Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Mortal Kombat Essentials PS3 használt

Mortal Kombat Essentials PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verekedős
A Mortal Kombat Essentials PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

MORTAL KOMBAT - ISMERTETŐ:

A kilencvenes évek játéktermi hangulatát két szó elsuttogásával vissza tudod hozni a nappalidba: csak annyit kell kimondanod, hogy MORTAL KOMBAT! A Mortal Kombat egy legenda volt, hiszen az első olyan két dimenziós verekedős játékot tisztelhettünk benne, amely valódi személyek bedigitalizált verzióit használta a csatákban, és amely elképesztő brutalitásaival, a tömény vérengzésével és kivégzéseivel maga ellen haragította a korabeli sajtót és a szülőket egyaránt! A nagy sikert hamar folytatások özöne követte, de a Mortal Kombat 3 után elszakadt valami: a stúdió nem tudott átállni megfelelően a három dimenziós játékvilágba... Valami hiányzott.


Hogy pontosan mi, azt sokáig lehetne találgatni, de nem tesszük: a fejlesztők ugyanis immáron NetherRealm Studios néven úgy döntöttek 2010-ben, hogy a Mortal Kombat szellemét egy simán csak Mortal Kombat névre hallgató, két dimenziós játékkal hozzák vissza! Ez a próbálkozás sikerrel járt: a Mortal Kombat visszahozta a régi rajongók harci kedvét, bezsebelt egy rakás díjat, és ismét a verekedős játékok porondjára helyezte a Mortal Kombat szériát.A PlayStation 3-as Essentials kiadás pedig mindezt csökkentett áron kínálja Számodra, az azóta megjelent extra karakterekkel egyaránt!


A Mortal Kombat több tucat választható karaktert, megannyi pompás pályát tartalmaz, és ezen felül pedig a valaha elkészített legtartalmasabb történetek egyikét is végigjátszhatod, ami hosszú, kellemesen eltöltött órákat ad majd Neked. A fejlesztők persze nem csak a történetre koncentráltak: a Mortal Kombat játékmenete ugyanis visszatért a két dimenzós elődökhöz: a térben mozogni nem, csak és kizárólag ugrani és balról jobbra haladni tudsz majd - a régi kombók egy része mellett tehát a régi trükkök is visszatértek. A Mortal Kombat ráadásul tartalmas többjátékos módokkal is bír, így könnyen nosztalgia-estévé csaphat át egy házibuli, ha van a közelben egy PS3 és egy második kontroller!
Mortal Kombat Essentials PS3 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére