Sleeping Dogs PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sleeping Dogs PS3 használt

Sleeping Dogs PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Sleeping Dogs PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Sleeping Dogs PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-66%
-66
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Ajándékok:

- Sleeping Dogs póló
- Sleeping Dogs poszter
- Martial Arts DLC-csomag:
- Shaolin Showdown küldetés
- Shaolin Warrior öltözet (a kézi támadások sebzése megnő)
- Bónusz Triád XP pontok
- Wing Chun dekoráció a búvóhelyhez (ideiglenes harci bónusszal)

Sleeping Dogs PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

ISMERTETŐ, LEÍRÁS A JÁTÉKRÓL:

Ki mondta, hogy nincsenek egyedi próbálkozások a jelenlegi konzolos játékfejlesztés egyre keményebb világában? Nos, az Eidos felvásárlása óta a nemzetközi porondon is egyre jobb fejlesztésekkel érkező Square Enix és a vancouveri United Front Games csapata valami elképesztően egyedi darabbal készül előrukkolni az ínyencségekre fogékony játékosok számára idén nyáron: augusztusban érkezik ugyanis a Sleeping Dogs.

A Sleeping Dogs nem más, mint egy nyitott világgal bíró akció-dráma stílusú játék, szigorúan a felnőtt korosztály számára: erőszak, kényes témák és egyedi, hihetetlenül jól kinéző megvalósítás egyaránt jellemző lesz erre a különleges játékra. A szerepjátékos elemeket, autóversenyzést és a stílusban már megszokott akciót ötvöző játék Wei Shen, a félig amerikai, félig kínai rendőr szerepébe bújtatja bele a játékosokat. Wei Shen egy komoly összeesküvés mélyére szeretne ásni, ehhez pedig minden tudására szükség lesz. A fejlesztők elmondása szerint nagy hatással volt rájuk a harcrendszer kialakításakor a Batman: Arkham City - ennek pedig joggal örülhetünk majd, hiszen az Arkham City a jelenleg piacon lévő talán legjobb verekedős harccal szolgál a játékosok számára. A fejlesztés, a rengeteg változatos küldetés és a jó harc kombinációja joggal helyezheti a Sleeping Dogs-ot a várólisták élére - a Sleeping Dogs Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokon egyaránt elérhető lesz, augusztus tizenhetedikétől.

A KIADÓRÓL ÉS A FEJLESZTŐRŐL:

A Sleeping Dogs fejlesztőcsapata az a United Front Games, ami leginkább volt EA Black Box, Rockstar Vancouver, a Volition és Radical-alkalmazottakból áll össze - a csapatnak nagy tapasztalata van az autóversenyes játékok elkészítésében, amit egy sandbox jellegű játéknál jól tudnak hasznosítani. Ez a csapat készítette el a PlayStation 3-exkluzív Modnation Racerst és LittleBigPlanet Karting-ot is.

A játék kiadója a veterán Square Enix, amely a korábbi Square, illetve Enix néven hatalmas sikereket elérő szerepjáték-kiadók összeolvadásával született meg nagyjából egy évtizeddel ezelőtt. A kiadó azóta folyamatosan a nyugati piaccal szemezett, mígnem megtörtént az Eidos felvásárlása - ezek után a japán sorozatok (pl. Final Fantasy, Dragon Quest) mellett olyan nevek kerültek a kiadóhoz, mint a Just Cause, a Tomb Raider, vagy éppen a Hitman. A Sleeping Dogs újabb nemzetközi sikervárományos a veterán kiadó-óriás kínálatában.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére