Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt

Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt
Státusz: Raktáron
2520MB tárhely szükséges
Korhatár: 17 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.11.27. (hétfő)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történeti háttér:

Egy teljesen újszerű, de a már jól bevett szokásokhoz híven egy újabb világháborús játékkal állunk szemben, csak most valahogy teljesen másképp fest minden. Angliában, 1939-ben Winston Churcill egy autóbaleset következtében elhunyt, így senki sem maradt, aki vasakaratával meg tudná akadályozni azt, hogy a Német Hadsereg leigázza az Egyesült-Királyság-ot! Az alternatív jövőképben az ország elesik és egész Európa, no meg az orosz területek is mind-mind a 3. Birodalom részévé válnak. Természetesen nem marad más, mint az Egyesült Államok, amely felkészületlensége és adottságai miatt könnyű célpontnak tűnik! A Német Hadvezetés el is indítja az offenzívát, amivel megtörni készülnek az amerikaiakat. A kezdés jól sikerül, teljesen váratlanul egy szép délutánon megjelenik a teljes haderő New York egén...

Ismertető:

Talán a harcrendszer, és a megvalósítás a legfontosabb kérdés egy ilyen típusú játék esetében, mint a Fall of Liberty. A környezet, a léghajók, a parázs csaták, mint olyanok eszméletlenek, az apróbb kis extrák és a folyamatos történések is jót tesznek a játékélménynek. Az első katona, akivel szembekerülünk egy német ejtőernyős lesz, aki rossz helyen landolt. Itt jön elő a játék egyik fontos aspektusa: hátbatámadás, túszejtés, bizony ezeket mind alkalmazhatjuk akció közben. Tipikus megoldással oldották meg ezt is, miután az opponens háta mögé kerültünk egy gomb megnyomásával gyors akció keretein belül csendesen, de látványosan küldhetjük át az ellenfelünket a másvilágra. Természetesen mi dönthetjük el, hogyan akarunk játszani, Rambo stílusban, vagy sunnyogós taktikáit használva minél csendesebben. A választás a mi kezünkben van! A játék alatti mesterséges intelligencia felemásan teljesít, van, hogy messziről kiszúrnak, de van, hogy érthetetlen módon nem.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Turning Point: Fall of Liberty-t és ha igen, kinek ajánlott?

Itt a lehetőséged, hogy ebben az izgalmas történelmi játékban megtapasztald, amint a náci Németország 1941-ben nemcsak Angliát, de egész Európát, Észak-Afrikát és a Szovjetuniót is leigázza. Ebben az alternatív történetben a háború eléri az Egyesült Államok keleti partját is –csak te állíthatod meg a hódítókat! Ajánlható mindazon felnőtteknek, akik kedvelik a háborús játékokat, nem rettennek meg az erőszaktól és a háborútól. Készen állsz a harcra?

KÉPGALÉRIA:

Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt
 
Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt
 
Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt
 
Turning Point Fall Of Liberty PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére