Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Killzone 3 PS3 használt

Killzone 3 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
A Killzone 3 PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

KILLZONE 3 ISMERTETŐ:

A PlayStation-rajongók számára az egyik legismertebb és legnagyobb erejű lövöldözős játék kétség kívül a Killzone. A Guerilla Games csapatának játéka éveken át csak egy rejtélyes CG-videóval jelentkezett, a találgatások pedig arról folytak, hogy a végleges, már irányítható játék vajon megüti-e a videóban látott jelenetek színvonalát? A Killzone 2 aztán jött, látott és győzött: a látványvilág nagyon közel állt ahhoz, amit korábban csak az előre renderelt átvezető videókban láthattunk. A rajongók folytatást követeltek - és meg is kapták azt, a Killzone 3 képében.


A Killzone 3 történetében most nem védőként, hanem támadóként veszünk részt Helghan (a Helghast erők szülőbolygója) ostromában. Egészen addig minden jól is megy, amíg kicsiny csapatunk nem veszíti el a kommunikációt a valószínűleg szomorú sorsra jutott főhadiszállással - ekkor pedig magunkra maradunk, egy idegen bolygón, ellenséges erők millióival körbevéve. Egy Rambó-jellegű harcosnak ez nem okozhat problémát, de ha csak egy kis esélyt is szeretnénk hagyni a túlélésünkre, akkor bizony alaposan át kell majd gondolni, hogy merre tovább...

A Killzone 3 megőrzi elődje gyönyörű látványvilágát, és tovább is fejleszti azt: az eredmény egyértelműen a generáció egyik legszebb belsőnézetes lövöldözős játéka lett. A kibővített harcrendszer immáron jobban jutalmazza a a közelharci megmozdulásainkat, a hangulat továbbra is fenomenális - a Killzone 3 pedig a végigjátszás után ezúttal is tartalmas online multiplayerrel várja majd a játékosokat. Egy izgalmas, érdekes, kiemelkedően látványos FPS-ről van tehát szó, amely csak és kizárólag PlayStation 3-on elérhető! Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor olvass nyugodtan tovább - részletes ismertetőnkben még alaposabban körbejárjuk a Killzone 3-at.

KILLZONE 3 RÉSZLETES BEMUTATÓ:
Az eredetileg PlayStation 2 konzolra elkészült Killzone meghatározó címmé vált a Sony és a PlayStation família különböző tagjai számára. Az egyedi hangulattal, érdekes látványvilággal megáldott lövöldözős játék nem állt be a sorba, és a megszokotthoz képest jóval keményebb, jóval komorabb lövöldözést kínált a játékosok számára, ráadásul a korszak elvárásaihoz képest még túl is teljesített a Guerilla Games csapata, hiszen PS2-n példa nélküli multiplayer lehetőségeket kínált, legyen szó akár offline, akár online csatározásokról. A trilógia aztán jó pár évvel később, már PlayStatation 3 konzolon folytatódott, a fő ereje a játéknak pedig ezúttal a döbbenetes grafika volt. A csapat minden erejét beleölte abba, hogy a Killzone 2 nem csak izgalmas, de elképesztően szép is legyen. Az eredmény nem maradt el: a játék valóban egészen hihetetlen látványvilággal bír, amely meghatározó volt a komor idegen invázió történetének elmesélésében. A csapat ekkor elég tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy a kalandot egy harmadik részben folytassa - ez lett hát a Killzone 3.


A Killzone 3 története egy izgalmas csavarral kezdődik: eddig megszokhattuk, hogy védekező pozícióból vártuk a Helghast katonák támadását - most azonban a háború más irányba halad: ezúttal a Helghast szülőföldjén, Helghanon landolunk. A landolást követően aztán a csapatunk komolyabb problémába ütközik: megszűnik a kommunikáció az anyahajóval és az invíáziós erők többi részével is: teljesen magunkra maradtunk. A Killzone 3 tehát egy huszárvágással megoldotta a játék legnagyobb dilemmáját, méghozzá azt, hogy hogyan lehetne egy nyertes háború után újra visszahozni a veszélyérzetet. Hát úgy, hogy itt szinte olyan érzésünk van, mintha az anyaföld is érezné jelenlétünket, és megpróbálna kivetni magából. Helghan kietlen, alaposan túltermelt világában minimális élővilág, rengeteg ipari épület, és persze megannyi katona vár majd arra, hogy valahogy legyűrjük őket - ez nem egy olyan háború, amit a gyengébb zsoldosok számára terveztek.

A Killzone trilógia harmadik része az izgalmas történet mellett rendelkezik elődje legfontosabb erejével, a hihetetlenül látványos grafikával. Nem túlzás azt állítani, hogy semmihez nem hasonlítható az, amit a Guerilla Games csapata összedobott ebben a játékban: döbbenetes fény-árnyék effektek, részletes textúrák, realista árnyékolás, megannyi speciális szűrő és hatás együttes munkája különbözteti meg ezt a játékot a jóval gyengébb grafikával bíró riválisoktól. Természetesen mindez önmagában még nem lenne elég, így a fejlesztők továbbfejlesztették a második rész harcrendszerét, és a jelentős tűzerővel bíró lőfegyverek mellett most már nagyobb szerepet kapnak a közelharci támadások is. Ha jól helyezkedünk, akkor lehetőségünk lesz két-három, vagy akár több sérült ellenfél leütésére is, ez a megoldás pedig nem csupán látványos, de hatékony és lőszerkímélő is egyben - Helghaston pedig minden darab lőszerre szükségünk lesz! A játék tartalmas szórakozást nyújt a játékosoknak, a történetes mód teljesítése után ugyanis a multiplayer hosszú heteken, hónapokon át elszórakoztathat majd Téged egyedi játékmódjaival, pörgős tempójával, és jól kialakított szabályaival! Ezt a kalandot kár lenne kihagyni!
Killzone 3 PS3 használt
KILLZONE 3 - A MULTIPLAYER:
A Killzone 3 tartalmas és változatos online multiplayer módokkal várja a játékosokat: manapság egyre nagyobb szerepe van ezeknek az online módoknak abban, hogy egy játékkal valóban hosszú távon jól tudjunk szórakozni. A Killzone 3 online részlege három fő játékmódot tartalmaz, amelyek közül kettő 16, egy pedig 24 játékos egyidejű összecsapását teszi lehetővé. A csapatokra osztott játékmódokban mindig adott objektívákat kell teljesíteni - az egyéni teljesítményünk és a céltalan lövöldözés tehát háttérbe szorul, a hangsúly pedig azon van, hogy a csapat sikeresen teljesítse az egyes küldetéseket. A játék támogatja a gépi ellenfelek (az úgynevezett "botok") használatát, akár gyakorlásképpen is, és az egyes menetek végén automatikus oldalcserék vagy más játékmódok várnak a csapatokra - így a hétköznapi multiplayernél jóval változatosabb és izgalmasabb kalandokban lesz részed, ha a Killzone 3 mellett döntesz. A kitartás, a fegyverek használatának kiismerése, és az adott pályák nyomvonalainak megtanulása kulcsfontosságú lesz, ha szeretnél sikeres, jó Killzone 3-as játékossá válni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére