Operation Flashpoint: Red River PS3 Használt

Operation Flashpoint: Red River PS3 Használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Operation Flashpoint: Red River PS3 Használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Operation Flashpoint: Red River PS3 Használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Operation Flashpoint: Red River PS3 Használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Operation Flashpoint egy vérbeli katonai szimulátor, melynek legújabb felvonásában Tádzsikisztánba, egy Közép-ázsiai köztársaságban kell rendet tennünk. A történet a széria már-már védjegyének számítóan ezúttal is a közeli jövőben bontakozik ki, és ismét egy kitalált konfliktust helyez a központba. A Red River a korábbi részekhez hasonlóan hatalmas, nyílt területeken játszódik és csapatorientált, taktikus játékmenetet kínál, de a játék legnagyobb erénye, hogy kooperálva, akár 3 barátunkkal karöltve is harcba szállhatunk az ellenséggel.

Összesen 10 missziót kapunk a játék gerinceként szolgáló kampány módban, melyek a készítők ígérete szerint sokkal intenzívebbek, akció dúsabbak, érdekesebbek lesznek, mint korábban. Sőt, elmondásuk szerint nem csak grafikailag járatták csúcsra a motort, de kellő hangsúlyt fektettek a kezelhetőség finomhangolására, és az ellenfelek intelligenciájának feljebb tornázására is. Ha szereted a taktikus játékmenetet kínáló katonai szimulációkat, és/vagy barátaiddal egy fantasztikus kooperatív élményre vágytok, akkor a Red River a Te/Ti játékotok lesz. Rendeld elő még ma, nehogy lemaradj 2011 egyetlen vérbeli katonai szimulátoráról! Előrendelőinknek díjmentes házhoz szállítással kedveskedünk!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Operation Flashpoint Red River-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játék leginkább a 18 éven felüli korosztályt célozza meg, nem is témáját tekintve, hanem inkább játékmenetének köszönhetően: A Red River ugyanis egy olyan első személy nézetű katonai szimuláció, melyben korunk legfelkapottabb, gyors akciókat kínáló programjaitól (Például Call Of Duty sorozat) eltérően a taktikázást, megfontoltságot helyezi előtérbe, s ez nem feltétlenül fog örömet okozni a fiatalabb korosztálynak. Ajándékba tehát az igazi „katonai szimulátor” rajongóknak ajánljuk elsősorban, illetve azoknak, akik nem csak egyedül szeretik felvenni a harcot az ellenséggel, hanem többedmagukkal kooperálva ugranának fejest a kalandba.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére