mely játékmenetében kicsit talán a Grand Theft Auto 4-re emlékeztet – de sok szempontból egyedibb, érdekesebb nála. A Japán kultúra és/vagy a sorozat kedvelői számára egyenesen kihagyhatatlan, de ajánljuk azoknak is, akik nem ismerik a főszereplő, Kazuma Kiryu kaladnjait, de egy remek grafikával és tartalmas, mély mondanivalóval rendelkező akciójátékot keresnek. A sztori teljes megismeréséhez elkél az angol nyelv ismerete.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére