Little Big Planet 2 PS3 Essentials használt

Little Big Planet 2 PS3 Essentials használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Platform
NEM RENDELHETŐ
A Little Big Planet 2 PS3 Essentials használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Little Big Planet 2 PS3 Essentials használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő platform játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Little Big Planet 2 PS3 Essentials használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Sony egyik legfontosabb játéka 2009-ben a LittleBigPlanet volt. Ez az a játék ugyanis, ami bár első pillantásra "csupán" csak egy platformjátéknak tűnhet, ahol a cél a különböző pályák elejétől a végéig eljutni ugrándozással és kapcsolók használatával, valójában azonban sokkal, sokkal több volt annál. A Media Molecule fejlesztőcsapata ugyanis közzétette a játékban azt a pályaszerkesztőt, amivel ők is elkészítették a játékban megtalálható pályákat: a LittleBigPlanet pedig megjelenése után nem sokkal igazi közösségi játékká vált, több mint egymillió, más játékosok elkészített, hihetetlenül változatos pályával. Ez nagyjából azt jelenti, hogy nincs olyan ember, aki minden egyes elkészült pályát végig tudna játszani, hiszen folyamatosan készülnek új és új kihívások, a pályákat pedig természetesen mi is értékelhetjük, ha nagyon tetszett, vagy ha nem tartottuk megfelelőnek. Ez a bájos Sackboy és baráti köre most visszatért a második részre, amiben nem csak az eddigi, már az első részhez elkészített pályákhoz férhetünk hozzá teljesen ingyen, de lehetőségünk adódik arra is, hogy immáron több pályát "világokba" fűzzünk - és bármilyen stílusban alkothatunk. A LittleBig Planet 2 már nem egyszerű játék - inkább egy eszköz a játékok teremtésére!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a LittleBIGplanet 2-őt és ha igen, kinek ajánlott?


A LittleBIGplanet 2 egy nagyon mókás és szórakoztató videojáték, melyet bátran ajánlunk mindenkinek kortól és nemtől függetlenül. A játékos egy aranyos kis zsákfiút irányít sokrétű tereptárgyakkal ellátott pályákon keresztül melyeken különböző ügyességi feladatok végrehajtásával juthat túl. A játék nem csak egyedül játszva remek móka, hiszen akár 4 játékos egyszerre, egymást segítve is részt vehet a kalandban. Azonban a LittleBigPlanet 2 ettől még többet kínál: a beépített pályaszerkesztő segítségével a játékos olyan pályákat, olyan világokat hozhat létre, melyeknek szó szerint csak a képzelete szabhat határt. Ráadásul a masszív online lehetőségeknek köszönhetően, ezeket a pályákat feltöltheti a világhálóra, így megoszthatja másokkal saját büszkeségét!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére