WRC FIA World Rally Championship használt

WRC FIA World Rally Championship használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Verseny
NEM RENDELHETŐ
A WRC FIA World Rally Championship használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi WRC FIA World Rally Championship használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

WRC FIA World Rally Championship használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amit a játékról tudni érdemes:

  • Hivatalos WRC licence: A WRC a nagysikerű, kontinenseken átívelő rally széria, azaz a WRC (World Rally Champioship) hivatalos játéka, ami tartalmazza az összes eredeti lokációt, pályát, csapatot és pilótát.
  • Légy Te is WRC pilóta: A WRC több játékmódja mellett egy nagyszerű karriermódot kínál, melyben Te is kipróbálhatod magad a rally világában. Küzdd fel magad az alsóbb kategóriákból indulva egészen a WRC-ig, mutasd meg ellenfeleidnek, hogy Te vagy a legjobb!
  • Valósághű fizika: A játék alatt duruzsoló motornak köszönhetően folyamatosan olyan érzésünk lesz, mintha valóban az autóban ülnénk. Valóságosnak érezzük majd az autó viselkedését minden körülmény mellett.

Ismertető:

A Milestone csapata több év kihagyás után végre elkészítette nekünk a népszerű Rally világbajnokság hivatalos játékát, a WRC: FIA World Rally Championship-et. A játék gerince természetesen a karrier mód (Road to the WRC), melyben újoncként kezdve, saját magunkat menedzselve kell megjárnunk az utat, hogy a nagyon sok órás tartalom letudása után magasba emelhessük a világbajnoknak járó végső trófeát. Utunk koránt sem lesz könnyűnek nevezhető, bár a 10 ponton állítható nehézségi csúszkával belőhetjük a képességeinkhez leginkább megfelelő szintet. Értelemszerűen, minél kisebbre állítjuk ezt az értéket, annál több idő áll rendelkezésünkre az egyes szakaszok teljesítésekor, ergo többet hibázhatunk, így aki nem szeretne szenvedni, az nyugodtan állítson be magának egy könnyen abszolválható nehézséget.

Irányítás szempontjából a WRC tipikusan abba a kategóriába esik, amit szokni kell. Nagyon jó viszont, hogy lehetőség van a kormány részletes testreszabására, így mindenki meg fogja találni a saját vezetési stílusának leginkább fekvő beállítást. A WRC összességében – minden valós és vélt negatívuma ellenére - nem egy rossz játék, sőt, kimondottan élvezetes. Bár grafikailag valóban nem tartozik a szemkápráztató alkotások táborába, ha az egységet nézzük, nemcsak a látvány van rendben, de a játékélmény is egy magas szintet képvisel. Noha a WRC korántsem egy tökéletes játék, ráadásul a fizika is hagy némi kívánnivalót maga után, de egy jól testre szabott beállítással élvezhetővé tehetjük.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a WRC-t, és ha igen kinek ajánlott?


A WRC remek ajándék lehet – kortól és nemtől független – az autós, azon belül is a rallysport játékok kedvelői számára. A WRC a 2010-es szezont dolgozza fel, így a játékos olyan legendás pilóták bőrébe bújhat, mint Marcus Grönholm, a Formula 1-es világbajnok Kimi Raikkönen, vagy a többszörös WRC bajnok Sebastien Loeb. Az élvezete karrier módozat mellett a WRC remek online lehetőségeket is kínál, így nagyszerű ajándék lehet olyan játékosoknak is, akik szeretik az online versengést, szeretnek egymással virtuálisan összecsapni a rally világában!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére