Killzone 3 PS3 használt

Killzone 3 PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.02.27. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Killzone 3 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Killzone egy igen különleges videójáték volt: gyakorlatilag a Sony sokáig a Halo PlayStation 2-es ellenfelét, "ellenpárját" próbálta meg létrehozni. A Guerilla Games fejlesztőcsapata bár nem feltétlenül egy ilyen játékot készített el, azért rengeteg jó ötletet sikerült belecsempészni az első részbe, amit a második résszel még tovább tökéletesítettek - és a legnagyobb hangsúly a minden eddiginél látványosabb grafikán volt. A második, immáron csak PlayStation 3-as Killzone 2 kapott hideget és meleget egyaránt - a fejlesztők pedig hallgattak a kritikára, és igyekeztek ott javítani a játék rendszerén, ahol csak tudtak. A grafika komoly fejlődésen ment keresztül, így továbbra is a generáció leglátványosabbjaként tekinthetünk a Killzone sorozatra - de ezúttal változatosabb pályákon haladhatunk végig, és a fejlesztők nemrég jelentették be, hogy az online multiplayer mellett ezúttal visszatér a sokak által hiányolt osztott képernyős co-operatív játékmód is!


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Killzone 3-at és ha igen, kinek ajánlott?
A Killzone 3 egy belsőnézetű lövöldözős játék (FPS), ami a sorozat kedvelői számára szinte kötelező, kihagyhatatlan alapmű, de bátran ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik, ha egy videojátékban páratlanul egyedi a történet, intenzív és akciódús a játékmenet valamint kiemelkedően szép a grafika. A Killzone 3 mindezen értékeket együtt tartalmazza, ráadásul a kampány mód mellett hasonlóan izgalmas többjátékos lehetőséget is kínál a játékosoknak. A sztori teljes mértékű megismeréséhez az angol nyelv ismerete nélkülözhetetlen, de a rengeteg akciórésznek köszönhetően azok számára is garantáltan élvezhető lesz a játék, akik kevésbé értik a párbeszédeket. Mivel a Killzone 3 alapeleme az erőszak, ezért szigorúan csak felnőtteknek ajánljuk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére