James Cameron's Avatar PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

James Cameron's Avatar PS3 használt

James Cameron's Avatar PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A James Cameron's Avatar PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi James Cameron's Avatar PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Disney Infinity 2.0 Disney Originals Starter Pack PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
One Piece: Unlimited World Red PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Uncharted Drake's Fortune PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

James Cameron's Avatar PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A filmekből, regényekből, animékből vagy mangákból készült játékok ritkán szoktak jól sikerülni. Erre a szabályra az idei évben a Batman: Arkham Asylum egyszer már rácáfolt, az is leginkább azért, mert a Rocksteady nem egy konkrét eseményt, filmet dolgozott fel, hanem egyszerűen vette az eredeti mítoszt, és azt értelmezte át a videójátékoknak megfelelő formátumba. James Cameron hasonló eredményt szeretett volna elérni, amikor teljes egészében szabad kezet adott a Ubisoft Montréal fejlesztőinek, mondván: alkossanak, amit csak akarnak. A lényeg, hogy az Avatar mozifilm szelleméhez hűen grandiózus, látványos, pörgős és akciódús legyen!

Az Avatar mozifilm története zanzásítva – legalábbis amit az eddigi bemutatókból láthattunk – a következő: az emberi civilizáció egy Pandora nevű bolygóra utazik, ahol egy különösen értékes és kellőképpen ritka nyersanyagot próbálnak begyűjteni. Ez persze nem megy olyan egyszerűen, mint elsőre bárki gondolná, a lelőhelyet ugyanis egy natív törzs, a Navi bányássza, és eszük ágában sincsen bárkinek csak úgy odaadni a lakóhelyüket, pláne akkor nem, ha egy idegen bolygóról származó hadseregről van szó. Az emberek megoldása a következő: virtuálisan irányított, a Navi soraiba beszivárogni képes natív katonákat gyártanak, akik külsőre tökéletesen úgy néznek ki, mintha a Pandora bolygó szülöttei lennének. Ezekkel az Avatárokkal megkezdődhet a beszivárgás, mielőtt bármilyen komolyabb katonai összecsapásra (vagy roszabb esetben mészárlásra) kerülne sor. Főszereplőnk is ilyen avatár-kezelő katonaként kerül a navik közé, de amit talál, nem feltétlenül az, amit a katonai propaganda a fejébe vert: megkezdődik tehát az előbb békés, majd később harcokkal tarkított védekezés a Pandora bolygó natív lakóinak életéért és otthonáért.

Az Avatar: The Video Game a fenti helyzetet a történetvezetés szempontjából megőrzi, és a Pandora bolygó szépségeit bemutatva egy egészen különleges utazásra invitálja a játékost. A Ubisoft Montréal (akiket nem másként, mint az Assassin's Creed fejlesztőiként ismerhettünk meg) rengeteg eszközt a kezébe kapott annak érdekében, hogy egy valóban a filmben látott Pandorát láthassunk – és bizonyos dolgokat persze fel kellett áldozni a látványvilág érdekében. A játék során, akár emberként, akár naviként haladunk majd előre, gyalog sétálgatva egy viszonylag szűk ösvényen haladhatunk. Ekkor a játék erősen emlékeztethet minket arra, amit a játéktermekben a kilecnvenes évek elején, közepén megéltünk: jönnek az ellenfelek, mi pedig íjjal vagy lőfegyverrel távolról, és pusztakézzel, közelharci fegyverekkel testközelből megmérkőzünk velük, az idillt pedig időről időre komolyabb összecsapások (úgynevezett bossfightok) szakítják majd meg. Ösvényt írtunk, de nem valódi ösvényre kell gondolni: a terep adottságainak köszönhetően a magasban haladó szerpentinen, különálló, lebegő kövek csoportjain ugrálva, vagy egy erdő mélyén a kitaposott utat követve megyünk majd – szerencsére a játékban akadnak majd pillanatok, amikor jóval nagyobb szabadságunk lesz. A filmben látott lényekre itt mi magunk is felülhetünk, ekkor pedig légi küldetéseket hajthatunk végre, a játék pedig igazán itt mutatja majd meg, hogy milyen csodálatos látványvilágot képes a szemünk elé varázsolni.Az Avatar: The Video Game nem dőlt be a mostani trendeknek, és nem egy hatalmas játszóterek alkottak, amiben a játékosok szabadon rohangálnak, történet-központú küldetéseket és mellékszálakat megoldva – éppen ellenkezően, szépen végigvezetnek minket ezen a látványos kalandon, feladatról feladatra. Az Avatar: The Video Game egy pörgős, szolídan hosszan tartó, látványos, bármikor újrajátszható kaland lesz, ami elsősorban a vizuális és a zenei téren fog nagyot alkotni – pontosan azt kínálja tehát videójátékként, amit a film is. Szórakoztatást. Kitérhetünk még egy olyan lehetőségre, amit Magyarországon valószínűleg igen kevesen fognak kihasználni: a filmhez hasonlóan az Avatar The Video Game is képes a 3d-s szemüvegeket igénylő 3d-s képet kibocsátani, ehhez pedig 120hz-en üzemelő HDTV-re és egy HDMI-n keresztül csatlakoztatott Xbox 360 vagy PlayStation 3 masinára lesz szükségünk.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Avatar-t, és ha igen kinek ajánlott?

Az Avatar című nagysikerű hoolywodi fantasy film játékadaptációja 12 év felett remek ajándék lehet minden olyan játékosnak, akinek tetszett a film és szeretné átélni az ott látott hihetetlen kalandokat ezen videojáték segítségével. A játék műfaja külső személy nézetű akciójáték, melyben a Navi faj szülőbolygója, a Pandora megmentése lesz a játékos fő célja. Rengeteg akcióra számíthatunk, pörgős, dinamikus betétekkel, melyeket meg-meg szakítanak lassabb tempójú, nyugalmasabb fejezetek – de alapvetően és túlnyomórészt a látványos akciórészeket dominálnak. A játék bár tartalmaz erőszakos jelenteket, szerencsére ezek sosem túlzó mennyiségben fordulnak elő, így –ahogy korábban írtuk – 12 év felett remek ajándék lehet az Avatar még azok számára is, akik bár a filmet nem látták, degy pörgős és látványos akciójátékra éheznek.

KÉPGALÉRIA:

James Cameron's Avatar PS3 használt
 
James Cameron's Avatar PS3 használt
 
James Cameron's Avatar PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére