Wolfenstein: The New Order PS3 használt

Wolfenstein: The New Order PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein: The New Order PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein: The New Order PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ajándékok:

- Ajándék Doom bétakulccsal, ami PS4 platformon aktiválható!

Wolfenstein: The New Order PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bár sokan úgy tudják, hogy a belsőnézetes lövöldözős játékok műfaját a Doom hozta létre, azért nem szabad megfeledkezni az első ID-s FPS játékról, a Wolfenstein 3D-ről sem, amely megalapozta az összes olyan fontos elemet, ami a következő évtizedekben a lövöldözős játékok részét képezte. Itt mutatkozott be először a "belső nézet", a fegyverek és a hozzájuk tartozó lőszerek gyűjtögetése, a pálya végi főellenfelek és a kulcsgyűjtögetés meghatározó eleme lett a műfajnak a kilencvenes években. A Wolfenstein aztán több folytatást és feldolgozást is megélt, most pedig itt a legújabb darab, a The New Order!

WolfenStein The New Order Ps3 gameplay

Ebben a játékban nem veszik komolyan magukat a fejlesztők, és a lehető legőrültebb alapötlettel indítanak minket útnak: William B. J. Blazkowicz bőrébe bújva egy alternatív 1960-ban találod magad, ahol a náci erők győztek a Második Világháborúban, nem a szövetségesek: a katonai ellenállás esélyei egyre gyengébbnek tűnnek. De előbb még te is beleszólsz a dolgokba: nem kell ehhez más, mint elszántság, ügyesség, és elképzelhetetlenül sok lőszer! Helyezd a ravaszra a kezed, melegítsd be a célzásra használt ujjaidat, és indulhat a virtuális darálás!

A Wolfenstein: The New Order nem veszi magát komolyan, de a már-már szatirikus agresszió és lövöldözés mögött egy nagyon szolíd, szórakoztató játékmenet lapul. Változatos fegyverek egész garmadája áll majd rendelkezésedre, a különböző ellenfelek csoportjai pedig más és más taktikák követésére kényszerítenek majd rá - a lopakodásról és az ügyesen kialakított életerő-rendszerről nem is beszélve. Ezt a játékot azok számára találták ki, akik elfáradtak már a hagyományos FPS játékok végigjátszása alatt, és önfeled szórakozásra vágynak inkább: ha te is ilyen játékosnak tartod magad, akkor remekül fogod magad érezni a végigjátszás alatt!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére