Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Rayman Origins PS3 használt

Rayman Origins PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
A Rayman Origins PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

RAYMAN ORIGINS - BEMUTATÓ:

Szereted a kétdimenziós platformjátékokat? Kedveled a vicces, vagány rajzfilm-stílust? Ismered a Rayman sorozatot vagy csak egy jó platformjátékra vágysz? Akkor a Rayman Origins Neked szól: változatos pályáival, színes díszleteivel, kellemes zenéjével és megannyi humoros jelenetével garantáltan belopja magát a stílus kedvelőinek szívébe! A pozitív kritikai visszhang fényében pedig abban is biztosak lehetünk, hogy a játék nem fog csalódást okozni.


A Rayman Origins világa humoros, könnyed, fantáziadús, ahogy azt a képregényes, rajzfilm-stílushoz illik. A klasszikus balról-jobbra haladás, urgrálás és gyűjtögetés mellett több olyan elemmel is találkozhatunk majd, amik szórakoztatóbbá teszik a játékot: lovagolhatunk majd moszkítókon vagy szerezhetünk olyan fegyvert, amibe a töltény maguk az ellenfelek lesznek. A játékban lévő megannyi pályán, titkon, ellenfelen és gyűjtögetnivalón túl a Rayman Orginis többjátékos móddal is bír: összesen akár három társaddal élvezheted a játkot, mindannyian más-más karaktereket irányítva. Ha tehát kedveled a platformjátékokat vagy csak barátodnak, rokonodnak keresel ajándékot, a Rayman Origins megfelelő választás lehet számodra! A játék ráadásul Nintedo Wii, Xbox 360, PlayStation 3 és PlayStation Vita konzolokra egyaránt megjelent, ami még könnyebbé teszi a választást. Ha szeretnél többet megtudni a játékról, olvass tovább!

RAYMAN ORIGINS - RÉSZLETES ISMERTETŐ:
A Rayman Origins története az Álmok Tisztásán (Glade of Dreams) kezd: Rayman és barátai békésen pihennek amikor a Fakó Holtak Birodalmából gonosz lények törnek az Álmok Tisztására, elrabolják Betillát, a nimfát, a világban lakó úgynevezett Electoonokat, Raymant és barátait is. Raymanéknek sikerül elmenekülniük, majd egy varázsló arra kéri őket, hogy próbálják meg visszaállítani a rendet: szabadítsák ki a Betillát és az Electoonok segítségével gyógyítsák az Álmok Tisztását és annak kreálóját (The Bubble Dreamer). Így kezdődik Raymanék nagy utazása a Rayman Origins-ben és ezért lesz fontos azoknak az Electoonoknak a kiszabadítása és összegyűjtése a játék folyamán.


A Rayman Origins visszatér a gyökerekhez: az 1995-ös első Rayman epizódhoz hasonlóan újra kétdimenzióban mehetünk végig a pályákon. A klasszikus balról jobbra haladás, ugrálás és ellenfelek legyőzése, kicselezése lesznek tehát a játék fő ismérvei. Dönthetünk majd úgy, hogy a lehető leggyorsabban száguldunk végig a pályákon (amit a játék külön díjazni is fog), illetve vehetjük lassabbra is a tempót a minél több titok, tárgy megszerzése, Electoon kiszabadítása érdekében - a készítők ugyanis nem voltak szűkmarkúak ezek osztogatásánál. Kitartó szerezgetésünknek meg lesz az eredménye, jutalmunk különböző bónusz helyszínek megnyílása lesz: legyen szó úgynevezett "Treasuer Chest" pályákról, ahol egy kincsesládát kell üldözőbe vennünk, vagy magáról a Fakó Holtak Birodalmáról (Land of Livid Dead)!

Az Origins pályái jóval nagyobbak és változatosabbak, mint az elődöké: a fejlesztők nem szabtak gátat fantáziájuknak és mindent megrajzoltak, ami Rayman világába belefér, legyen szó gyönyörű vízesésekről, ősi romokról, misztikus erdőkről vagy óriási, rózsaszínű szörnyekről. A különböző hangulatú helyszíneken kalandozva igazán úgy érezhetjük, mintha egy rajziflm kellős közepén lennénk - a főszereplőt, Rayment, pedig mi irányíthatjuk. Összes 12 teljesen eltérő hangulatú és színvilágú környezetben kalandozhatunk majd, a játékban pedig több mint 60 pálya vár Rád!


Változatos játékmenet: a platformjátékokhoz mindenekelőtt ügyesség és némi kitartás kell. Nem lehet minding félvárról végrehajtani egy-egy ugrást vagy nekimenni egy főellenségnek. Az alapok kitanulása után viszont még mindig nem fogunk egyhamar unatkozni a Rayman Origins-ben. Főhősünk ugyanis nemcsak különleges képességeket fog elsajátítani szép sorjában, de egy-egy alkalommal rendhagyó helyzetbe is kerülünk: lesz itt moszkítón (aki egyébként már a Rayman legelső epizódjában is szerepelt egy-egy pálya erejéig) való lovaglás vagy érdekesebb fegyverekkel való megismerkedés is (amik például ellenfeleinket fogják lőszerknt felhasználni).

Többjátékos lehetőség: bár a platformjátékok többségére nem jellemző, a Rayman Origins fejlesztői mégis úgy döntöttek, hogy az ugrálós-mászkálós kalandozást több játékosnak is lehetővé teszik egyszerre. Legfeljebb négyen játszhatunk egyszerre, ahol mindenki más-más karaktert irányít majd: egyrészről a főszereplő, Rayman lesz elérhető, utána társa, Globox, Rayman barátja (aki bár félősnek tűnhet erős mágikus képességekkel bír), illetve két különleges lény a játékban úgynevezett Teensy fajból (akiknek egyébként a játékban különböző kosztümöket is szerezhetünk). Ráadásul ha többen játszunk és valamelyik karakter megsérülne, akkor a még életben lévők megpróbálhatják visszahozni őt. Így lehetőséged lesz arra is, hogy ne csak egyedül, de akár barátaiddal együtt élvezhesd a játékot!

A Rayman Origins kifejezetten jó kritikai visszhangot kapott és sokan a műfaj egyik legjobb platformjátékának tartják. A kiemelkedő grafikai kivitelezsen túl a játékmenet is elég változatosra és kiegyensúlyozottra sikerült. A rengeteg pálya, szerezhető tárgy és titkok több tucat órányi tartalmat biztosítanak majd, a többjátékos opció pedig még több szórakozást nyújthat. Akik szeretik a kézzel rajzolt, rajzfilm-szerű 2D-s játékokat és a platform műfát, azokank azt mondhatjuk, hogy a Rayman Origins egy kötelező darabnak tekinthető.
Rayman Origins PS3 használt
RAYMAN ORIGINS - BÁRMELY KOROSZTÁLY SZÁMÁRA!
A Rayman Origins humoros, könnyed rajzfilm-stílusa már a fiatal korosztály számára is nyugodtan odaatható játék. Platfromjátékról lévén szó a kezelés könnyen elsajátítható bárki számára, a későbbi pályákon pedig idősebb korosztály számára is kihivást fog tudni nyújtani. A Rayman Origins mentes bármiféle agressziótól, brutalitástól és kegyetlenkedéstől: a legdurvább jelenet egy-egy rajzfilmes pofonban ki is merül. Mindezek fényében a Rayman Originst bármely korosztály számára ajánlani tudjuk - a többjátékos módot figyelembe véve pedig az egész család számára szóló élvezetes, kalandos és vicces játékról van szó!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére