Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt

Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Cars 3 Driven to Win PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Driver San Francisco PS3 Essentials - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Need for Speed Undercover PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
BEVEZETŐ:


A Test Drive széria legújabb üdvöskéje korábbi önmagának hátraarcot fordítva egyetlen márkát helyez a fókuszba: A Ferrarikkal teletömött új felvonásban azonban minden megvan, amitől mégis autentikus Test Drive ízű marad a produktum!
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


A Ferrari Legends szakít az Unlimited (és a korábbi) részek játékmenetében megismert open world rendszerrel és a klasszikus versenypályákra kormányoz minket: Több, mint 50 darab Ferrari várja, hogy volánja mögé pattanva kiguruljunk az aszfaltcsíkra és megmutassuk riválisainknak mi vagyunk a legjobbak! A játékot jegyző Slightly Mad Studios (NFS Shift, Shift 2) igen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy élethűen adja vissza az élményt, így nem csak a vizualitás van rendben, de az autók kidolgozottsága, valamint a fizika is egy jó szintet képvisel – hogy a remek hangulatról már ne is beszéljünk!

A játék négy játékmódot kínál, melyekben próbára tehetjük magunkat: A legmeghatározóbb és legfontosabb a Campaign, azaz karrier mód. Ebben a módozatban a Ferrari három nagy korszakából kell választanunk egyet és már indul is a bajnokság.

Az 1947-1973 közötti időszak a Golden Era címet viseli, ugyanis ez volt a Ferrari arany korszaka, amikor a legsikeresebb volt a márka. Itt 58 versenyen kell átverekednünk magunkat, hogy menetelésünk végén magasba emelhessük a győzelmi trófeát.

A Silver Era az 1974 és 1990 közötti szakasz, ahol 53 versenyt kell teljesítenünk a végső győzelemig, míg az utolsó, a Modern Era az 1990-től napjainkig tartó korszak, amiben 105 kihívásnak kell eleget tennünk azért a bizonyos győzelmi serlegért. Fontos, hogy egyik kategória sem csak és kizárólag versenyekkel van megtömve. A kihívások igen változatosak, van ahol időre kell teljesítenünk egy adott távot, van ahol a cél a dobogó elérése, egy adott autó legyőzése, stb. Elmondható tehát, hogy a változatossággal nincs probléma!

A Test Drive: Ferrari Legends további játékmódjai között szerepel még a Quick race, ahol csak ki kell választanunk az autót, a pályát, az ellenfeleket és a napszakot és már indulhat is a móka, illetve egy Time trail és természetesen a multiplayer, ahol játékosok millióival mérettethetjük meg magunkat!
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A londoni székhelyű, Brit Slightly Mad Studios bár nem rendelkezik több évtizedes múlttal, neve mégis a legnagyobbak között van. A 2008-ban alakult fejlesztőcsapat olyan címekkel gazdagította a videojátékok történelmét, mint a Need for Shift, a Shift 2, és a Test Drive: Ferrari Legends. Jelenleg a csapat a Wii U-ra is megjelenő Project Cars-on szorgoskodik, ami az eddig látott képek és videók alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb gyöngyszem van születőben!
 
MIÉRT VEGYEM MEG EZT A JÁTÉKOT, MIÉRT EZT ADJAM AJÁNDÉKBA?


A Test Dirve: Ferrari Legends egy átmenet a vérbeli szimulátor és az arcade programok között, ami – annak nehezebben szokható irányítása miatt - leginkább a 12 éves kortól ajánlható az autós játékok kedvelőinek. A játék meglehetősen autentikus és igen komoly vezetési élménnyel ajándékozza meg a száguldásra, versengésre éhezőket, továbbá nem kis kihívást tartogat azok számára akik a játékban elérhető összes platina serleget magukénak akarják. A hosszú és tartalmas egyjátékos módozat mellett multiplayer lehetőséget is tartalmaz a Ferrari Legends, így azok számára is remek választás lehet, akik szeretnek online versenyezni barátokkal, ismerősökkel, más vérbeli szimulátor rajongókkal.

KÉPGALÉRIA:

Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt
 
Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt
 
Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt
 
Test Drive: Ferrari Racing Legends PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére