Lego Indiana Jones 2 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Lego Indiana Jones 2 PS3 használt

Lego Indiana Jones 2 PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.10.25. (csütörtök)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Lego Indiana Jones 2 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A Lego videójátékok néhány éve kezdtek el megjelenni, az emberek pedig szerették ezt a különleges, de mégis látványos grafikai stílust, a megannyi humoros jelenetre, poénra alkamalt adó környezetet, és úgy általában a „Lego-hangulatot”. A sorozat tehát folytatódott, a Lego Indiana Jones pedig egyszerre fog bejönni a Lego sorozat kedvelőinek, és azoknak, akik nagy Indiana Jones rajongónak tartják magukat. Hogy minden poén bejöjjön, hogy a játékot maradéktalanul élvezzük, ahhoz szükség lesz az Indy-filmek ismeretére – de éppen ezért a rajongó nagyon imádni fogják ezt a Lego-videójátékot is.

A Lego Indiana Jones 2 garantáltan életed egyik legmókásabb kalandja lesz, ugyanis a játékot készítő Travellers Tale már rutinosan mozog a LEGO témájú feldolgozások világában – gondoljunk csak a LEGO Star Wars sorozatra, vagy az első három Indy filmet alapul vevő első részre. Természetesen ezúttal is a sármos kincsvadász, Indiana Jones bőrébe bújva vethetjük magunkat a kihívásokkal teli kalandba, hogy sikeresen átjussunk a legutolsó, negyedik film (Kristálykoponya királysága) eseményeit feldolgozó veszélyes és szövevényes ösvényén. Persze – ahogyan azt már megszokhattuk, utunk során rengeteg móka és kacagás is vár ránk ebben a platformer műfajú alkotásban, ráadásul rengeteg rejtett bónusz, megnyitható karakter is színesíteni fogja kalandozásunkat. Mire vársz még? Rendeld meg a játékot és bújj Indy bőrébe, vedd fel a harcot nemeziseivel és szerezd meg a legfényesebb kincseket!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a LEGO Indiana Jones 2-t és ha igen, kinek ajánlott?


A LEGO Indiana Jones 2 remek választás lehet mindenkinek – akár kisgyermekeknek is -, hiszen egy igen népszerű témát dolgoz fel, s ami a legfontosabb mindenféle vér és brutalitás nélkül kínálja azt. A játékban rengeteg a filmből is ismert figurát irányíthat a játékos, felfedezheti az ott látott helyszíneket, maga is átélheti a film kalandjait, és megküzdhet a negatív hősökkel. A játék törekszik rá, hogy nyelvismerettől függetlenül mindenki értse a sztorit, ezért leginkább gesztikulálva, képekbe öntve meséli el azt. Ajándékba tehát azoknak ajánljuk igazán, akik szeretik a klasszikus mászkálós, gyűjtögetős LEGO-s témájú, mókás videojátékokat, és/vagy rajongói az Indiana Jones filmeknek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére