Resistance 3 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Resistance 3 PS3 használt

Resistance 3 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Resistance 3 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Resistance 3 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Borderlands The Pre-Sequel! PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
James Bond 007 Legends PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Call of Duty Advanced Warfare PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Resistance 3 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Insomniac Games fejlesztői tudják, mitől döglik a légy: a Ratchet and Clank névre hallgató, főleg a fiatalabb játékosoknak szánt szériájuk mellett a PlayStation 3-hoz egy igazán brutális belsőnézetes lövöldözős sorozatot is kitaláltak: ez volt az idegen invázió témáját a múltban(!) feldolgozó Resistance. Az első rész az ügyes témaválasztása miatt szerzett magának rajongókat, és az egyedi fegyverarzenál miatt - a második rész pedig a kibővített multiplayer módjával és a még látványosabb grafikával próbált tarolni. A harmadik rész az első két rész legjobb tulajdonságait próbálja majd ötvözni - és teszi mindezt úgy, hogy a tapasztalt csapat játéka már idén szeptemberben megjelenik!

1957-ben járunk a Resistance III történetének elején. A háborúnak - vagy nevezhetjük Chimera megszállásnak is - már vége. Az emberiség vesztett: a népesség kilencven százaléka halott vagy maga is megfertőződött, és idegenné változott. Az ellenállás utolsó morzsáit szétszóródott katonai egységek alkotják, ahol egyre kevesebb a katonák reménye - egyre kevesebb az esély arra, hogy bármilyen fordulat következzen be ebben a kegyetlen világban. A játék főszereplője St. Joseph Capelli egy különös lehetőség nyomát követi, amikor is elindul Oklahoma-ból New York városába - és az úton egy felejthetetlen és könyörtelen harcot, a katonák legkeményebb próbatételeit éli majd át - a játékosok pedig segíthetnek neki, hogy az emberiség ismét szabaddá váljon.

Keményen hangzik? Az is: a Resistance már a legelső, látványos de mégis bizarr, abszurd promóciós videóival megmutatta, hogy a lövöldözés mögött azért egy igen komor, kegyetlen történet lapul. A játékban az idegenek inváziója alaposan, részletesen lett felépítve, a játékokban pedig részről részre egyre nehezebbé vált a túlélés - a harmadik rész története alapján pedig talán mondanunk sem kell, hogy mennyire esélytelennek látszik az ellenállás - a Resistance... a fejlesztők megtettek mindent annak érdekében továbbá, hogy a két Resistance rész legjobb tulajdonságait ötvözzék: a második részből a látványosabb grafika és a minden eddiginél összetettebb multiplayer jött át, az első részből pedig a nagy visszatérő, a weapon-wheel került vissza: ismét egy rakás változatos eszköz vár majd arra, hogy használatukkal legyőzzük a Chimera ellenségeinket. Az Insomniac Games csapata már bizonyított a korábbi játékaival: a Resistance 3 az idei őszi szezon egyik legérdekesebb játéka lesz, amit a végigjátszás után a tartalmas multiplayer játékmódok segítségével tovább élvezhetsz majd - csak és kizárólag PlayStation 3-on! Megjelenés: szeptember kilencedikén. Ne habozz hát, csatlakozz az Ellenálláshoz, és ragadj fegyvert az idegenek megállíthatlannak tűnő inváziója ellen!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Resistance 3-at, és ha igen kinek ajánlott?

A Resistance 3 egy pörgős akció FPS - azaz belső személy nézetű játék – amit a széria rajongóin túl ajánljuk mindazoknak, akik egy olyan idegen faj elleni monumentális háborúban szeretnének az emberiség oldalán harcolni – ahol a túlélés a cél. Mivel a játék alapeleme az erőszak, így igen sokszor látható vér és nem egyszer borítják be utunkat leszakadt testrészek sem, ezért mi kizárólag a 18 év feletti korosztálynak ajánljuk elsősorban. A Resistance 3 az igen szavatos és változatos egyjátékos mód mellett természetesen többjátékos opciót is tartalmaz, melyben akár 16 ember is összecsaphat egymást segítve, vagy éppen egymás ellen. A Resistance 3 egy Playstation 3 exkluzív alkotás, aminek minden, a sorozatért rajongó játékos polcán ott a helye.

KÉPGALÉRIA:

Resistance 3 PS3 használt
 
Resistance 3 PS3 használt
 
Resistance 3 PS3 használt
 
Resistance 3 PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére