Red Alert 3 PS3 Használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Red Alert 3 PS3 Használt

Red Alert 3 PS3 Használt
Státusz: Nem rendelhető
3805 MB tárhely szükséges
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Red Alert 3 PS3 Használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Red Alert 3 PS3 Használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Bruttó ár:
5990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Red Alert 3 PS3 Használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

„A kis tévedés mindig szörnyû nagy tévedéssé válhat, ha az ember ragaszkodik hozzá, ha elmélyíti azzal hogy nagy feneket kerít neki, ha végigviszi.” Vlagyimir Iljics Lenin

Ismertető:


A Red Alert egy igen híres, PC-n induló sorozat, amely a Blizzard Warcraftjával nagyjából egyidőben útnak indította a valós idejű stratégiai játékok műfaját. A Red Alert 3 természetesen a modern követelményeknek megfelelő látványos grafikával jelentkezik - a konzolos változatok azonban semmiképpen nem nevezhetőek a pc-sek vetélytársának. Erről többek között a valamivel nehézkesebb irányítás, a gyengébb mesterséges intelligencia, és a néha belassuló játékmenet tehet - mégis, ha konzolos stratégiára vágyunk kedvezőbb áron, a Red Alert 3 lesz a megfelelő választás.

A történet bemutatása:


A félelmetes szovjet hadigépezet az utolsókat rúgja.
A szövetséges haderők megkezdték előrenyomulásukat a Kreml felé, a proletariátus lázadása elkerülhetetlené vált, a megszégyenült főtitkár pedig ismeretlen helyre menekült. Az évekig tartó háború után küszöbön állt a szövetségesek győzelme...és ezzel együtt valószínűleg a tartós béke is.

A totális vereség elkerülése érdekében a birodalom megmaradt vezetői egy kipróbálatlan fegyvert vetnek be: a szovjet időgépet. Krukov Tábornok és jobbkeze Cserdenko ezredes a múltba utaznak, hogy megöljék Albert Einsteint, ezáltal megfosszák kulcsfontosságú tudósuktól a szövetségeseket - évekkel a háború kitörése előtt. A jelenbe visszatérve pozitív változásokat tapasztalnak. Anglia kivételével az összes Európai állam elesett, a szovjetek elsöprő győzelme már csak napok kérdése.....lehetne.., de a változásnak azonban kemény ára volt.

Igaz ugyan, hogy a tér-idő kontinuum okozta zavarok – azaz Einstein halála - hatással voltak a nyugati nagyhatalmak technológiai fejlődésére, de a Felkelő Nap Birodalmának történelmi eseményeire nem volt befolyása. Josiró császár elérkezettnek látta az időt, hogy csúcstechnológiás hadi gépezeteivel beszálljon a háborúba! A Felkelő Nap Birodalma mind a szovjeteket, mind pedig a szövetségeseket teljes megsemmisítéssel fenyegeti. Krukov Tábornok és (Az időközben Fõtitkárrá avanzsálódó ) Cserdenkó kezdik megkérdőjelezni döntésük helyességét...

A frakciók bemutatása:

Soviet (Szovjetek): Egy olyan agresszív köztársaság, melynek zsarnokoskodó diktátorai saját érdekeiknek megfelelően egy kommunista világállam megteremtésére törekednek. Hadseregének ereje a népben van, melynek szegényesen felszerelt, ám lelkes katonái a végsőkig kitartanak.

Allies (Szövetségesek):
A nyugati államok szövetsége. A béke érdekében egyetlen célt tart szem előtt: végső csapást mérni az Orosz diktátorok vezette néphadseregre. Katonái kivételes hősök, akik felszereltségüknek és elszántságuknak köszönhetően fel tudják venni a harcot a túlerőben lévő szovjet egységekkel.

Empire (Felkelõ Nap Birodalma):
Az ősi hagyományok és ultra modern harcászati technológiák földjének császára, Joshiró úgy döntött ideje belépni a háborúba, s móresre tanítani a világot. Eme magasztos cél érdekében nem rest bevetni mindent ami a tarsolyában van. Cyber szamurájok, hatalmas robotok ezrei csak az õ parancsát teljesítik..

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Red Alert 3-at és ha igen, kinek ajánlott?

A Red Alert 3 egy valós idejű stratégiai játék, melyben a játékosnak egy a múlt eseményeinek manipulálása okán kirobbant világháborúba kell belépnie három oldal, az Amerikaiak, az Oroszok és a Japánok oldalán. A Red Alert 3 a stíluson belül igen szép grafikával és gördülékeny játékmenettel rendelkezik, de ami a legfontosabb, rengeteg kihívást tartogat és igen komoly szavatossággal bír. Ajándékba leginkább 16 év felett ajánljuk az RTS (azaz a valós idejű stratégia) műfaj kedvelői számára, de olyanok is tehetnek vele egy próbát, akik csak most ismerkednek a stratégiai játékokkal.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére