Max Payne 3 PS3 használt

Max Payne 3 PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ajándékok:

- Ajándék DLC - New York Cemetary multiplayer map

A csomag tartalma:

- Magyar nyelvű kézikönyvvel, borítóval

Max Payne 3 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Ismertető, történeti háttér:


Több, mint 8 év telt el a Max Payne második része óta, mely idő épp elég volt arra, hogy a sorozat rajongói teljesen kiéhezve várják a (nemrég bejelentett) folytatást. Az első két felvonást készítő Remedy (akit manapság az Alan Wake kapcsán ismerhetünk) ezúttal átadta a stafétabotot egy náluk tapasztaltabb és rutinosabb fejlesztőcsapatnak – A Rockstar Vancouvernek – így bizakodók lehetünk, hogy egy igen jó, az első két rész színvonalához méltó folytatást kapunk majd a pénzünkért. De miről is fog szólni a Max Payne 3?

Bár túl sok infót eddig nem nagyon csepegtettek a készítők, annyit már bizonyosan tudni lehet, hogy minden hatalmas változáson fog átmenni az eddig tapasztaltakhoz képest, de természetesen a fejlesztők igyekeznek úgy balanszírozni, hogy a játék eszenciáját megtartsák, ám a kor követelményeinek is megfeleljenek. Az események 12 évvel a második rész után játszódnak: Maxből egy kopasz, kigyúrt, lezülött borostás forma lett (amolyan Die Hardból kilépett John McLane), aki rendőri múltját és korábbi életét hátrahagyva Sao Paoloban, egy gazdag családnak végzi az ilyen-olyan kétes ügyeit. Innen indulnak majd a bonyodalmak, melyek jórészt labirintusszerű gettókban teljesednek ki a történet folyamán…

Ha nem szeretnél lemaradni a 21. század egyik legnagyobb videojátékhősének legújabb kalandjáról egy percig se habozz tovább: rendeld elő a játékot még ma és mi a megjelenés napján ingyenesen kiszállítjuk neked!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Max Payne 3-at és ha igen, kinek ajánlott?

A Max Payne 3 egy vérbeli harmadik személy nézetű akciójáték, melyet minden olyan 18 évet betöltött játékos számára ajánlunk, akik vonzalmat éreznek a kőkemény, szókimondó akciójátékokhoz és szeretik az egyediséget. A játékos egy valaha szebb napokat is megélt egykori rendőr bőrébe bújva veheti fel a harcot ellenségeivel, s tehet rendet a meseszép braziliai városokban, gettókban. A Max Payne 3 játékmenete rendkívül intenzív és a folyamatos akcióra épít, gyakorlatilag az egész játék egy adrenalin bomba!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére