Little Big Planet PS3 használt

Little Big Planet PS3 használt
Státusz: Raktáron
4 MB tárhely szükséges
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Gyerekeknek
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.05.29. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Little Big Planet PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A LittleBigPlanet a Sony legfontosabb 2008-as játéka volt. Legfontosabb azért, mert egy új irányvonalat definiált a platformra megjelenő játékok közül. A kulcsszó: a felhasználók által generált tartalom. Ez azt jelenti, hogy a játék megvásárlása, kipróbálása után a játékosok maguk is készíthetnek pályákat, feladatokat, különböző tartalmat a játékhoz, azokat pedig a PlayStation 3 felületén keresztül mások számára is elérhetővé tehetik.

A LittleBigPlanet alapvetően egy platformjáték, a Super Mario, a Sonic és a Crash nyomdokain haladva. Adott a Zsákfiú (Sackboy), akinek a pálya elejéről a pálya végére kell eljutni - útját pedig különböző egyszerűbb fejtörők is nehezítik, így az ügyességünkre és néhol az eszünkre is szükség lesz. A fejlesztők által kialakított pályák végigjátszása után még nincs vége semminek, hiszen több tíz ezer, más lelkes játékosok által elkészített pályát tölthetünk le teljesen ingyen a játékhoz (nem kell hozzá külön segédeszköz, mindent a PlayStation 3 és az LBP menüjében intézünk) - a szórakozás pedig emiatt hosszú hetekre, hónapokra garantált. 

Unatkozik a testvér, a szülő, vagy a barátnő mellettünk? A megoldás: kapják fel a kontrollert, és játsszanak velünk! A LittleBigPlanet természetesen többjátékos üzemmóddal is rendelkezik, és akadnak direkt kettő, három, vagy négy főre szabott pályák is dögivel - hogy a lakás többi lakója se unatkozzon mellettünk. 
A LittleBigPlanet-et gyakorlatilag  nem lehet nem szeretni, a stílus miatt pedig a játékot egyaránt tudjuk ajánlani kicsiknek és nagyoknak, kanapén passzívan szórakozó családapáknak és alkotásvágy által fűtött fiataloknak egyaránt .

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
LittleBig Planet most akciós áron
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére