Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt

Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Történeti háttér, ismertető:


Kétségtelen, hogy a Resident Evil mindent elsöprő diadalát a remek időzítés hozta meg: Jókor volt, jó helyen, mivel zombi hentelős horror játékok nem igazán akadtak az első rész megjelenésének idején. Talán egyetlen említésre riválisa az Alone in the dark lehetett, de ott teljesen más irányú volt a történet és az összkép is sokkal halványabb festett - nem volt benne semmi ijesztő.... nem úgy mint a Resident Evilben ami egy lendülettel új műfajt is teremtett: a túlélő horrort. A Capcom fejlesztői teljes ráérzéssel találták ki a játék háttértörténetét, mivel az maga lett a siker kulcsa: Egy elszabadult vírus. T-virus, zombik!

A második résznél már kicsit más volt a képlet. Első és leglényegesebb változás már a játék intrójában kiszúrható volt: menesztették a színészeket, helyettük CG animációval keltették életre a történetet. Kaptunk két új szereplőt is (Clairet és Leont) amiben az volt a jó, hogy máshogy alakult a sztori ha az egyikkel, illetve a másikkal játszottuk végig a játékot, sőt mindkettőnek volt B sztorivonala is!

Az első két sikeres rész után érezhető volt némi hanyatlás,
ezért az aktuális igényeknek és trendeknek megfelelően 2004-ben megalkották nekünk a Resident Evil negyedik részét, ami teljesen új alapokra helyezte a történetet. A rajongóknak, a sorozat szerelmeseinek bejött a váltás, így a siker hatására jött az ötödik, akciódús epizód, mely megjelenése után már a játékosok hiányolni kezdték a gyökereket, a régi, klasszikus Resident Evil játékban megszokott stilisztikai és játékmeneti elemeket. A Capcom hallgatva a rajongók millióira úgy döntött visszahoz valamit az igazi Resident érzésből, s ennek eredménye lett a Resident Evil: Operation Raccoon City!

A sztori bemutatása:

A játék története 1998. szeptemberében játszódik közvetlenül a második és harmadik rész közötti időszakban, s ezen időszak eseményeit mutatja be egy teljesen új szemszögből: A játékos ezúttal az Umbrella Corporation oldalára állhat, hiszen a mostani felvonás központi figurái az Umbrella Corp. elit katonái, akik feladatul kapták, hogy tüntessenek el minden bizonyítékot, öljenek meg mindenkit, aki él és mozog… Feladatainkat egy négy fős csapat tagjaként hajthatjuk végre (így biztosítva a Left 4 Deadhez hasonló 4 személyes cooperatyv lehetőséget), melyhez rengeteg fegyver és gyilkoló alkalmatosság áll rendelkezésre. Egy dolog már most biztos: ez egy felejthetelen kalandnak ígérkezik, amiről Te sem maradhatsz le! Ha kedvet kaptál egy kis zombigyilokhoz nincs más dolgod, mint előrendelni a játékot, amit mi a megjelenés napján ingyenesen kiszállítunk Neked!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a RE:ORC-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Resident Evil: Operation Raccoon City egy 15 éves múltra visszatekintő külső személy nézetű akció-horror játék, melyben egy vírussal fertőzött fiktív városban, Raccoon City-ben kell rendet tennie a játékosnak. A széria rajongóin túl ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az olyan páratlan vizualitással és lebilincselő történettel rendelkező akciójátékokat, melyben egyedül, vagy akár több baráttal karöltve (online) ragadhatnak fegyvert fertőzött emberek és mindenféle ocsmányságok ellen. A játék erőszakos és horrorisztikus mivolta okán elsősorban 18 éven felülieknek ajánljuk.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére