Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt

Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
2732Mb tárhely szükséges
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
-66%
-66
Eredeti ár:
11890 Ft
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Mercenaries 2 World in Flames PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Nehéz kategóriába sorolni a Mercenaries 2-t, ugyanis a GTA IV, az Army of Two és a The Club mellé lehetne felsorakoztatni, a felsoroltak stílusjegyeit ötvözi. Lövöldözős, járművezetős program, amiben sem a tűzharcokra, sem a járgányok fizikájára nem lehet különösebb panaszunk.

Kezdjük talán a fegyverekkel. 6 típust találhatunk a játékban: gépfegyvert, golyószórót, SMG-t, pisztolyt, mesterlövészpuskát valamint rakétavetőt. Ezek mellett találhatunk még gránátot és C4-et. Bátran kijelenthető, hogy a robbanások, rombolások a játék legjobban sikerült részei. Látni, ahogy a többemeletnyi irodaház összedől 4 darab robbanószertől, ahogy ömlik felénk a por és törmelék: tényleg impozánsa látványt és érzést kelt bennünk.

Néhány küldetés kimondottan szórakoztató és vicces, sőt, olykor izgalmasak is. Az elsők között szereplő, rózsaszín kerékpárért történő hajkurászás kifejezetten poénos, de az is jó, amikor a hullámokban érkező ellenfelektől kell megvédeni néhány épületet. Vannak kihívások is minden fegyvernemhez, versenyek, „taxizós” melléküldetés, amiért pénzt, és boltban vehető támogatást nyithatunk meg. Fizetni gázolajban kell, amiket felrobbantott járművek után, illetve tartályok ellopásáért kaphatunk. Légicsapást és pénzt is lophatunk így, jelzi őket a radar, csupán oda kell mennünk, megnyomni a megfelelő gombot és kérni az elszállítást. Ezeken kívül vannak elfoglalandó bázisok, amikért plusz pénzt is kaphatunk akkor, ha a főnököt nem megöljük, hanem elfogjuk. Végezetül felrobbantandó épületeket is jelöl a térkép, ezeket nagyon szórakoztató, és látványos végrehajtani, a játék legélvezhetőbb részei.

Többjátékos mód is van, de csupán két fős kooperatív lehetőség. Meglehetősen élvezetesre sikerült, aki megszerzi a játékot, annak mindenképpen javasolt a kipróbálása.


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Mercenaries 2-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Mercenaries 2 egy GTA IV-hez hasonlító játék, amely ha nem is homályosítja el nagynevű társát, de mindenképpen alternatívát jelent a stílus szerelmeseinek. Nem különösebben nehéz kihozni belőle az 1000 pontot, így az Achievement vadászoknak is jó szívvel ajánlható. A szoftver ráadásul most igen kedvező áron kapható a Konzolok Szervize üzletében, amennyiben még nem volt hozzá szerencséd, jobb alkalmat keresve sem találsz a vásárláshoz.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére