Test Drive Unlimited 2 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Test Drive Unlimited 2 PS3 használt

Test Drive Unlimited 2 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Test Drive Unlimited 2 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Test Drive Unlimited 2 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Test Drive Unlimited 2 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Test Drive egy igen régi autóversenyzős széria, aminek fejlesztői az elmúlt két évtizedben próbálkoztak már a szimulációval, az árkád versenyzéssel, vagy éppen az elvontabb, rétegstílusnak számító versenyekkel is: a legsikeresebb azonban mindmáig a Test Drive Unlimited lett, amiben a játék lényege az volt, hogy Hawaii szigetén egy házban luxuskörülmények között, egyre elegánsabb kocsikkal száguldozunk, versenyzünk, élvezzük az autózást magát, és néhol másodpercre pontosan, néhol pedig csak az utazás kedvéért vezetjük az aktuálisan kiválasztott járgányunkat a különböző helyszínek között. A Test Drive Unlimited második része pontosan ezt a stílust tartja meg: maradt a nagy sikernek örvendő koncepció, és maradt a játékmenet is. Ez pedig azt jelenti, hogy ismét lehetőségün lesz arra, hogy testreszabjuk lakásunkat és a vezetőnket (amik mi lennénk ugye, ha lenne több tucat millió forintunk csak az öltözködésre és a külsőségekre) - sőt, a második részben jóval komolyabb lehetőségek közül választhatjuk majd ki a nekünk megfelelő öltözéket, berendezési tárgyat, és autót. A játék nem is lenne igazán új, ha nem kapnánk új helyszínt: a Test Drive Unlimited 2 ezúttal Ibizán játszódik - de ha valakinek honvágya támadna, az elérheti azt is, hogy visszatérhessen Hawaii szigetére is! A Test Drive Unlimited egyik legerősebb része nem is feltétlenül az volt, ahogy a játék kinézett (vannak nála szebb játékok, de ilyen részletesen kidolgozott területtel kevés rivális dicsekedhetett már akkoriban is!), hanem a multiplayer mód, ahol a barátainkkal közösen autókázhattunk akár egymás ellen, akár lazulva, beszélgetve, élvezve az utazás élményét ezen az egzotikus helyen. A második részben 8 játékos utazgathat így együtt Free Roaming módban, gyalogos módon pedig még ennél is többen össze tudunk jönni - és még több játékmód várja azokat, akik akár egyedül, akár többedmagukkal szeretnének úgy autózni, hogy nem versenyekre szabdalt, steril élményt akarnak, hanem a vezetés igazi hangulatát.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Test Drive Unlimited 2-őt és ha igen, kinek ajánlott?

A test Drive Unlimited 2 egy nagyszerű autóverseny, mely gyönyörű, egzotikus szigetekre kalauzolja a versenyzésre vágyó játékosokat. Nincsenek kötött útvonalak, nincsenek előre meghatározott szakaszok: A TDU2 helyszínei hatalmasak, és mindenféle kötöttség nélkül teljes egészében szabadon bejárhatóak. Azonban nem csak a pályák egzotikusak, az elérhető autók is egytől egyig különlegesek, olyan autók volánjai mögé ülhet be a játékos, mint például: McLaren Mp4-12, Lamborghini Murcielago, Aston Martin Vantage, Enzo Ferrari, Pagani Zonda, stb. A TDU2 a szokásos karrier módozat mellett remek multiplayer lehetőségek is kínál, így tágítva ki a szavatosságot. Ajánljuk mindenkinek, aki a kötöttpályás versenyeken túl egy igazán izgalmas, kötöttségek nélküli autós játékra vágynak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére