Shaun White Skateboarding PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Shaun White Skateboarding PS3 használt

Shaun White Skateboarding PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Shaun White Skateboarding PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Shaun White Skateboarding PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
12490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
9490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Shaun White Skateboarding PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető, történeti háttér:

Pár évvel ezelőtt futott a mozikban egy film, ami egy meglehetősen érdekes jövőképet vizionált. Az emberekből eltűnt minden egyediség, senki nem különbözhetett, betiltottak minden olyan tárgyat, ami bármiféle érzést közvetített, ezáltal a világ tökéletesen szürkévé vált. A szóban forgó film címe Equilibrium volt, s azért hoztuk fel példának, mert ebben a játékban is hasonló a kiindulópont.

A gonosz minisztérium ugyanis szintén így cselekedett: betiltott minden olyan dolgot, ami színt vitt az emberek unalmasan szürke életébe. „Az egyediség nem jó dolog, legyél te is átlagos! A zene rossz, nem más, mint értelmetlen ricsaj, a gördeszkázás pedig egyenesen a legfőbenjáróbb bűn.” Ilyen és ezekhez hasonló propagandaszövegekbe botlunk folyamatosan a játékban, melyben értelemszerű célunk az lesz, hogy Shaun White-tól, a többszörös X-Games és olimpiai bajnoktól kapott deszkánkkal visszarázzuk a normális kerékvágásba ezt az elszürkült világot.

A játékmenet:

A játékmenet egyszerű: gördeszkánkon gurulva trükkösebbnél trükkösebb mutatványokat bemutatva kell színessé transzformálnunk a megszürkült tereket, parkokat, utcákat, s embereket. Az irányítás sem túl bonyolult, a Skate szériában bevezetésre került Flickit szisztémához hasonlóan, itt is a jobb analóg karral tudjuk abszolválni a mutatványokat, melyek alap palettáját a game későbbi szakaszában megjelelő deszkás shopokban tovább bővíthetjük. A város attól válik élettel telivé, hogy minden egyes szegletében véghez viszünk egy úgynevezett áradást (flow), egy lökést – ami magyarán egy trükk. Igen ám, de vannak olyan pontok, melyek metamorfózisához egy nagyobb szintű erő szükséges, ezért képességeink folyamatosan fejlődni fognak, hogy a városban mindent vissza tudjunk hozni a normál világba. A művelet egyébként elég látványos, ha beviszünk egy flow-ot, a szürke falak hirtelen graffitiktől hemzsegővé alakulnak, a földből bukkanók emelkednek, az autók olyanná változnak, mintha csak a Pimp my Ride-ból léptek volna elő, az emberek pedig élettelivé válnak.

A küldetéseket eleinte egy öregtől, de később felszabadított barátainktól kapjuk, melyek általában egy-egy objektum, terület átszínezése, vagy emberek megtérítése, de legfőbb célunk természetesen Shaun White kiszabadítása lesz. A szokásos tereptárgyakon túl a Shaun White Skateboarding kicsit elrugaszkodik a valóságtól és égbeszökő grindeket is kínál, melyek akkor válnak láthatóvá, ha felugrunk a kiindulópontjukra. Ha ilyen tündöklő zöld sínen csúszunk, akkor automatikusan átalakítunk mindent ami a közvetlen környezetünkben van. A korábban említett deszkás shopok is úgy válnak elérhetővé, hogy nekünk kell felszabadítanunk azt. A küldetések teljesítésekor XP-t kapunk melyeket itt, a boltban tudunk beváltani új trükkökre, ruhákra, deszkákra és egyéb kellékekre.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Shaun White Skateboarding-ot és ha igen, kinek ajánlott?

A Shaun White Skateboarding megfelelő választás lehet azoknak, akik szeretik a gördeszkázást, szeretik az ilyen témájú játékokat, nyíltak az újdonságra, ugyanakkor ne feledkezzünk el a tényről, hogy nem is nagyon van jelenleg hasonló stílusú anyag a piacon, gondoljunk csak a legutolsó Tony Hawk csúfos buktájára és a valaha innovatív Skate széria visszaesésére… A deszkás játékok rajongói számára a Shaun White Skateboarding igazi szerelemgyermek lesz!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére