Lollipop Chainsaw PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Lollipop Chainsaw PS3 használt

Lollipop Chainsaw PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Lollipop Chainsaw PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Lollipop Chainsaw PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Lego Star Wars The Force Awakens PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Akiba's Trip Undead and Undressed PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Lollipop Chainsaw PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Suda 51 és a Grasshopper Studios csapata ez idáig csak minőségi játékokkal ajándékozta meg a nagyérdeműt (gondoljunk csak legutóbbi kooperációjuk gyümölcsére, a Shadows of the Damned-re), s nagyon úgy tűnik, hogy a tendencia továbbra is megmarad: A Lollipop Chainsaw egy - a fejlesztőcsapat patinájához méltó -, kellően őrült, egyedi és brutális játék lesz, melynek főszereplője egy láncfűrész zsonglőr gimnáziumi pompomlány.

A játék központi sztorija viszonylag egyszerű: adott egy idilli gimnázium, melyet teljesen felemésztett egy misztikus démoni fertőzés. Szinte mindenki agyatlan zombivá vagy más rémséggé vált és totálisan elszabadult a pokol. A maroknyi túlélőnek egyetlen esélye (a játék protagonistája) Juliet Starling, aki az abszurd események mellett is mellett is józan tudott maradni. Ő az a személy, akinek bőrébe bújva (szó szerint) belevághatunk az iskola megtisztításába, ő az, aki egy ártatlan kis pompomlányként láncfűrészt ragad, s beleveti magát a túlélésért folytatott harcba a vérszomjas zombik ellen.

A Lollipop Chainsaw bár műfaját tekintve horror játéknak nevezhető, a fejlesztők gondoskodtak róla, hogy az egész egy könnyedebb hangvételű, „cukrosabb” köntösbe bújtatott szórakozás maradjon, így nem kell attól tartanunk, hogy bizonyos pontokon frászt kapunk majd a látott és tapasztalt élményektől. Nem kérdés, a Lollipop Chainsaw egy fantasztikus kalandnak, egy olyan egyedi produktumnak ígérkezik, ami mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni. Ha Te sem tennéd ezt, rendeld elő a játékot még Ma, és mi az exkluzív, csak tőlünk beszerezhető 2 db extra öltözet mellett a szállítás árával is támogatunk téged a zombivadászatban!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Lollipop Chainsaw-t, és ha igen, kinek ajánlott?

A játék remek ajándék lehet - 18 év felett - a kicsit komolytalanabb hangvételű horror és thriller játékok kedvelői számára. A Lollipop Chainsaw egy ízig vérig egyedi „ízű” játék, egy olyan alkotás, ami a pazar látvány, és élvezetes, könnyed játékmenet mellett rendkívül szórakoztató is. A játék főhőse egy hatalmas láncfűrésszel ellátott gimnáziumi pomponlány, akinek bőrébe bújva kell a játékosnak vérszomjas zombikat és más rémségeket miszlikbe aprítania. Mindenkinek ajánljuk, akik szeretik az őrült, szürreális videojátékokat.

KÉPGALÉRIA:

Lollipop Chainsaw PS3 használt
 
Lollipop Chainsaw PS3 használt
 
Lollipop Chainsaw PS3 használt
 
Lollipop Chainsaw PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére