Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt

Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Tales of Xillia 2 PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Lost Dimension PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
9890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető, bevezető:

Manapság egyre nehezebb egy teljesen új fantasy világot kreálni. Kevés a lehetõség, kevés a tehetséges fejlesztõ - fõleg a megfelelõ támogatással. A Kingdom of Amalur: Reckoning fejlesztésekor azonban jól látható, hogy egy igazán egyedi csapat jött össze, az elképzelhetõ legnagyobb tehetségekkel és a legambíciózusabb tervekkel. Az eredmény egy olyan szerepjáték lett, ami az idei februári megjelenésekor alaposan megváltoztatja majd az akció-szerepjátékok világát: egy mindenki által élvezhetõ, változatos, minõségi fejlesztésrõl van ugyanis szó. De nézzük csak meg alaposabban, hogy kik is állnak a játék mögött!
A Kingdoms of Amalur: Reckoning nagyjából három igen komoly kreatív elme szüleménye. Az egész project mögött ott van az Elder Scrolls III: Morrowind és a IV: Oblivion egyik lead designere, aki valami teljesen újszerût, egyedit akart összehozni a mûfajban, a szokásos megkötések nélkül. Hozzá csatlakozott a Spawn képregényrõl ismert Image Comics-vezér, Todd McFarlane, aki a karakterdesignért és úgy általában a látványvilág egy jelentõs részéért felel. Nem lenne azonban teljes egy szerepjáték a jó párbeszédek, a jó háttértörténet nélkül: itt ezért R.A. Salvatore lép be a képbe, akinek a történetet köszönhetjük. Salvatore a modern fantasy egyik legismertebb alakja, aki a legendás sötételf, Drizzt Do'Urden kalandjaival milliók szívéve lopta be magát az elmúlt évtizedek során. Ez a csapat egy teljesen új fejlesztõstúdióval karöltve úgy döntött, hogy miért kellene mindig alkalmazkodniuk az aktuális hardcore elvárásokhoz? Miért ne lehetne egy olyan játékot elkészíteni, amit a tapasztalt játékosok és a szerepjátékokkal annyira nem, de például az akciójátékokkal gyakran játszó emberek is egyaránt élvezni tudnak? És így született meg a Kingdoms of Amalur: Reckoning.

A történet ismertetése:

A játék története szerint egy teljesen új mágia-hullám önti el Amalur világát. A megfoghatatlan, de irányítható energia teljesen az õrületbe kergeti az éppen aktuális fõgonoszt, aki úgy dönt: itt az idõ ahhoz, hogy hatalmas trónt építsen, és véres háborúkat vezessen az emberek ellen. Ráadásul az õ oldalán olyan Fey harcosok vannak, akik haláluk után szinte azonnal újra életre kelnek, mintha nem ismernének végsõ pihenést. Egy ilyen haderõ ellen az egyre elkeseredettebb küzdelem megnyerhetetlennek látszik - egészen addig, míg meg nem születik a Kiválasztott - a játék fõszereplõje, akit Te alakítasz. Olyannyira, hogy minden tulajdonságát (faj, arc, bõrszín, haj, stb) te választhatod ki, hogy a preferenciáidnak megfelelõ karakterrel indulhass útnak. Ez a karakter azért különleges, mert egy kisérlet eredményeképpen õ is visszatért a holtak sorából, és egy olyan képességet hordoz magában, aminek köszönhetõen talán megfordítható lesz a háború menete, és lesz esély arra, hogy az ismert fajok és kultúrák ismét békében éljenek majd. Béke... de ahhoz még sok-sok harcon kell átverekednünk magunkat!

A Kingdoms of Amalur egy hatalmas területen játszódik, nyílt, már-már az MMORPG-kre vagy a mûfaj nagy klasszikusaira emlékeztetõ területekkel. Itt megyünk majd végig a történet fõszálán, de itt vehetjük fel a tucatnyi mellékküldetést is, hogy még jobbak, még erõsebbek legyünk - és persze hogy még több jutalmat kapjunk. A játékban három alapvetõen eltérõ harcstílus (közelharc nehézpáncéllal, pajzzsal és karddal, lopakodás és varázslás) közül választhatjuk ki azt, ami nekünk igazán megfelel, majd az akciójátékokra emlékeztetõ pörgõs, látványos - és jól irányítható - harcok után ebbe az irányba fejleszthetjük karakterünket. A három harcstílus kellõképpen eltér egymástól ahhoz, hogy egy végigjátszás után akár mehetünk még egy (vagy két) kört, ezúttal teljesen más stílusban. A játék természetesen egy rakás megszerezhetõ ritka tárggyal és fegyverrel próbálja majd motiválni a harcosokat arra, hogy kutassák fel az elrejtett kincseket, oldják meg a küldetéseket - vagyis éljék bele magukat a játékba. Mindezt ráadásul bámulatos, folyékonyan futó, káprázatos színekkel dolgozó grafikus motor mellett élvezhetjük: az eredmény a generáció egyik legjobb, legkellemesebb kalandja lesz, az már most látszik.


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Kingdoms of Amalur: Reckoning-t, és ha igen kinek ajánlott?

A Kingdoms of Amalur: Reckoning egy gyönyörű egyedi környezetben játszódó (dark)fantasy szerepjáték, melyet – az erőszakos játékmenet és a témaválasztás miatt – 16 év felett minden vérbeli RPG rajongó számára ajánlunk. A Kingdoms of Amalur: Reckoning -ben hatalmas területeket járhat be (és fedezhet fel) a játékos, szállhat szembe vérszomjas, kinézetükben és tulajdonságaikban eltérő, változatos ellenfelekkel és oldhat meg gondolkodtató feladatokat. A játékos által irányított karakter természetesen folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, így mindig lesz egy újabb cél, egy újabb elérendő szint, ami motiválni fogja őt. A Kingdoms of Amalur: Reckoning szavatossága több 10, akár 100 órára is rúghat attól függően, hogy a játékos mennyire veti magát a kalandba, mennyire merül el a páratlanul izgalmas sztoriban.

KÉPGALÉRIA:

Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt
 
Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt
 
Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt
 
Kingdoms of Amalur: Reckoning PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére