Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Uncharted 3: Drake's Deception PS3 Használt

Uncharted 3: Drake's Deception PS3 Használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
A Uncharted 3: Drake's Deception PS3 Használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

UNCHARTED 3 - ISMERTETŐ:

A kalandfilmek remekül működnek a mozivásznon. A főhősért mindenki izgul, a lövöldözős jelenetek káprázatosak, az ugrások előtt magunk is aggódunk a dublőrök életéért, és persze a jó poénokra, valamint a gyönyörű tájképekre is futja a készítők idejéből és büdzséjéből. Milyen szomorú hát, hogy a videojátékok frontján igazán kevés csapat vállalkozik arra, hogy ezt a műfajt interaktív formába ültesse át? Mennyi lövöldözés a túl sok, hol fordul át a kaland színtiszta henteléssé? Hol lassul le a tempó túlzottan ahhoz, hogy kaland helyett már puzzle legyen a játék definíciója? A válaszokat az Uncharted mutatja meg: a generáció legjobb akció-kaland trilógiája a harmadik résszel már-már elérhetetlen magasságokba emelkedett.


Az Uncharted 3: Drake's Deception történetének főszereplője ezúttal is Nathan Drake, aki egy elvesztett családi ékszer nyomába ered, és persze igen gyorsan nagyobb célok is felbukkannak a horizontján. Ilyen például a Koránból ismert Elveszett Város, amely könnyen lehet, hogy egészen eddig valóban létezett, csak épp nem ott, ahol a legtöbben keresték volna. Nem lenne igazi kalandor Drake, ha nem ugrana egyből bele a veszélyekkel teli utazásba - ezt az utazást azonban ezúttal Te irányítod majd. Tűzön, vizen, sivatagon és ellenséges zsoldosok százain kell majd átvergődnöd a túlélésért: ennek a kalandnak minden percét élvezni fogod!

Az Uncharted 3 a generáció legszebb játékának számít, ami maximálisan kihasználja a PlayStation 3 erejét. A fejlesztők a már így is gyönyörű második részhez képest még tovább fejlesztették a grafikus motort, a sivatagos környezetben pedig különösen jól mutatnak az új fény-árnyék hatások, a javított tűzeffektek és a hő vizuális megjelenése is konzolon példa nélküli mutatvány. Mindez persze nem lenne elég, ha ne társulna hozzá profi játékmenet, hibátlan irányítással és kellő kihívással. Természetesen ismét visszatér az online multiplayer is: megint beugorhatsz majd az online kutyaszorítóba, hogy megmutasd, ki a legjobb harcos a PS3-as csatatéren! Az Uncharted 3 2011 legjobb játékának számít, így az akció-kaland játékok kedvelőinek erősen ajánljuk - gyönyörű, felejthetetlen, tartalmas kalandban lesz részed, ha a játék mellett döntesz. Felkeltettük érdeklődésed? Akkor olvass tovább!

UNCHARTED 3 - RÉSZLETES BEMUTATÓ:
A Naughty Dog fejlesztőcsapata már a harmadik PlayStation konzolon számít az egyik legpatinásabb, legismertebb stúdiónak. Mindezt persze nem pihenéssel és rosszul sikerült játékokkal érték el - épp ellenkezőleg! A PS-korszakban a Crash Bandicoot, a a PS2-es érában a Jak and Daxter trilógia, míg PlayStation 3-on az Uncharted fűzhető a fejlesztőkhöz: mindhárom széria más és más műfajban utazik, valami azonban mégis közös bennük: a Naughty Dog-ra jellemző elegancia, humor, és minőség. Az Uncharted az igen kellemes fogadtatásban részesült első rész után főleg a 2009-es folytatással tudta belopni magát a játékosok szívébe: ez volt az a rész, amit már lehetett multiplayer módban, online játszani más játékosok ellen. Ez volt az a rész, ami olyan grafikával jelent meg, ami lemosott minden riválist a színről, legyen szó PS3-as, Xbox 360-as, vagy Wii-s játékról - és még a legjobb PC-s játékoknak is alaposan fel kellett kötni a gatyát, ha ezzel akartak versenyezni. Az Uncharted harmadik része még ennél is tovább megy: a csapat maximálisan kifacsart minden a PlayStation 3-ból, tökéletesítette eközben a játékmenetet és a lövöldözést, és persze minden eddiginél tartalmasabb online multiplayert is kínált.


Vegyél részt Nathan Drake új kalandjában: Az Uncharted interaktív, játszható formában vezeti el a játékosokat pompás tájakra, elfeledett templomok és ősi romok mélyére. Olyan kalandokat élhetsz át játékosként, amilyeneket Indiana Jones is megélt a legendás mozifilmekben. Itt azonban nem nézőként, hanem főszereplőként veszel majd részt ezekben a fantasztikus utazásokban. Az Uncharted harmadik része szakít a dzsungeles és a fagyos témával egyaránt: az új történet szerint Drake és kompániája a Korán legendás helyszíne, az "Iram of the Pillars" elveszett városa után kutatva jár be egy sivatagot is, többek közt. Bár az eddigi két Uncharted rész ismerete adhat némi előnyt számodra, ha eddig nem ismerted ezt a kalandot, akkor remek kiindulási pontot adhat ez a játék is, hiszen a történet önmagában is jól feldolgozható, felvezetéssel, bonyodalommal és lezárással egyaránt bír. Aztán persze nem szabad meglepődni, ha a végigjátszás után még többet szeretnél látni a Drake főszereplésével készült kalandokból, és berendeled az első két részt is...

Továbbfejlesztett grafikus motor: A Naughty Dog már a PlayStation 2-es korszakban, a Jak and Daxter játékokban megmutatta, hogy képesek arra, hogy hosszú évek alatt egyre jobb és jobb grafikával rendelkező játékokat készítsenek el egy-egy adott gépre, a generációk végére pedig rendre a maximumot hozták ki ezekből a gépekből (a PS1-ből és a PS2-ből egyaránt). A PlayStation 3-nál ugyanezt a jó szokásukat folytatták, hiszen már az első Uncharted megmutatta, hogy bizony érdemes lesz megint odafigyelni a srácokra a jövőben - a második rész pedig szinte egy hatalmas pofon erejével landolt a videojátékos piacon. Sokan feltették hát a kérdést: "Hova tovább?" A Naughty Dog válasza: finomítás, csiszolás, bővítés! Az Uncharted 3 a már így is gyönyörű grafikus motort olyan "apróságokkal" bővítette, amelyek az összképet ismét magasabb szintre emelték. Realisztikusabb hőhatások és tűz, megannyi új részecske-effekt, szebb fény-árnyék hatások - ezek mind együttesen tették lehetővé azt, hogy a játék sivatagos témája a szokásosnál is sokkolóbb látványvilággal bírjon. Az Uncharted 3-ról nyugodtan lehet állítani, hogy a generáció legszebb játéka!


Vár az online csatatér! Az Uncharted első része még nem tartalmazott, csak egyjátékos kalandot - ezt a hibát azonban a második résszel már kiküszöbölték a fejlesztők. Ahhoz képest, hogy korábban nem készítettek multiplayer móddal bíró játékokat, a második résszel már sikeresen demonstrálták a fejlesztők, hogy ha akarnak, akkor bizony tudnak ilyet is. Az Uncharted 3 a második résszel szerzett tapasztalatok felhasználásával magasabb szintre emelte az online multiplayer élményét. A játékosok hétköznapi, "barátságos meccsek" mellett megmérkőzhetnek egy matchmaking rendszeres kompetitív mérkőzés keretein belül is, ahol a teljesítménynek megfelelően egyre erősebb ellenfeleket kapsz majd. Mindezek mellett persze lehetőség lesz a cooperatív multiplayerre is, itt a cél az, hogy egymást segítve teljesítsétek az adott pályákat. A lövöldözés, a fedezékhasználat, és az izgalmas pillanatok garantálják, hogy az Uncharted 3 multiplayerével hosszú heteket tudsz majd eltölteni, a közösség pedig még most, több mint egy évvel a megjelenés után is aktív maradt!

Az Uncharted 3 szinte kihagyhatatlan játék, a PlayStation 3-as akciójátékok legjobbja. Az Uncharted 3: Drake's Deception valóban egy egyedi, megismételhetetlen utazás, amiben most nem nézőként, hanem épp ellenkezőleg: főszereplőként szerepelhetsz - a jól működő lövöldözős és felfedezős részek pedig akár többszöri újrajátszásra is bátoríthatnak majd. Éppen ezért kár lenne kihagyni!

Uncharted 3: Drake's Deception PS3 Használt
UNCHARTED 3 - 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Az Uncharted 3 egy hagyományos akció-kalandjáték, ami követi a műfaj videojátékos alapszabályait. Ez pedig azt jelenti, hogy természetéből fakadóan sok bunyóra, még több lövöldözésre, és némi káromkodásra kell majd számítani a játéktól. A lövöldözések során nem kell eltúlzott, szükségtelenül intenzív vérfürdőtől tartani, de ettől még tény, hogy éles lövedékekről és lőfegyverekről van szó - tehát nem egy gyerekjáték az Uncharted 3. Éppen ezért 16 éven felüli játékosoknak, a felsőbb éveikben járó tinédzsereknek már nyugodtan lehet ajándékba venni azt, de ennél fiatalabb korú játékosok jobban járnak, ha valami kevésbé erőszakos játékkal töltik szabadidejüket.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére