Turok PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Turok PS3 használt

Turok PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
124 KB tárhely szükséges
Korhatár: 17 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Turok PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Turok PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Turok PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történeti háttér:

1997-re datálható a széria első része – Turok: Dinosaur Hunter – ami az akkori csúcskonzolra a Nintendo64-re érkezett. Vízválasztó volt ez a korszak, ugyanis a fejlesztők ekkor kezdtek merészebben belefolyni a 3D-s programozásba, ezt bizonyítja az a tény is, hogy ez idő tájt jelentek meg az első 3D-s gyorsító kártyák is (Woodoo és társai). Akit akkoriban még pelenkáztak, vagy rosszabb esetben még meg sem született az nem tudja átélni, átérezni azt a feelinget, amit jelentett ez a játék akkoriban. A konzol lehetőségeinek maximumát is „more” állapotba kapcsolták, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a játékból és sikerült. A Doom korszakot magunk mögött hagyva elsöprő erejű volt ez a merész nyílt terepen játszódó dinóvadász történet. Az egyszerűség volt a kulcs. Nem voltak gigantikus látomások, nem volt egy halhatatlan „epikus” alkotás, csak dinók voltak és ennyi. A második részt (1998) már kicsit eltúlozták azzal a sok sci-fi high-tech eszközzel, meg a droid dinoszauruszokkal, de általában ez történik akkor, amikor valami új ötlet bombasikert arat... rögtön elkészül a már nem annyira fényes folytatás. Sokan nem tudják, hogy készült egy Turok:Rage wars című epizód is, ami nem a soron következő harmadik, hanem egy multiplayerre kiélezett rész volt. A konzol halála előtt még gyorsan megjelentették a várva-várt harmadik részt, ami a Turok: Shadow of Oblivion néven látott napvilágot (2000). Lezárult egy korszak, jöttek az újgenerációs gépek (PS2, Gamecube, XBOX sorrendben) és Turok a feledésbe merült. Egészen 2002-ig. Ekkor elkészítették a soron következő (4.) részt a kor aktív konzoljaira (Ps2, Gamecube, XBOX).

Joseph Turok régen egy zsoldosokból álló könyörtelen csoport – nevezetesen a Wolfpack Team – tagja volt. Mestere Roland Kane megtanította mindenre, amit csak egy profi gyilkoló gépnek tudnia kell, többek között arra hogyan öljön csendesen és hatékonyan. Mikor Turok már eleget tudott, fejlett képességeit éles bevetések sorozatain tökéletesítették, mígnem egyszer végzetes hiba történt. Véletlenül megsebzett egy ártatlan nőt. Turok legfőbb erénye a lelkiismerete volt. Nem tudta volna elviselni, hogy önhibájából megölt egy ártatlan embert, de a dolgok úgy alakultak, hogy ezzel a teherrel mégsem kellett együtt élnie, ugyanis Kane hidegvérrel kivégezte a sebesültet, mondván „ez csak egy nő...” Ez volt a töréspont mikor Turok feleszmélt, hogy mindaz, amiben eddig hitt csak hazugság volt: Ekkor döbbent rá, hogy a rossz oldalon áll. Miután Turok otthagyta a Wolfpack társaságot az élet sodrására bízta magát. Így került jelenlegi csapatába a Whiskey Companyba, ahol ismert múltja miatt nem igazán kedvelték...

Egy szép napon a csapat azt a megbízást kapja, hogy fogják el az akkora már igen nagy haderőre szert tevő Kane-t, aki egy távoli planétán tengeti hétköznapjait. A Whiskey Company tehát felkerekedik, hogy elkapja a terroristát, ám űrhajójukat kilövik, így rögtön a küldetés elején meghal a fél legénység és ripityára törik a gép. A roncsok között szlalomozva kapjuk meg az irányítást.

Ismertető:

Kétféle stílusban is megközelíthetjük a játékot: a John Rambó beállítottságú emberkék ugyanúgy kiélhetik gyilkoló hajlamaikat, mint a Solid Snake-féle csendes mészárosok, vagy akár a kettőt vegyíthetjük is. A lopakodós stílus alapfelszereltsége a kés és az íj. Nincs is jobb annál, mint amikor a bozótosban közeledünk a NOD-os Killzone katona felé, majd mikor odaérünk elővesszük nem kis méretű belezőnket, majd szépen belemártjuk a szívébe, vagy nemes egyszerűséggel elmetsszük a torkát! Az íjpuska is a csendes gyilkolás kelléke. Becéloz, lő, célpont a fára tűzve! Nem véletlen írtam a NOD-os Killzone kifejezést. Szerintem Kane emberei tisztára úgy néznek ki, mintha a Command & Conquer-es NOD katonákat keresztezték volna egy-két Killzonos kiegészítővel (Pl. Sisak).

Ez a játék célja. Megölni mindent és mindenkit, aki az utunkba kerül, hogy végül meg tudjuk ölni azt, akiért ideküldtek minket, Kane-t. Az meg bónusz, hogy nem csak emberekre kell vadásznunk, hanem ugye az őslényekre is, ám a legjobb hogy az egész amolyan free for all stílusban van tálalva. A dinók ugyanúgy nekimennek Kane embereinek, mint nekünk.

Jól kitalált és átgondolt főellenségek vannak, amiket nem igazán sikerült elsőre kinyírni és ez jó. Természetesen ha Turok, akkor T-rex, de e-mellet még egy hatalmas vízi szörny is gazdagítja a palettát. T-Rex többször is felbukkan, de harcolni csak kétszer kell ellene. A vízi szörny a játék közepe/vége felé van, de ezeken kívül van, hogy egy pókszerű tankot kell bazookával hidegre tenni, vagy egy Vulkán gépágyúval gazdagon sorozó helikoptert kell semlegesíteni -ami nem egy egyszerű feladat ugye! Akiket bővebben érdekel milyen dínoszauroszok ellen harcolhatunk, azoknak itt a teljes lista: Tyrannosaurus rex, Juvenile Tyrannosaurus rex, Utahraptor, Lurker, Dilophosaurus, Compsognathus, Giganotosaurus, Gallimimus, Parasaurolophus, Giant scorpions, Miscellaneous giant insects, Miscellaneous sea serpent boss, Pteranodon Brachiosaurus, Other herbivores, Giant carnivorous plants, Mini Raptors, Coelophysis.


A fegyverek kapcsán a készítők igen nagy hangsúlyt fektettek az alternatív tüzelésre. Ez a Turok egyik „egyedi ismertetője”. Annó 1997-ben is nagy újítás volt, hogy egy adott fegyverből kétféle „terméket” is kisajtolhattunk, de a mostani rész még rátesz egy lapáttal. Nagyon ötletes megoldás a shotgun jelzőrakétája, melynek leginkább a barlangos pályán fogunk örülni. Szintén nagyszerű újítás a lecövekelhető minigun. Ha egy olyan részhez érünk ahol intenzíven közelednek az ellenséges katonák, a placc közepére letesszük a fegyvert, ami automatikusan lőni kezdi őket. A játék másik ütőkártyája a kés. Egy normál FPS játékban a kés látványa már önmagában elég egy kiadósabb izzadáshoz, mivel gyakorlatilag semmit nem ér, ezért borítékolható halálunk valószínűleg csak idő kérdése, de itt kicsit más a helyzet. Jelen esetben ez nemcsak egy szúró-vágó szerszám, amivel a levegőben hadonászva próbálhatjuk tökélyre fejleszteni a mocsári szúnyog kettészelésének technikáját, hanem ha akkor húzzuk meg a kart, amikor megjelenik egy erre figyelmeztető ikon, Turok kilép az FPS nézetből és férfiasan megküzd ellenfelével, melynek végkifejleteként a kés szerves részévé válik az áldozatnak. Mutatós és ötletes, de legfőképp változatos.

Technikai részletek:

A grafika mai szemmel talán már nem a legtökéletesebb, de a helyszínek kellőképp változatosak, a külső tereknél igazi dzsungelt kapunk az arcunkba hatalmas fákkal, bozótokkal, no és dínókkal! A szereplőkkel és a dínókkal szintén nincs gond, bőven hozza a kor követelményeinek megfelelő szintet. A zenék és hanghatások monumentálisak! Az emberek szinkronhangjai is passzolnak a robusztus alkatukhoz, többnyire híres és elismert színészek kölcsönözték hangjukat a játékhoz (pl. Ron Pearlman a´la Hellboy).


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Turokot és ha igen, kinek ajánlott?

A Turok egy alapvetően egyes szám első személyű lövölde, ahol alapvetően emberekkel és különböző formájú dinoszauruszokkal kell megküzdenünk. Mivel a játékban kiemelt szerepet kap az erőszak, és a brutalitás, ezért elsősorban a felnőtt korosztály számára ajánlhatjuk a játékot, ráadásul most igen kedvező áron juthattok hozzá, amennyiben megrendelitek. A dinoszauruszok már várnak, ti is készen álltok a harcra?

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére