Little Big Planet PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Little Big Planet PS3 használt

Little Big Planet PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
4 MB tárhely szükséges
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Little Big Planet PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Little Big Planet PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő gyerekeknek játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Little Big Planet PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A LittleBigPlanet a Sony legfontosabb 2008-as játéka volt. Legfontosabb azért, mert egy új irányvonalat definiált a platformra megjelenő játékok közül. A kulcsszó: a felhasználók által generált tartalom. Ez azt jelenti, hogy a játék megvásárlása, kipróbálása után a játékosok maguk is készíthetnek pályákat, feladatokat, különböző tartalmat a játékhoz, azokat pedig a PlayStation 3 felületén keresztül mások számára is elérhetővé tehetik.

A LittleBigPlanet alapvetően egy platformjáték, a Super Mario, a Sonic és a Crash nyomdokain haladva. Adott a Zsákfiú (Sackboy), akinek a pálya elejéről a pálya végére kell eljutni - útját pedig különböző egyszerűbb fejtörők is nehezítik, így az ügyességünkre és néhol az eszünkre is szükség lesz. A fejlesztők által kialakított pályák végigjátszása után még nincs vége semminek, hiszen több tíz ezer, más lelkes játékosok által elkészített pályát tölthetünk le teljesen ingyen a játékhoz (nem kell hozzá külön segédeszköz, mindent a PlayStation 3 és az LBP menüjében intézünk) - a szórakozás pedig emiatt hosszú hetekre, hónapokra garantált. 

Unatkozik a testvér, a szülő, vagy a barátnő mellettünk? A megoldás: kapják fel a kontrollert, és játsszanak velünk! A LittleBigPlanet természetesen többjátékos üzemmóddal is rendelkezik, és akadnak direkt kettő, három, vagy négy főre szabott pályák is dögivel - hogy a lakás többi lakója se unatkozzon mellettünk. 
A LittleBigPlanet-et gyakorlatilag  nem lehet nem szeretni, a stílus miatt pedig a játékot egyaránt tudjuk ajánlani kicsiknek és nagyoknak, kanapén passzívan szórakozó családapáknak és alkotásvágy által fűtött fiataloknak egyaránt .

KÉPGALÉRIA:

Little Big Planet PS3 használt
 
Little Big Planet PS3 használt
 
Little Big Planet PS3 használt
 
LittleBig Planet most akciós áron
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére