Need for Speed Carbon PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Need for Speed Carbon PS3 használt

Need for Speed Carbon PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
340KB tárhely szükséges
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Need for Speed Carbon PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Need for Speed Carbon PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Need for Speed Carbon PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

NFS Carbon ismertető:

 A játék a Most Wanted eseményei után játszódik ugyanabban a városban, Palmont cityben. Visszatértünk, hogy megnézzük mi a helyzet, de a város egy kicsit megváltozott, új bandák vették át az irányítását, nevezetesen a Bushido, a TFK, és a 21st Street. A város kerületekre, azon belül pedig kis részekre van felosztva, és ezek a bandák a területek megszerzéséért rivalizálnak egymással. Maga a környezet is megváltozott, egy hatalmas hegy nőtt Palmont city köré, ahol a „canyon” versenyek zajlanak, de az egész át van építve rendesen, magyarán csak a neve ugyanaz a városnak, minden más más! A játék célja, hogy ismét megmutassuk mi vagyunk a királyok, amihez ismét meg kell másznunk azt a bizonyos ranglétrát.

A Carbon az NFS Underground, és a Most Wanted keveréke. Underground, mert ahhoz, hogy területet szerezzünk egy versenysorozatot kell megnyerni, amiben van például az NFSMW-ból kimaradt. Drift race eventek, illetve az autó tuningolás is jobban emlékeztet az Undergrounra, itt is éjszaka van, és az a tipikus Fast and Furious feeling is benne van, ami az Und-ban volt. Most Wanted, mert ugyanúgy üldöznek a rendőrök, hasonló rendszerű ranglétra van, mint a blacklist, és itt is azért küzdesz, hogy te legyél a legjobb!

Az újításokról:


Canyon race: Ezek olyan versenyek, amiket a helyi kiskirályok ellen kell vívnod. Akkor tudsz csak Canyon race-re menni, ha az adott területen belül az összes versenyt teljesítetted és a zóna kurrens irányítója kihív téged a versenyre. A verseny lényege, hogy a hegyoldalban a szakadék mellett egy össze-vissza kanyargó meredek úton kell versenyeznetek.

A másik nagy újítás, hogy az autók ezúttal 3 nagy csoportba vannak osztva, melyek a következők: 1. Izom verdák, 2. tuning gépek, 3. egzotikus autók. Az első csoportba tartoznak a régi kocsik, főként amerikai gyártmányú (pl. Chevrolet) csodák, a másodikba főleg európai, és japán tuning autók, míg az utolsó csoportba sorolhatók a méregdrága luxusautók, a ritkaságok. Értelemszerűen nem minden típus jó mindenfajta versenyre.

Ha már az autóknál tartunk, a következő újítás az autosculpt nevű rendszer bevezetése, melynek lényege, hogy mi magunk végezhetünk optikai tuningot az autón, anélkül, hogy fizetnénk érte. (Természetesen továbbra is lehet alkatrészeket, és mindenféle tuning eszközöket vásárolni.) Ez úgy működik, hogy 7 részre van osztva az autó, a kerekek, az első lökhárító, a hátsó lökhárító, a kipufogó, a motorháztető, a szoknya és a tető egy-egy ilyen részt képviselnek, melyeken egy csúszka segítségével állíthatunk több értéket is. Például beállíthatjuk, hogy milyen szélesek legyenek a kerekek, mekkora legyen a felni, milyenek legyenek a küllők, stb. A rendszer nagyon jó, így tényleg teljesen egyedire szabhatjuk az autót, ami a csúszkák mozgatásával a szemünk előtt transzformálódik át a megadott értékek szerint.

A 4. újítás a csapatépítés.
Ez a játék egyik legösszetettebb része. A Carbonban nem egyedül kell megküzdenünk a riválisokkal, hanem felvehetünk tagokat a saját bandánkba is. Összesen 3 segítőt alkalmazhatunk, akik a versenyek során hasznunkra válnak azzal, hogy például kilökik az ellenfelet, segítenek kigyorsítani, illetve megmutatják a legrövidebb utat! Sőt, bizonyos versenyeknél nem kötelező nekünk nyerni, elég, ha a csapattárs nyer.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Need For Speed Carbon-t, és ha igen kinek ajánlott?

A Need For Speed Carbon egy vérbeli autóversenyes játék, melyet 12 éves kor felett bátran ajánlunk minden, a versengésért rajongó játékosoknak. A Carbon egyik erőssége a tartalmas sztori módozat, melyet igényes élőszereplős videók tesznek még izgalmasabbá, továbbá remek multiplayer lehetőségek is színesítik a játék tartalmi palettáját. Ajánljuk minden olyan játékosnak, aki szereti az autókat, szereti a tuningolást, a (virtuális) illegális versenyeket – azaz közel áll hozzá a játék atmoszférája. A Carbon egyértelmű cálja, hogy a játékos kivívja magának a riválisok tiszteletét és uralma alá vonja a várost!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére