Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt

Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Motorstorm Apocalypse Essentials PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Motorstorm Apocalypse továbbra is egy kegyetlen autó/motor-versenyjáték, ahol a cél nem csak az, hogy az első helyen fejezzük be az adott versenyeket, de az is, hogy figyeljük a hátunkat, figyeljük a környezetünket, mert bármikor belénk szállhat egy nagyobb, kegyetlenebb jármű, vagy bármikor lesodorhatnak az út széléről a kietlen szakadékokba. A Motorstorm sorozat eddig híres volt arról, hogy a játékokban nagyon látványos vadonban, bámulatos kinézetű tájakon versenyezhettünk - ezúttal ez is változik, hiszen a csapat drasztikus változatokat eszközölt a témában. Ezúttal egy, a The City névre hallgató városban versenyzünk majd (ami Kalifornia legszebb és legérdekesebb részeiből merített), egy olyan időszakban, amikor megannyi hatalmas környezeti katasztrófa történt, aminek eredménye az lett, hogy a városok szétesőben vannak, az emberek az utcákon pánikolnak, a gonoszabbak pedig ilyenkor is megpróbálják kihasználni a helyzetet, hogy másokat kiraboljanak, és káoszt okozzanak az utcákon. A Motorstorm Apocalypse egy érdekes történetben meséli el az apokaliptikus eseményeket, három különböző nézőpontból: a játékosok által választott nehézségi fokon múlik az, hogy az események melyik szeletét ismerik majd meg. A játékmenet alaposan megváltozik az apokaliptikus hangulatnak és környezetnek köszönhetően: ezúttal az ellenfeleken kívül a beszakadni készülő útszakaszokra, a felbukkanó emberekre, a széteső házakra is nagyon, nagyon oda kell majd figyelni - a fejlesztők pedig megemlítették, hogy bizony sor kerülhet majd más járművek (például rendet tenni készülő katonai helikopter) megjelenésére is, ami alaposan átrendezheti majd a verseny képét, és nem feltétlenül a mi javunkra, ha figyelmetlenek vagyunk. Ez a PlayStation 3-exkluzív játék tehát egy nagyon egyedi, leginkább a Split/Secondhoz hasonlító játékmenettel rendelkezik - és megőrzi az elődre jellemző bámulatos, már-már lélegzetelállító grafikát. A játékot azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretik a versenyzés bármilyen formáját, de nem ragaszkodnak a szigorú, csak és kizárólag a steril pályát és az ellenfeleinket tartalmazó futamokhoz: itt egészen őrült pillanatokra számíthatunk minden verseny során, a végeredmény pedig egy sokkal változatosabb, sokkal izgalmasabb játék lesz, mint amit eddig bárhol láthattunk.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Motorstorm Apocalypse-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Motorstorm Apocalypse egy olyan játék, melyben szélsebes crossmotorokkal, quadokkal, WRC kocsikkal, kamionokkal és egyéb járművekkel versenyezhetünk egy apokaliptikus világ összeomló városai között. A játékot tehát ajánljuk mindazoknak, akik kifejezetten szeretik a nem hétköznapi virtuális száguldozást, a folyamatos pörgést, a kerék-kerék elleni ádáz csatákat, az óriási ugratásokat, az izgalmakat. Bár a játék nem az erőszakot helyezi fókuszba, a gyors reflexeket igénylő vad játékmenet és a gyakran előforduló hatalmas borulások, robbanások miatt a Motorstorm Apocalypse-t 16 éven felettieknek ajánljuk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére