L.A. Noire PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

L.A. Noire PS3 használt

L.A. Noire PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A L.A. Noire PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi L.A. Noire PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő kaland játékaink között:

Bruttó ár:
10890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
5890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

L.A. Noire PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amit a játékról tudni érdemes:
 
  • Szemkápráztató grafika: nem csak a környezet tűnik valóságosnak, de a játék szereplői is hihetetlen élethűnek tűnnek, köszönhetően a valósághűen modellezett arcmimikák és a fejlesztőcsapat maximális szakértelmének.
  • Páratlan történet: A fejlesztőcsapat nem véletlen dolgozott oly sok évig a játékon: A végterméket tavaly minden szaklap, minden média elismerően fogadta, melynek legfőbb oka a remek sztoriban keresendő. A L.A. Noire nem csak egy nyílt világba ültetett nyomozós játék, hanem egy nagyon komoly mondanivalóval ellátott mély tartalmú szatíra.
  • Tartalmazza az összes DLC-t: Melyek név szerint a következők: “Nicholson Electroplating” ami egy tűzeset köré épül, a “Reefer Madness” bűnügy, “The Consul’s Car” közlekedési incidens, “The Naked City” bűnügy és az “A Slip of the Tongue” nevezetű affér.

Ismertető:

Nyomozni nem könnyű - sosem volt az. Belebújni a gyilkos bőrébe, elképzelni, hogy mi járhatott a fejében, összerakni a különböző, gyakran egymástól teljesen függetlennek látszó nyomokat: nem hétköznapi meló, és nem is a gyenge elmék szórakozása. A maximumot kell majd Neked is nyújtanod, ha az L.A. Noire című játékban bűnüldözőnek állsz, és egy egészen rejtélyes bűncselekmény-sorozat feltárására indulsz.

Rockstar (Grand Theft Auto készítői!) mindig is tudta, hogy hogyan kell egyedi, bámulatos hangulatú, csodás látványú játékokat újra és újra elkészíteni - ez a mostani fejlesztés pedig végre megint valami újszerűt, valami korábban nem látott megoldást alkalmaz. Ez azonban nem egy vasárnap délutáni csendespihenő lesz. Nem egy újabb akciójáték. Készülj fel, hogy nyomozni, gondolkozni, kihallgatni, utazni kell, egy virtuális világban: ez egy felejthetetlen kaland lesz, az már most biztos!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a L.A. Noire-t és ha igen, kinek ajánlott?

A L.A. Noire a híres Grand Theft Auto sorozat készítőinek legújabb alkotása, ami az 50-es évek Los Angelesébe kalauzolja a játékost. A játékban egy nyomozót irányítunk, akinek legfőbb feladata az lesz, hogy felgöngyölítsen egy igen szövevényes és különös bűncselekmény sorozatot. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a sandbox (hatalmas nyílt területen játszódik, s a játékos döntheti el mikor mit csinál – nincs kötött útvonal) stílusú játékokat, szeretik a 40-es, 50-es évek Amerikájának gengsztervilágát, szeretik a lassabb, gondolkodtatóbb játékmenetet, ugyanakkor nem vetik meg az akciódúsabb (bandaháborúk, autós üldözések, stb.), pörgősebb részeket sem. Témájából és erőszakos mivoltából adódóan 18 éven felülieknek ajánljuk elsősorban.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére