Resident Evil 6 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Resident Evil 6 PS3 használt

Resident Evil 6 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Resident Evil 6 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Resident Evil 6 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Lego Star Wars The Force Awakens PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Akiba's Trip Undead and Undressed PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Resident Evil 6 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A JÁTÉKSZOFTVER LEÍRÁSA, FONTOS TUDNIVALÓK:


Kétségtelen, hogy a Resident Evil sorozat mindent elsöprő diadalát a remek időzítés hozta meg: Jókor volt, jó helyen, mivel zombis témájú horror játékok nem igazán akadtak az első rész megjelenésének idején. Talán egyetlen riválisa az Alone in the dark lehetett, de ott más koncepciójú volt a történet és az összkép is sokkal halványabb festett – valljuk be, nem volt benne semmi ijesztő.... nem úgy mint a Resident Evilben ami egy lendülettel új műfajt is teremtett: a túlélő horrort. A Capcom fejlesztői teljes ráérzéssel találták ki a játék történetét, mivel az maga lett a siker kulcsa: Egy elszabadult vírus. T-virus, zombik!

A sikeres (számozott) részek után érezhető volt némi minőségi visszaesés (megjelent több mellékszálat feldolgozó rész is) ezért az aktuális igényeknek és trendeknek megfelelően 2004-ben megalkották nekünk a Resident Evil negyedik részét, ami teljesen új alapokra helyezte a történetet. A rajongóknak és a sorozat szerelmeseinek tetszett ez a váltás, így a siker hatására 2010-ben jött az ötödik, akciódúsabb epizód, mely megjelenése után már a játékosok hiányolni kezdték a gyökereket, a régi, klasszikus Resident Evil játékban megszokott stilisztikai és játékmeneti elemeket. A Capcom hallgatva a rajongók millióira úgy döntött a hatodik rész ismét visszahoz valamit az igazi Resident érzésből, ám nem fogja nélkülözni az innovatív, modern megoldásokat sem.
A TÖRTÉNET BEMUTATÁSA:


Bár túl sok információt még nem lehet tudni a játékról, annyi már ismert, hogy a Resident Evil 6 története a második rész eseményei után játszódik - egészen pontosan tíz évvel a Raccoon Cityben történt vírusfertőzés után. A sztori több síkon fog kiteljesedni melyek egymással párhuzamosan játszódnak:Leon S Kennedy csinos társával, Helena Harperrel Amerikában próbál gátat szabni a vírusfertőzésnek, míg Chris Redfield a BSAA tagjaként Kínában szembesül a T vírus újbóli megjelenésével. A sorozat életében ez az első alkalom, hogy mindkét emblematikus figura szerephez jut egy részen belül, de a Capcom még egy teljesen új játszható karaktert is kínál nekünk (nevezetesen a Jake Mullert, aki a sorozat népszerű negatív hősének, Albert Weskernek a fia), ami három különálló karrier módot jelenthet. A Resident Evil 6 elődjéhez hasonlatosan co-op móddal felvértezve érkezik, így ezúttal sem kell egyedül szembenéznünk a vérszomjas zombikkal és más csúfságokkal!

Egy dolog már most biztos: ez egy felejthetetlen kalandnak ígérkezik, amiről Te sem maradhatsz le! Ha kedvet kaptál egy kis zombigyilokhoz nincs más dolgod, mint előrendelni a játékot, amit mi a megjelenés napján ingyenesen kiszállítunk Neked!

A játék előreláthatólag 2012 november 26-án jelenik meg konzolokra, míg a PC-s verzióra 2013 januárig várni kell.
INFORMÁCIÓK A FEJLESZTŐKRŐL ÉS A JÁTÉK KIADÓJÁRÓL:


A Resident Evil 6-ot (600 fővel!) készítő Japán illetőségű Capcom a videojáték történelem egyik legpatinásabb fejlesztőcége olyan legendás címekkel a tarsolyában, mint a Street Fighter, a Devil May Cry, a Dead Rising, Lost Planet, vagy éppen a Resident Evil. Nevük egyet jelent a minőséggel, pályafutásuk eddigi 29 évében nagyon kevés olyan játékot készítettek, melyet rossznak nevezhetnénk, épp ellenkezőleg: az osakai székhelyű cég szinte csak minőségi játékokat pakolt elénk, melyek nagyjára még a vaskalapos kritikusok is csak elismerően bólintottak. A Capcom idén már megajándékozott minket egy remek Dragon’s Dogmával, de az igazi nagy dobás novemberben várható a Resident Evil 6 személyében.
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Resident Evil 6 egy több, mint 15 éves múltra visszatekintő külső személy nézetű akció-horror játék, melyben több vírussal fertőzött térségben (Amerikában és Kínában) kell rendet tennie a játékosnak (játékosoknak). A széria rajongóin túl ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az olyan páratlan vizualitással és lebilincselő történettel rendelkező akciójátékokat, melyben egyedül, vagy akár több baráttal karöltve (online), egymással kooperálva ragadhatnak fegyvert fertőzött emberek és mindenféle ocsmányságok ellen. A Resident Evil 6 három különálló kampányt is kínál, ami igen magas szavatosságot biztosít, ráadásul több online mód is található a repertoárban. A játék erőszakos és horrorisztikus mivolta okán elsősorban 18 éven felülieknek ajánljuk.

KÉPGALÉRIA:

Resident Evil 6 PS3 használt
 
Resident Evil 6 PS3 használt
 
Resident Evil 6 PS3 használt
 
Resident Evil 6 PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére