Mafia 2 ( Mafia II ) PS3 Gyűjtői kiadás használt

Mafia 2 ( Mafia II ) PS3 Gyűjtői kiadás használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 3 nap
NEM RENDELHETŐ
A Mafia 2 ( Mafia II ) PS3 Gyűjtői kiadás használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mafia 2 ( Mafia II ) PS3 Gyűjtői kiadás használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Mafia 2 ( Mafia II ) PS3 Gyűjtői kiadás használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Mafia 2 gyűjtői kiadásának tartalma:
- Fémdobozos borítás
- Hivatalos Soundtrack (nagyzenekari változat, orchestral)
- 100 oldalas keményfedeles artbook a Mafia 2 témájában
- Letölthető Made Man pack (DLC)
- Empire Bay térképe vízálló anyagból

Limitált kiadás!

A Mafia második része egy elképzelt, több híres amerikai város látképét összeolvasztó városban, Empire Bay-ben játszódik, a 40-es, 50-es években, amikor virágzott az alkoholcsempészet, a cigi és a különféle drogok kereskedelme, és az ezek köré felépült bűnszövetkezetek - a Mafia 'hősei' egy ilyen bűnbandát épít fel a nulláról, ezt a folyamatot pedig a játékos irányítja, átéli majd. A második rész szakít az előd humorosabb, lágyabb megközelítésével, és egy kegyetlen valóságot fest a tévék képernyőjére. Erőszakos, nagyon komoly tartalommal bíró játék lesz ez, ami tökéletes játék lesz azoknak, akik szeretnék megismerni a korabeli bűnbandák módszereit, mentalitását, kegyetlenségét - szigorúan a felnőtt játékosoknak való, nagyon régóta várt darab.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Mafia 2-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Mafia 2 egy a Grand Theft Auto szériához hasonló harmadik, azaz külső személy nézetű, nyílt világú sandobox akciójáték, ami az 50-es 60-as évek Amerikájában játszódik. Remek ajándék lehet azon 16 év feletti játékosoknak, akik szeretik ha egy játék nem fogja szorosan a kezüket, szeretik a szabadságot, és szívesen kalandoznának egyet az autentikusan életre keltett 50-es, 60-as évek világát elénk táró játékban. A sztori teljesítése nem pár órás szórakozás, így a remek szavatosság miatt is ajánlott lehet azok számára, akik szeretik, ha egy játék nem csak szép, tartalmas, szórakoztató, de ezen tulajdonságait sokáig meg is tartja!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Holnap érkezik a Mafia 2!
 - Holnap érkezik a Mafia 2!
A Mafia második része egy elképzelt, több híres amerikai város látképét összeolvasztó városban, Empire Bay-ben játszódik, a 40-es, 50-es években, amikor virágzott az alkoholcsempészet, a cigi és a különféle drogok kereskedelme, és az ezek köré felépült bűnszövetkezetek - a Mafia 'hősei' egy ilyen bűnbandát épít fel a nulláról, ezt a folyamatot pedig a játékos irányítja, átéli majd. Tovább...
Mafia II előzetes, előrendelési akció!
 - Mafia II előzetes, előrendelési akció!
Néhány évvel ezelőtt az első Mafia igencsak nagy durranással lépett be a videójátékok piacára. A készítők nem titkoltan azt szerették volna elérni, hogy a korabeli maffiás filmek hangulatát tökéletesen visszaadja az a játék, amely egészen komoly tűzharcokat, autentikus helyszínt és hangulatot árasztott magából. A zajos anyagi siker nem is, de a rajongók támogatása végig a fejlesztőkkel volt, miután 2007-ben bejelentették, hogy érkezik bizony a folytatás, a kettes számú Mafia játék, amelyben ezúttal sokkal komolyabb céljaik vannak a sztorival. Eddig picit átment paródiába, túlzásba - a nyár végén megjelenő Mafia 2 azonban komorabb, kegyetlenebb, még élethűbb lesz. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére