Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Red Dead Redemption PS3 használt

Red Dead Redemption PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Open World/nyílt világú
A Red Dead Redemption PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

RED DEAD REDEMPTION - ISMERTETŐ:

Ki nem ábrándozott fiatalabb korában arról, hogy milyen lehetett átélni az amerikai indián őslakosok és a telepesek konfliktusait? Vagy később a vadnyugati harcokat, a westernfilmek legjobb pillanatait? Szabadon lovagolni a kietlen pusztában, csörgőkígyók zajától kisérve? Menekülni a nagyvadak elől, vagy épp levadászni őket, törvényen kívülieket üldözni, vonatokat elkötni, vagy épp a rend őreként megmenteni az áldozatokat a zsiványoktól, vagy épp felkutatni a legtöbb pénzt érő körözött banditákat? Megannyi western film született ebben a témakörben, hogy a híres regényekről ne is beszéljünk, de játékként valamiért kifejezetten ritkán élhettük át ezeket a kalandokat. Szerencsére a Rockstar most már nem várt tovább: a Red Dead Redemption minden, amire valaha vágytunk a western témakörben - és még annál is több! Nem hiszed? Akkor olvass tovább!


A Red Dead Redemption egy sandbox jellegű akciójáték, ami az 1900-as évek elején játszódik, az amerikai és a mexikói határ közelében. A sandbox nem egy műfaj, hanem egy hozzáállás: azt jelenti, hogy a fejlesztők minden tudásukat és erőforrásukat egy igen nagy terület megalkotásába ölték - ezen a területen pedig játékosként teljesen szabadon kóborolhatsz majd, gyalog, vonattal vagy épp lóháton. A játék főhőse John Marston, a visszavonult bűnöző, aki családja biztonságáért és saját életéért cserébe elvállalta, hogy korábbi cinkostársát, egyben volt bandájuk jelenlegi vezetőjét elteszi láb alól. Ez a feladat aztán nem is lesz olyan könnyű, mint ahogy azt először gondolnánk, Marston pedig egyre szövevényesebb kalandokban vesz majd részt New Austinban és környékén - sőt, a játék második felében még Mexikóba is ellátogathatunk majd.

A Red Dead Redemption eszméletlenül jó hangulatú, bámulatos grafikával rendelkező western játék, ami szinte hibátlan atmoszférával és világgal rendelkezik. Minden apró elem, minden zene, hanghatás, minden naplemente és minden vihar olyan erővel mutatkozik be a játékban, hogy tényleg úgy érezheted majd magadat, mintha egy western regény/film kellős közepébe csöppentél volna bele. Ez az élmény az első pillanatban megjelenik, és aztán nem is távozik egészen a játék végéig... amikor is kezdődhet a multiplayer szórakozás. Igen, a Red Dead Redemption fejlesztői még erre is gondoltak: a végigjátszás mellett több különböző, egyenként is több tucat órára lekötő multiplayer mód is szerepel a játékban - a csomag így hosszú hónapokra lekötheti majd a western kedvelőit. Ha pedig nem tudod, hogy mi is az a western hangulat (mert vagy nem emlékszel a klasszikus filmekre, vagy később születve lemaradtál róluk, vagy mert szimplán csak nem érdekelt a dolog), akkor is érdemes tenni a Red Dead Redemptionnel egy próbát: az egyik pillanatban még Marstont vezényled, a másikban meg már mész is a tékába a legjobb klasszikusokért.
RED DEAD REDEMPTION - RÉSZLETES BEMUTATÓ:
Bár sokan szeretik összevonni a Rockstar Games különböző fejlesztőstúdióit, ha a Grand Theft Auto vagy a Red Dead Redemption kerül szóba, azért nem szabad elfeledkezni arról, hogy itt két különböző csapatról van szó - akik persze ettől függetlenül gyakran besegítenek egymásnak. A Red Dead Redemption fejlesztője a Rockstar San Diego, aki korábban a Smuggler's Run vagy a Midtown Madness játékok fejlesztője ekkor még Angel Studios néven. A Rockstar San Diego címkéje alatt először az RDR elődjének számító Red Dead Revolvert készítették el, majd folyamatosan jöttek a Midnight Club sorozat autóversenyes játékai is. Messze a legkomolyabb, legambíciózusabb játékuk azonban a Red Dead Redemption volt, ami nem véletlenül készült ilyen sokáig. Az eredetileg 2009 őszén megjelenni tervezett Red Dead Redemption hatalmas méretei miatt azonban további csiszolásokra szorult - nem véletlen tehát, hogy a konkrét megjelenésre csak 2010 tavaszán került sor. Az idő vasfoga azonban nem árthatott, nem ártott ennek a játéknak, az pedig még most, két-három évvel a megjelenés után is ugyanúgy tündököl, mint megjelenésekor.A Red Dead Redemption története 1911-ben kezdődik, az amerikai és a mexikói határ környékén, New Austinban. A játék főszereplője John Marston, egy visszavonult törvényenkívüli, aki egy igen fontos küldetéssel érkezett New Austinba. A rend erői csak azzal a feltétellel hagyják Martsont és családját életben, ha ő levadássza a hírhedt bandájuknak a jelenlegi főnökét, és egykori cinkosát, Bill Williamsont. Marston viszonylag gyorsan össze is ütközik a volt társával, csak hát az esélyek nem feltétlenül az ő oldalán állnak: míg Bill a rejtekhelyük erődjének falai mögül adja le a lövéseket, Martson pedig csak az út közepén állva várja a halált, addig nem fér kétség az összecsapásuk kimenetelét illetően. Marston története azonban itt még nem ér véget, hiszen néhány nappal később láz által kisérve bár, de élve találja magát, a helyi földbirtokos, Bonnie Macfarlane farmján. Martson irányítását ekkor vesszük majd át véglegesen: a játék története itt kezdődik csak igazán. Marston irányítva először meghálálhatjuk Bonnie-nak a segítséget a különböző helyi konfliktusok megoldásával, illetve némi rendes munkával - Marstont pedig ezután valóban a városba viszi az élete, már ha New Austint városnak lehet nevezni. A veterán törvényenkívüli továbbra is fogságban van, hiszen ha szeretné családját újra átni, akkor kénytelen lesz megtenni, amire szerződött -ahhoz pedig jóval több emberre és tűzerőre lesz szüksége. A toborzás nem feltétlenül megy úgy, ahogy azt gondolnánk, a felmerülő kalamajkák pedig egyre nagyobb bajokba sodorják Marstont és kompániáját - a játékban még Mexikóba is átruccanunk majd egy kiadósabb túra erejéig.


A tradícionális western történethez egy teljesen szabad, nyitott játék társul. Az elhúzódó fejlesztés nem véletlen, hiszen a Red Dead Redemption igazi technológiai bravúr volt - és annak számít még manapság, évekkel a megjelenés után is. A Red Dead Redemption világa ugyanis nem statikus hátterek és néhány gép által irányított rutin összessége, hanem valóban egy élő, lélegző, dinamikus világ, amiben gazfickók várnak a megfelelő pillanatra, ragadozók vadásznak prédára, amiben folyamatosan váltakozik a nappal és az éjszaka, a verőfényes délelőttöket pedig zivataros naplementék váltják - hogy az extrémebb környezeti hatásokról ne is beszéljünk. Marstont irányítva valóban úgy érezhetjük majd, hogy tényleg ott vagyunk mi is a játékban, hogy átázik a kabát az esőben, hogy fél a ló a csörgőkígyók mellett, hogy elfáradunk egy-egy komolyabb tűzharc után. Úgy érezhetjük majd, hogy jó érzés letelepedni a tábortűz mögé, vagy Morricone zenéjét hallgatva vágtatni egy hegyoldalon, miközben a háttérben épp lemenni (vagy felkelni) készül a nap. Ezek a hihetetlen pillanatok határozzák majd meg a Red Dead Redemptionös játékélményünk igen jelentős részét, a történet pedig igen erőteljes jelenetekkel dob majd az összhatáson, hogy tényleg kötődjünk majd az egyes karakterekhez (vagy épp, hogy megutáljuk őket, ha a helyzet úgy adódik).


Amikor pedig nem a békés pillanatokat éljük át, akkor jöhet a káosz és a pokol: a Red Dead Redemption tűzharcairól van szó, hiszen alapvetően egy akciójátékról beszélhetünk. A kritikusok egyetlen komoly dolgot kifogásoltak a Grand Theft Auto IV-ben, méghozzá a tűzharcok megvalósítását - éppen ezért lehet meglepő, hogy a Red Dead remek kezeléssel és jó fegyveres szisztémával rendelkezik. Sok játékban nincs helye az időlassításnak, itt azonban mégis jól használják azt: a lóháton való lövöldözés ezzel és a precíz célzással valóban emlékezetes, már-már heroikus pillanatokkal jutalmazza meg a jó játékosokat. Ahogyan minden sandbox játékban, úgy itt is komoly következményei vannak a kihágásainknak - érdemes lesz tehát figyelni, hogy kire is emeljük azt a bizonyos fegyvert, nehogy eggyel több hatlövetű durranjon el a kelleténél!

A Red Dead Redemption az Xbox 360-as és PlayStation 3-as konzolgeneráció egyik legszórakoztatóbb, legjobb sandbox játéka. Hihetetlenül jól sikerült hangulatával és látványvilágával már az első percekben belophatja majd magát a játékosok szívébe, ez a kapcsolat pedig a játékkal eltöltött több tucat órában tovább mélyül majd. Hiába telnek az évek, a Red Dead Redemption világában eltöltött kalandunk emléke nem fakul - és nagyon úgy néz ki, hogy ez velünk is marad majd, amíg csak élünk. Ha csak egy picit is szereted a western témáját, akkor nem szúrhatnál ki magaddal jobban, mintha kihagynád ezt a játékot - és ez nem túlzás!
MORÁLIS DILEMMÁK - JÓ ÉS ROSSZ A RED DEAD REDEMPTION VILÁGÁBAN:
A Red Dead Redemption alapvetően tér el attól a mentalitástól, amit a Rockstar Games másik szériája, a Grand Theft Auto képvisel. Miért? Leginkább azért, mert a Red Dead nem túlzsúfolt utakon játszódik, ezernyi járókelő mellett, hanem jóval kisebb lélekszámú településeken. Ez pedig azzal jár, hogy nagyobb mozgásterünk és szabadságunk van, de ettől még a játékon belül továbbra is válhatunk bűnözövé. Elég egy rosszkor előhúzott fegyver New Austin "főutcáján", és máris lehet, hogy már lövik is hősünket - vagy épp eltalálnak valaki mást, aki megint reagál majd, egy kaotikus láncreakciót indítva el ezzel. A gonoszkodás egy idő után alaposan megbosszulja magát, hiszen ebben a játékban is egyre nagyobb erőkkel próbálnak majd meg minket megfogni a rend őrei, ha komolyabb lövöldözésre adjuk fejünket. Az egyetlen kivétel ez alól a vadon: ha a vadonban senki nem látja, amit tettünk, akkor nincs következmény sem - általában. Ezt persze a rosszfiúk is kihasználják majd, így az idegenekkel szembeni bizalom lesz az első, ami eltűnik Marstonból a new austini kalandok kezdetén. A Red Dead Redemption nem promótálja az ész nélküli, céltalan erőszakot és vérengzést - sőt, kifejezetten komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az önmegtartóztatásra nevelje a játékosokat, ha a lőfegyverek használatáról van szó.
Red Dead Redemption PS3 használt
RED DEAD REDEMPTION - SZIGORÚAN FELNŐTTEK RÉSZÉRE!
A Red Dead Redemption kapcsán nemcsak egy hihetetlenül realisztikus sandbox játékról beszélhetünk ami ideális szórakozást nyújt a western témák kedvelőinek, hanem egy olyan játékról is, ami éppen ezért a vadnyugati realitás kegyetlenségeit is tartalmazza: legyen szó tűzharcról, bűnözésről, utcai erőszakról, vagy egyéb brutális, bizarr jelenségekről (a játékban ugyanis sírrablás vagy nemi erőszak tabuja is megjelenik). Mindezek tudatában a játékot szigorúan felnőtteknek ajánljuk, akik képesek lesznek megállni helyüket a Red Dead Redemption ugyan gyönyörű, de emberileg durva, már-már kegyetlen világában.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére