Wolfenstein PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Wolfenstein PS3 használt

Wolfenstein PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Borderlands The Pre-Sequel! PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Battlefield Hardline PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Call of Duty Advanced Warfare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Wolfenstein PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Wolfenstein 3d 1992-ben forradalmi újdonságnak számított a videójátékok világában. Leginkább azért, mert egy már létező, de nyögvenyelősen irányítható stílust teremtett újra, és létrehozta azt, amit FPS-nek (belsőnézetes lövöldözős játéknak) nevezünk. A játékot az ID Software készítette, és később egy folytatás után a Wolf 3d koncepiója volt az, ami továbbgondolva életet lehelt a Doom és a Quake sorozatokba is. Eltelt több mint egy évtized a Wolfenstein 3d megjelenése óta, a sorozathoz azonban az ID nem mert és nem is nagyon akart túl sokszor hozzátenni - egyetlen kivétel a Return to Castle Wolfenstein volt 2001-ben, amit kifejezetten pozitívan ítélt meg a játékosvilág és a sajtó is. Nyolc év telt el azóta, így épp itt az ideje annak, hogy jöjjön egy újabb kaland....


A történet a Return to Castle Wolfenstein folytatása - ennek megfelelően a második világháború alatt játszódnak az események. 1943-at írunk, a németek előrehaladása megtorpant, de a veszély nem múlt el. Sonnenrad (a Napkerék, avagy a Fekete Nap) névre hallgat a nácik titkos, okkult mágiákat, feketemágiát használó csapata, amely most azzal fenyegeti nem csak Európát, de az egész civilizációt, hogy az ősi hatalmakat olyan célra használja fel, amely az emberiség számára szörnyű következményekkel járna. Aggodalomra természetesen nincs semmi ok, hiszen a veterán, a szuperkatona-programot megakadályozó, többszörös háborús hős, B.J. Blazkowicz ezúttal is vállalkozik a feladatra, hogy bemegy az ellenséges sorok mögé, és elvégzi a feladatot. Az SS nagy bánatára. A "Wolfenstein" (csak így, egyszerűen, minden számozás és utónév nélkül) nem kertel sokat, amikor igéreteket tesz azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk. Adott egy gonosz, a fekete mágiától sem elrettenő német hadsereg, és adott a főhős, akinek feltett szándéka, hogy ezt megakadályozza. Mi az eredmény? Borongós, sötét (az eredeti első rész és az előzmény hangulatára nagyon is emlékeztető) helyszíneken mászkálunk majd, hihetetlenül kinéző szörnyeket, feketemágiát alkalmazó katonákat fogunk ezrével lemészárolni a Királynő nevében - tegye fel a kezét, aki nem érzi magán a háborúba induló katona idegességét, feszült várakozását. Na ugye!


A Wolfenstein remekül kinéző, letisztult koncepcival és kinézettel rendelkező játéknak igérkezik, a mai trendeknek megfelelően az erőteljes egyjátékos kampány mellett többjátékos tartalmat is kínálva. A fejlesztői székben ezúttal a az Id Software mellett a Raven Software ül, akik az elmúlt évtizedekben olyan játékokat készítettek, mint a Heretic, a Hexen, a Soldier of Fortune, az X-Men Legends I-II, a Marvel Ultimate Alliance, vagy a legfrisebb X-Men Origins: Wolverine. A grafikus motor a kissé öregecske, de tudását tekintve alaposan felturbózott Tech 4 engine, amelyet az Id programozói a Doom 3-hoz és a Quake 4-he z fejlesztettek ki, az elmúlt években pedig megannyi fejlesztésen esett át, hogy megfelelő alapot szolgáltasson olyan játékokhoz is, amelyek külső terepeken játszódnak. A fejlesztés gyakorlatilag már a végéhez ért, hiszen a játék megjelenése augusztus huszonegyedikén lesz esedékes - nincs tehát más dolgunk, mint várni. Erős két hét, és Blazkowicz újra fegyvert ragad a szent cél érdekében: mi döntjük el, hogy vele tartunk-e majd.

KÉPGALÉRIA:

Wolfenstein PS3 használt
 
Wolfenstein PS3 használt
 
Wolfenstein PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére