Murdered Soul Suspect PS3 használt

Murdered Soul Suspect PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció-kaland
NEM RENDELHETŐ
A Murdered Soul Suspect PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Murdered Soul Suspect PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-66%
-66
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Murdered Soul Suspect PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Tetszett a Heavy Rain vagy a misztikus alapokra épített Beyond: Two Souls? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor érdemes lesz odafigyelned a Murdered: Soul Suspectre, ez a játék ugyanis legalább annyira bátor és újszerű megoldásokat alkalmaz, mint az előbb említett kalandjátékok!
 
Murdered Soul Suspect PS3 01 Murdered Soul Suspect PS3 02
A Murdered történetének kezdetén a játék főszereplőjét, Ronan O'Connort megölik. Bármelyik más kalandban ez Ronan életének végét jelentené, a nyomozóként dolgozó úriember azonban szellemként friss holtteste mellett találja magát, és úgy dönt, hogy még így, testetlenül is megpróbálja megoldani ezt a bűntényt. Persze szellemként egészen más eszöztárral rendelkezik majd, mint amikor még élő nyomozóként próbálta meg felgöngyölíteni az események láncolatát - de mindez nem minden! A szellemvilág nem csak arra jó, hogy Ronan befejezhesse, megoldhassa saját ügyét, hanem sokkal nagyobb meglepetéseket, illetve fenyegetéseket tartogat majd mindenki számára - csak ne legyen hiábavaló a közbelépésed!
 
Murdered Soul Suspect PS3 03
 
Az ötletes alapok önmagában még nem garantálnák a sikert, szerencsére azonban a Murdered fejlesztői tudták, hogy a játék többi elemének is jónak kell lenni ahhoz, hogy labdába rughassanak ezen a piacon. A nyomozós részekben az agyadra, az ötleteidre lesz szükséged, míg az akciójelenetek alatt a lélekjelenlétre, a pontos mozdulatokra támaszkodhatsz majd a túlvilági teremtményekkel szemben. Az egész játék csodálatos grafikával ellátott helyszínen játszódik, valóban túlvilági hangulattal bírnak az üzenetek, de még a kezelőfelület is azt az érzést erősíti majd benned, hogy nem akármilyen játékba és kalandba csöppentél! Azt talán mondanunk sem kell, hogy a Murdered: Soul Suspect csak és kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott - azok közül is azoknak, akik kellően erős idegzettel rendelkeznek!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére