The Saboteur PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

The Saboteur PS3 használt

The Saboteur PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A The Saboteur PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi The Saboteur PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

The Saboteur PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A piac az elmúlt évtizedben alaposan telítődött második világháborús játékokkal. Megéltünk mi már mindent a múlt eseményeit feldolgozva: partraszálltunk több tucat alkalommal, okkult német varázslókat tettünk el láb alól, harcoltunk az orosz, a francia fronton, harcoltunk Pearl Harbor romjainál, háborúztunk földön, vízen és levegőben. Valami azonban mégis ritkán történt meg: ez pedig a finomabb, kifinomultabb ellenállás videójátékokban: belülről megpróbálni tenni valamit az elnyomás, a megszállás ellen. A Pandemic Studios gondolt egy nagyot, és egy ilyen játékot készített. Az eredmény: The Saboteur.
A The Saboteur a második világháború idején játszódik, a német megszállás alatt álló Franciaországban. A történetünk főszereplője az ír Sean Devlin, aki hobbiját és foglalkozását tekintve sofőr, és a versenyzés tölti ki szabadidejét – ezen felül túlzottan nem is érdekli őt a német megszállás. Ez a már-már idilli helyzet persze nem tartható sokáig, Sean egyik közeli barátja pedig a németek áldozatává válik. “Hősünk” ekkor úgy dönt, hogy ideje a cselekvés útjára lépni, és megpróbálja a saját módján javítani a helyzetet – ez pedig német áldozatokkal fog járni. Hamarosan szövetségesekre lel az angol titkosszolgálat és a francia ellenállás személyében. A játék pedig ekkor kezdődik: a helyszín Párizs, az általunk irányított szereplő, Sean Devlin pedig világos célokkal kezd. A játék egyik legnagyobb különlegessége, hogy a grafika teljes mértékben alárendeltje annak, ahogy haladunk: Párizs különböző negyedei először fekete-fehér tónusban pompáznak, a monotonitást egyedül a horogkeresztet és egyéb német jelenlétet jelző karszalagok, zászlók és szimbólumok vörös színe töri meg. Ha egy ilyen régióban vagyunk, akkor az bizony azt jelenti, hogy a német jelenlét olyan erős, hogy ólomsúlyként nehezedik rá a helyi ellenállás és a francia köznép életére. Az adott régióban, negyedben végrehajtott sikeres náci-ellenes küldetéseink azonban javítanak a helyzeten, ezzel pedig visszaszoríthatjuk a járőröző katonákat a katonai bázisaik környékére, és a színek is visszatérnek. Ez a vizuális döntés tagadhatatlanul látványos, hiszen ahogy haladunk előre a küldetésekkel, úgy válik a környezet egyre kevésbé nyomasztóvá, egyre színesebbé. A Saboteur a nyitott felépítés ellenére persze rendelkezik fő történetszállal és küldetésekkel, és a Grand Theft Auto stílusára hajazó megannyi mellékküldetéssel is.

Adott egy olyan alapötlet, amely végre nem csak az eszetlen lövöldözésről szól, és adott egy olyan vizuális stílus (a fekete-fehéren kezdő régiók, a színek visszanyerése), amely ennyi biztosra menő játék után a kisérletező kedvről tesz tanúbizonyságot. A The Saboteur erősen ajánlott, nagyon izgalmasan festő videójáték, amely szigorúan a felnőtt közönséghez szól – az erőszak és a korabeli éjszakai élet stilizált bemutatása miatt.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére